barteks77 28.11.06, 13:00 Wiecie coś o atmosferze panującej w tej firmie ? Jakie są warunki ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etykieta.zastepcza o tak, wpływ na atmosferę jest znaczący 28.11.06, 14:24 co drugi dzień jedzie miętą w powietrzu, że szkoda gadać. Początkowo nawet mi się podobało, ale teraz oddychanie bywa czynnością namolną :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Water Proof Re: o tak, wpływ na atmosferę jest znaczący IP: *.icpnet.pl 03.02.07, 15:57 Nie marudź, a co mają powiedzieć ci, co mieszkają w Koziegłowach? Mnie się tam zapach mięty w powietrzu podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Re: Fabryka Wrigley - Opinie IP: *.icpnet.pl 02.02.07, 08:38 CHCESZ BYC ZAJECHANY TO WRIGLEY ZAPRASZA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 51p Re: Fabryka Wrigley - Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 00:00 Atmosferka jak w rodzinie tylko że patologicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sezon Re: Fabryka Wrigley - Opinie IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 06.05.07, 11:20 Rozmowa kwalifikacyjna o prace to czysta fikcja.Nawet jak wypadniesz tam wzorowo to i tak nie zostaniesz przyjety bo nie licza sie umiejetnosci tylko znajomosc i "wchodzenie w DUPE kierownikowi- SWINI" i dobrze wiem co mowie bo pracuje tu juz jakis czas i bylem na tych smiesznych rozmowach.Odpowiedzi zawsze sa te same dla pracownikow sezonowych ktorzy chcieliby sie zatrudnic na stale.A odpowiedzi sa dla wszystkich takie same-BRAK PREDYSPOZYCJI albo BRAK INICJATYWY.Tylko najsmiesniejsze jest to zeby pracowac jako sezon to Twoje predyspozycje i Inicjatywa sa Ok ! wiec niech mi ktos odpowie nadajesz sie jako "Sezon" ale jako pracownik juz Nie ?? Przeciez i tak nie robilbys nic innego ?? Pozdro dla "SWINI" Sezon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumadożucia Re: Fabryka Wrigley - Opinie IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.07, 19:24 Mimo tych utyskiwań jest kilka rzeczy dobrych np. Zakładowa Stołówka a właściwie Restauracja Pracownicza Eurest gdzie można spożyć świetne posiłki (tanio), dobre "jak u mamy" i to w miłej atmosferze tworzonej przez personel eurestu a szczególnie przez Panią Natalię przy kasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Fabryka Wrigley - Opinie IP: 194.174.65.* 11.05.07, 11:04 To chyba pisał jakiś pracownik Eurestu:) Czy te posiłki są świetne to bym bardzo polemizował... Te posiłki nie są smaczne. Na pewno nie są tanie (szczególnie w porównaniu do poprzedniej firmy, która nas obsługiwała,) na pewno nie są "jak u mamy" - moja mama robi lepsze posiłki:) W jednym się zgodzę - z pewnością Pani Natalia jest sympatyczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: Fabryka Wrigley - Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 10:09 masakra gumowy MC Donalds Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arka Re: Fabryka Wrigley - Opinie IP: *.icpnet.pl 08.02.07, 11:14 biedronka 2 ludzie lepiej glodowac niz tu pracowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc145 Re: Fabryka Wrigley - Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 21:42 Za dobrze sie macie i tyle, a moze lepiej sie doksztalcic a potem stawiac wymagania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miras Re: Fabryka Wrigley - Opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 06:37 Fakty są takie że tutaj tak jak wszędzie liczą się znajomości by awansować. Jeśli masz wyższe wykształcenie to nigdy nie awansujesz, bo myślisz i krytykujesz niektóre poczynania "rolników" - mam na myśli ludzi po Akademii Rolniczej. Tacy właśnie ludzie zarządzają zasobami ludzkimi we Wrigley-u, i co do ich kompetencji, mam duże wątpliwości. Pozostaje nam szukać lepszej pracy, za godziwe wynagrodzenie, lub czekać, bo może będzie lepiej i zamiast zwalniać dobrych operatorów to w końcu przejrzą na oczy i zwolnią osoby odpowiedzialne za zamieszanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik Korzyści i nietylko ... Fabryka Wrigley IP: *.icpnet.pl 12.05.07, 18:55 1. Trzeci filar po trzech miesiącach. 2. Dofinansowanie do stołówki. 3. Darmowy basen w niedzielę. 4. Wynajem hali sportowej (piłka nożna, siatkówka, koszykówka)-jeżeli są oczywiście jeszcze siły po nockach i nadgodzinach. 5. Dofinansowanie do Fitness - klubów, nauki tańca, jazdy na nartach. 6. Premie roczne. 7. Roczne, darmowe badania profilaktyczne. 8. Możliwość skorzystania z prywatnej przychodni lekarskiej (do kwoty 150zł pokrywa firma). 9. Nauka języka angielskiego. -1. Częste nadgodziny - częste zmiany harmonogramu pracy. -2. Praca w weekendy. -3. Nocki i praca czterobrygadowa. -4. Podwyżki nieadekwatne do osiąganych wyników. -5. Stres i gonitwa za wynikiem. 8. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumadożucia Re: Fabryka Wrigley - Opinie IP: 80.50.95.* 15.05.07, 12:09 a co powiecie o fajnych spotkaniach z pracownikami Eurestu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Fabryka Wrigley - Opinie IP: *.icpnet.pl 17.05.07, 21:14 fajne babki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Fabryka Wrigley - Opinie IP: *.icpnet.pl 26.05.07, 22:02 ktores konkretnie? :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiecznie zakrecona Re: Fabryka Wrigley IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.07, 20:20 SERDECZNE POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH BIAŁYCH!!!!LUBIE WAS!!!! (CHOC CZASEM DENERWUJECIE MNIE ..)-SWIADOMIE LUB NIE.. WIECEJ USMIECHU KOCHANI ,TO NIC NIE BOLI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx babki IP: *.icpnet.pl 04.06.07, 19:14 fajne babki, oczywiście te w eurest :))) Odpowiedz Link Zgłoś