Dodaj do ulubionych

Fabryka Wrigley - Opinie

28.11.06, 13:00
Wiecie coś o atmosferze panującej w tej firmie ? Jakie są warunki ?
Obserwuj wątek
    • etykieta.zastepcza o tak, wpływ na atmosferę jest znaczący 28.11.06, 14:24
      co drugi dzień jedzie miętą w powietrzu, że szkoda gadać.
      Początkowo nawet mi się podobało, ale teraz oddychanie bywa czynnością namolną :-)
      • Gość: Water Proof Re: o tak, wpływ na atmosferę jest znaczący IP: *.icpnet.pl 03.02.07, 15:57
        Nie marudź, a co mają powiedzieć ci, co mieszkają w Koziegłowach?
        Mnie się tam zapach mięty w powietrzu podoba :)
    • Gość: dyzio Re: Fabryka Wrigley - Opinie IP: *.icpnet.pl 02.02.07, 08:38
      CHCESZ BYC ZAJECHANY TO WRIGLEY ZAPRASZA
    • Gość: 51p Re: Fabryka Wrigley - Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 00:00
      Atmosferka jak w rodzinie tylko że patologicznej.
      • Gość: sezon Re: Fabryka Wrigley - Opinie IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 06.05.07, 11:20
        Rozmowa kwalifikacyjna o prace to czysta fikcja.Nawet jak wypadniesz tam
        wzorowo to i tak nie zostaniesz przyjety bo nie licza sie umiejetnosci tylko
        znajomosc i "wchodzenie w DUPE kierownikowi- SWINI" i dobrze wiem co mowie bo
        pracuje tu juz jakis czas i bylem na tych smiesznych rozmowach.Odpowiedzi
        zawsze sa te same dla pracownikow sezonowych ktorzy chcieliby sie zatrudnic na
        stale.A odpowiedzi sa dla wszystkich takie same-BRAK PREDYSPOZYCJI albo BRAK
        INICJATYWY.Tylko najsmiesniejsze jest to zeby pracowac jako sezon to Twoje
        predyspozycje i Inicjatywa sa Ok ! wiec niech mi ktos odpowie nadajesz sie
        jako "Sezon" ale jako pracownik juz Nie ?? Przeciez i tak nie robilbys nic
        innego ?? Pozdro dla "SWINI" Sezon
        • Gość: gumadożucia Re: Fabryka Wrigley - Opinie IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.07, 19:24
          Mimo tych utyskiwań jest kilka rzeczy dobrych np. Zakładowa Stołówka a
          właściwie Restauracja Pracownicza Eurest gdzie można spożyć świetne posiłki
          (tanio), dobre "jak u mamy" i to w miłej atmosferze tworzonej przez personel
          eurestu a szczególnie przez Panią Natalię przy kasie.
          • Gość: pracownik Re: Fabryka Wrigley - Opinie IP: 194.174.65.* 11.05.07, 11:04
            To chyba pisał jakiś pracownik Eurestu:)
            Czy te posiłki są świetne to bym bardzo polemizował... Te posiłki nie są
            smaczne.
            Na pewno nie są tanie (szczególnie w porównaniu do poprzedniej firmy, która nas
            obsługiwała,) na pewno nie są "jak u mamy" - moja mama robi lepsze posiłki:)
            W jednym się zgodzę - z pewnością Pani Natalia jest sympatyczna:)
    • Gość: sam Re: Fabryka Wrigley - Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 10:09
      masakra
      gumowy MC Donalds
      • Gość: arka Re: Fabryka Wrigley - Opinie IP: *.icpnet.pl 08.02.07, 11:14
        biedronka 2 ludzie lepiej glodowac niz tu pracowac
        • Gość: gosc145 Re: Fabryka Wrigley - Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 21:42
          Za dobrze sie macie i tyle, a moze lepiej sie doksztalcic a potem stawiac
          wymagania.
          • Gość: miras Re: Fabryka Wrigley - Opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 06:37
            Fakty są takie że tutaj tak jak wszędzie liczą się znajomości by awansować.
            Jeśli masz wyższe wykształcenie to nigdy nie awansujesz, bo myślisz i
            krytykujesz niektóre poczynania "rolników" - mam na myśli ludzi po Akademii
            Rolniczej.
            Tacy właśnie ludzie zarządzają zasobami ludzkimi we Wrigley-u, i co do ich
            kompetencji, mam duże wątpliwości.
            Pozostaje nam szukać lepszej pracy, za godziwe wynagrodzenie, lub czekać, bo
            może będzie lepiej i zamiast zwalniać dobrych operatorów to w końcu przejrzą na
            oczy i zwolnią osoby odpowiedzialne za zamieszanie.
    • Gość: Pracownik Korzyści i nietylko ... Fabryka Wrigley IP: *.icpnet.pl 12.05.07, 18:55
      1. Trzeci filar po trzech miesiącach.
      2. Dofinansowanie do stołówki.
      3. Darmowy basen w niedzielę.
      4. Wynajem hali sportowej (piłka nożna, siatkówka, koszykówka)-jeżeli są
      oczywiście jeszcze siły po nockach i nadgodzinach.
      5. Dofinansowanie do Fitness - klubów, nauki tańca, jazdy na nartach.
      6. Premie roczne.
      7. Roczne, darmowe badania profilaktyczne.
      8. Możliwość skorzystania z prywatnej przychodni lekarskiej (do kwoty 150zł
      pokrywa firma).
      9. Nauka języka angielskiego.

-1. Częste nadgodziny - częste zmiany harmonogramu pracy.
      -2. Praca w weekendy.
      -3. Nocki i praca czterobrygadowa.
      -4. Podwyżki nieadekwatne do osiąganych wyników.
      -5. Stres i gonitwa za wynikiem.
      8.
    • Gość: gumadożucia Re: Fabryka Wrigley - Opinie IP: 80.50.95.* 15.05.07, 12:09
      a co powiecie o fajnych spotkaniach z pracownikami Eurestu?
      • Gość: xxx Re: Fabryka Wrigley - Opinie IP: *.icpnet.pl 17.05.07, 21:14
        fajne babki...
        • Gość: ja Re: Fabryka Wrigley - Opinie IP: *.icpnet.pl 26.05.07, 22:02
          ktores konkretnie? :]
          • Gość: wiecznie zakrecona Re: Fabryka Wrigley IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.07, 20:20
            SERDECZNE POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH BIAŁYCH!!!!LUBIE WAS!!!! (CHOC CZASEM
            DENERWUJECIE MNIE ..)-SWIADOMIE LUB NIE.. WIECEJ USMIECHU KOCHANI ,TO NIC NIE
            BOLI!!!
          • Gość: xxx babki IP: *.icpnet.pl 04.06.07, 19:14
            fajne babki, oczywiście te w eurest :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka