Dodaj do ulubionych

Warszawska kultura (czyli penerstwo)

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 11:23
Zadałem sobie hipotetyczne pytanko sympatycznym warszawiakom i oto jaką
uzyskałem odpowiedź...

• Secesja? adres: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl
Gość: observateur 04-04-2003 20:02 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Mam do Was pytanko? Czy jako mieszkańcy stolicy państwa mielibyście coś
przeciwko gdyby Wielkopolska lub Śląsk chciały dokonać secesji?
Pozdrawiam - observateur

• Re: Secesja? adres: *.internetdsl.tpnet.pl
Gość: buygkfh 05-04-2003 05:01 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Gość portalu: observateur napisał(a):

> Mam do Was pytanko? Czy jako mieszkańcy stolicy państwa mielibyście
coś
> przeciwko gdyby Wielkopolska lub Śląsk chciały dokonać secesji?
> Pozdrawiam - observateur

a kogo obchodzi jakas wielkopolska, malopolska...?

• Re: Secesja?
omar1 05-04-2003 11:02 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Rób co chcesz frajerze ,daj nam spokój.Od robienia porządku z
gownami sa
odpowiednie słuzby. np. Rethmann .
Państwo to My!Warszawa!

Nie dziwię się, że wielu poznaniaków nienawidzi warszawiaków... Warszawa da
się lubić? Wątpię...
Obserwuj wątek
    • Gość: jeremi Zadałeś złe pytanie. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.04.03, 14:50
      Przede wszystkim zadałeś złe pytanie. Przecież Wielkopolska ziemia rdzennie
      Polska, a reszta to nasze kolonie podbite przez naszych przodków. Więc my nie
      możemy ogłosić secesji. Najwyżej możemy zrzec się naszych kolonii, a najlepiej
      je komuś sprzedać. Tylko kto kupi Warszawę???:))
      • Gość: KK Re: Zadałeś złe pytanie. IP: *.hist.amu.edu.pl 06.04.03, 07:48
        Gość portalu: jeremi napisał(a):

> Przede wszystkim zadałeś złe pytanie. Przecież Wielkopolska ziemia rdzennie
        > Polska, a reszta to nasze kolonie podbite przez naszych przodków. Więc my nie
        > możemy ogłosić secesji. Najwyżej możemy zrzec się naszych kolonii, a
        najlepiej
        > je komuś sprzedać. Tylko kto kupi Warszawę???:))

Doskonale pytanie!!!! Ale zawsze mozemy Warszawe oddac za darmo. Tylko czy
        nawet za darmo ktokolwiek wezmie sobie taki problem na glowe? Ja w kazdym razie
        w Strzalkowie ustawilbym rogatki graniczne, zeby bez waznej wizy zaden
        warszawiak do nas nie wjechal...
        • Gość: P.B Re: Zadałeś złe pytanie. IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 11:59
          Gość portalu: KK napisał(a):

> Gość portalu: jeremi napisał(a):
          >
          > > Przede wszystkim zadałeś złe pytanie. Przecież Wielkopolska ziemia rdzenni
          > e
          > > Polska, a reszta to nasze kolonie podbite przez naszych przodków. Więc my
          > nie
          > > możemy ogłosić secesji. Najwyżej możemy zrzec się naszych kolonii, a
          > najlepiej
          > > je komuś sprzedać. Tylko kto kupi Warszawę???:))
          >
          > Doskonale pytanie!!!! Ale zawsze mozemy Warszawe oddac za darmo. Tylko czy
          > nawet za darmo ktokolwiek wezmie sobie taki problem na glowe? Ja w kazdym
          razie
          >
          > w Strzalkowie ustawilbym rogatki graniczne, zeby bez waznej wizy zaden
          > warszawiak do nas nie wjechal...

Do tego interesu trzeba jeszcze dopłacić
        • Gość: bez_kompleksow Re: Zadałeś złe pytanie. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 14:38
          Ale to by chyba dzialalo w dwie strony? Co wtedy zrobia biedni mieszkancy
          Twojego miasta ktorzy przyjezdzaja do Stolicy co rano jako tania sila robocza?
          • Gość: jeremi Re: Zadałeś złe pytanie. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 15:09
            Gość portalu: bez_kompleksow napisał(a):

> Ale to by chyba dzialalo w dwie strony? Co wtedy zrobia biedni mieszkancy
            > Twojego miasta ktorzy przyjezdzaja do Stolicy co rano jako tania sila robocza?

Jedynym powodem, dla którego mała część Wielkopolan jedzie do Warszawy jest
            troska o losy panstwa. Wiadomo, że my jestesmy rozsądni i gospodarni i dlatego
            obejmujemy stanowiska kierownicze w wielu firmach. A niestety w wyniku chorej
            centralizacji większośc firm ma siedzibe w stolicy. W związku z tym wiara tam
            jezdzi. Gdyby zaprzestali tam jezdzic te firmy by upadly i nasza gospodarka
            znalazłaby się w jeszcze większym kryzysie. W momencie gdy sprzedamy lub oddamy
            za darmo warszawę, firmy te przeniosą się do Poznania, a Wielkopolska stanie
            sie druga Szwajcarią (tyle ze bez gor). Wówczas to Wy bedziecie przyjezdzali do
            nas, ale wprowadzimy wizy by się bronić przed najazdem Azjatów z Wawy.
            • Gość: Adek Re: Zadałeś złe pytanie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.03, 15:33

>
              > Jedynym powodem, dla którego mała część Wielkopolan jedzie do Warszawy jest
              > troska o losy panstwa. Wiadomo, że my jestesmy rozsądni i gospodarni i
              dlatego
              > obejmujemy stanowiska kierownicze w wielu firmach. A niestety w wyniku chorej
              > centralizacji większośc firm ma siedzibe w stolicy. W związku z tym wiara tam
              > jezdzi. Gdyby zaprzestali tam jezdzic te firmy by upadly i nasza gospodarka
              > znalazłaby się w jeszcze większym kryzysie. W momencie gdy sprzedamy lub
              oddamy
              >
              > za darmo warszawę, firmy te przeniosą się do Poznania, a Wielkopolska stanie
              > sie druga Szwajcarią (tyle ze bez gor). Wówczas to Wy bedziecie przyjezdzali
              do
              >
              > nas, ale wprowadzimy wizy by się bronić przed najazdem Azjatów z Wawy.

Chyba sam nie wierzysz w te bzdury które piszesz pruski bekartku z krainy
              podziemnych pomarańczy. Nie?
              a na marginesie - efekt działalnosci poznaniaków i ich troski o kraj widac
              gołym okiem w tym co sie dzieje w gospodarce.
              • Gość: jeremi Re: Zadałeś złe pytanie. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 15:57
                Gdyby nie nasza troska, to już dawno byłaby druga Argentyna, a gdyby nie
                centralizacja kryzys byłby dużo mniejszy. Fakt faktem, że bez azjatyckiego
                balastu poradzimy sobie o wiele lepiej. Zresztą czy was sprzedamy czy nie to
                zadecydujemy my, wy nie macie nic do gadania! Na razie jak widzisz dopiero
                zaczynamy debatę na ten temat!
                • Gość: Adek Re: Zadałeś złe pytanie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.03, 16:26

> Gdyby nie nasza troska, to już dawno byłaby druga Argentyna, a gdyby nie
                  > centralizacja kryzys byłby dużo mniejszy. Fakt faktem, że bez azjatyckiego
                  > balastu poradzimy sobie o wiele lepiej. Zresztą czy was sprzedamy czy nie to
                  > zadecydujemy my, wy nie macie nic do gadania! Na razie jak widzisz dopiero
                  > zaczynamy debatę na ten temat!

Śmieszny jesteś. A po sposobie myślenia widać, ze masz wiecej z azjaty lub
                  rosjanina niż ja czy inni warszawiacy. Myslenie napewno nieeuropejskie.
                  Pasowałbyś na fotce u boku Trockiego, Lenina a moze nawet i Dzierżyńskiego. A w
                  obecnej sytuacji jak znalazł przyboczny Saddama Jeremi (choc to jakieś takieś
                  semickie imię).
                  • Gość: jeremi Re: Zadałeś złe pytanie. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 18:21
                    > Śmieszny jesteś. A po sposobie myślenia widać, ze masz wiecej z azjaty lub
                    > rosjanina niż ja czy inni warszawiacy. Myslenie napewno nieeuropejskie.
                    > Pasowałbyś na fotce u boku Trockiego, Lenina a moze nawet i Dzierżyńskiego. A
                    w
                    >
                    > obecnej sytuacji jak znalazł przyboczny Saddama Jeremi (choc to jakieś takieś
                    > semickie imię).

Azjato!!! Co ty wiesz o europejskim myśleniu...
                    • Gość: Adek Re: Zadałeś złe pytanie. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 21:01

> Azjato!!! Co ty wiesz o europejskim myśleniu...

Ano wiem, bo mam z nim z styczność i to bynajmniej nie w wydaniu
                      hm..poznańskim. Twoje myślenie nijak nie wpasowywuje się w ramy europejskości.
                      I zapewniam ciebie, że patrząc na moje pochodzenie i sposób myslenia, mogę
                      rzec, że jestem bardziej europejski od ciebie. I nie jestem
                      chamem "wyzywającym" innych od gorszych, od azjatów (tu uwłaczający ludziom
                      pochodzącym z Azji sugerując, ze są gorsi). A przypomnę ci na marginesie, że
                      jedna z kolebek cywilizacji i kultury była własnie Azja. O jakie kraje chodzi -
                      poczytaj bo widac ,ześ niedouczony. A ztego niedouczenia wychodzi ksenofobia
                      granicząca niemal z faszyzmem. Twoje poglady sa rodem z XIX wieku.
                      • Gość: jeremi Re: Zadałeś złe pytanie. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 21:08
                        Jeśli wziałeś moje teksty na serio to po prostu zle swiadczy o Twojej
                        inteligencji. Jest taka cecha, którą jedni mają, a inni nie... Ta cecha to
                        poczucie humoru... Pa, pa Azjato:)))
                        • Gość: Adek Re: Poznańskie i Jeremiego poczucie humoru. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 21:17

> Jeśli wziałeś moje teksty na serio to po prostu zle swiadczy o Twojej
                          > inteligencji. Jest taka cecha, którą jedni mają, a inni nie... Ta cecha to
                          > poczucie humoru... Pa, pa Azjato:)))

Poznaniacy na tym forum maja specyficzne poczucie humoru. Nawtykać innym,
                          nawyzywać, obrazić zmieszać z błotem, poniżyć to jest dla nich żarcik, to jest
                          wielkopolskie poczucie humoru. Jeśli tez tak to traktujesz po prostu źle
                          swiadczy o tobie. A może pożartowałbyś z siebie w taki sposób jak zartujesz np.
                          z warszawiaków?
                          A może pozartuj tak się z poznaniaków? Popruskie bekarty...śmieszne nie? Jak
                          redakcja stworzyła watek o dowcipach o poznaniakach to sie larum podniosło, że
                          jak tak można smiac się z poznaniaków, ze co to znaczy, ze redakcja zdradziła
                          itd. itp. I kto tu nie ma poczucia humoru? Trzeba umiec wpierw żartować z
                          siebie, zeby później spróbować zartować z innych. I to napewno nie w taki
                          ponizajacy sposób.
                          Prawda poznański wypierdku, pruska krzyzówko pomarańczy z dżdżownicą (świetne,
                          bardzo smieszne nie)?
                          • Gość: jeremi Re: Poznańskie i Jeremiego poczucie humoru. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 21:25

Pokaż mi miejsce, w którym obrzuciłem Warszawiaków epitetami. A jesli
                            słowo "Azjata" uwazasz za epitet to obrażasz wszystkich mieszkańców tego
                            kontynentu. Do tej pory to parę razy Ty obrzucałeś mnie tekstami typu "pruski
                            bekart". Więc kto tu kogo obraża?? Ta Twoja odpowiedz tylko potwierdza, ze
                            jestes strasznie zakompleksiony, a do tego niezbyt inteligentny. Nie odpisuj
                            więc mi więcej z łaski swojej, bo tylko siebie ośmieszasz i wystawiasz
                            tragiczne świadectwo Warszawiakom. Nara!
                            • Gość: Adek Re: Jeremi - mądrala? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.03, 09:39

>
                              > Pokaż mi miejsce, w którym obrzuciłem Warszawiaków epitetami.

Nie było konkretnie mowy o tobie - zdaje się nie zrozumiałes czytanego tekstu.
                              Chodziło o całe forum poznańskie, które przoduje w wyzywaniu warszawiaków. Moźe
                              przypomnieć wątki gdzie padały np. słowa "potomkowie carskich k....ew" itp,
                              itd? Jesli tego nie negujesz a zdaje sie nie negujesz i traktujesz jako
                              niewinny źart, to wybacz.

> A jesli
                              > słowo "Azjata" uwazasz za epitet to obrażasz wszystkich mieszkańców tego
                              > kontynentu.

Jak narazie ty obraźasz azjatów. W całym podtekście twoich wypowiedzi Azjaci
                              jawią się jako ludzie drugiej kategorii (pierwszej lub extra są oczywiscie
                              poznaniacy). Azjatów łaczysz mentalnie z warszawiakami, co samo przez się mówi,
                              ze i warszawiaków traktujesz jako ludzi drugiej kategorii. No i co ty na to?
                              Mozna potraktować to jako epitet.

> Do tej pory to parę razy Ty obrzucałeś mnie tekstami typu "pruski
                              > bekart". Więc kto tu kogo obraża??

Sprawdzałem twoje poznańskie poczucie humoru. Ale widać jest one conajmniej
                              niewielki w waszych poznańskich kategoriach. nie smiałes się z przezwiska.

> Ta Twoja odpowiedz tylko potwierdza, ze
                              > jestes strasznie zakompleksiony, a do tego niezbyt inteligentny.

O moje kompleksy i intelekt nie musisz się martwić - zadbaj lepiej o swoje
                              przywary i intelekt, bo coś z nimi kiepsko.

> Nie odpisuj
                              > więc mi więcej z łaski swojej, bo tylko siebie ośmieszasz i wystawiasz
                              > tragiczne świadectwo Warszawiakom. Nara!

Cóz - znacząca część poznańskich forumowiczów wystawiła "wspaniałe" świadectwo
                              reszcie poznaniaków. Równieź i ty. A ja nie muszę wystawiać świadectwa
                              warszwiakom, bo poznaniacy na forum juz dawno wystawili im świadectwo. Przecieź
                              poznaniacy wiedzą najlepiej...
                              • Gość: jeremi Adek, przestan sie kompromitowac... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 11:04
                                Dlaczego uważasz, że słowo Azjata użylem perioratywnie?? To Twoja interpretacja
                                i tyle. A jeśli faktycznie to wszystko co pisalem o sprzedazy Warszawy wziales
                                na powaznie to po prostu jestes glupi. Nie obrzucilem Warszawiaków żadnymi
                                epitetami. A poza tym masz olbrzymi kompleks Poznania... Nie trudz sie juz
                                wymyslaniem odpowiedzi, bo nic mądrego nie wymyślisz... Naprawdę proponuje
                                wrzucic troche na luz i spojrzec z dystansem na swiat... I proponuje skonczyc
                                dyskusje, bo na serio zrzekniemy się Warszawy na rzecz Chin, a wtedy skonczy
                                sie wolnosc slowa i juz nie bedziesz mogl udzielac sie w sieci:)
                                • Gość: Adek Re: jeremi, tryskaj humorem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.03, 11:16

> Dlaczego uważasz, że słowo Azjata użylem perioratywnie?? To Twoja
                                  interpretacja
                                  >
                                  > i tyle. A jeśli faktycznie to wszystko co pisalem o sprzedazy Warszawy
                                  wziales
                                  > na powaznie to po prostu jestes glupi. Nie obrzucilem Warszawiaków żadnymi
                                  > epitetami. A poza tym masz olbrzymi kompleks Poznania... Nie trudz sie juz
                                  > wymyslaniem odpowiedzi, bo nic mądrego nie wymyślisz... Naprawdę proponuje
                                  > wrzucic troche na luz i spojrzec z dystansem na swiat... I proponuje skonczyc
                                  > dyskusje, bo na serio zrzekniemy się Warszawy na rzecz Chin, a wtedy skonczy
                                  > sie wolnosc slowa i juz nie bedziesz mogl udzielac sie w sieci:)

Ech te twoje żarty i poznańskie poczucie humoru. Nieco prymitywne, ale niech ci
                                  będzie. Nara i dobrej zabawy przy "żartach' na tematy warszawiaków, Azji,
                                  dzięciołów, ziemniaków, ciągników ursus, dziury ozonowej, obcych
                                  cywilizacji...;))))
                          • Gość: Bladyrunner Re: Poznańskie i Jeremiego poczucie humoru. IP: 213.17.204.* 08.04.03, 01:14
                            Nie skręcaj faktów warsza tfu! wski popaprańcu!
                            Dobrze wiesz, że chodziło o cenzurę na forum a nie wypisywanie dowcipów o
                            poznaniakach. Właściwie bardziej nawet o wszystkich polakach.
                            • Gość: Adek Re: Poznańskie i Jeremiego poczucie humoru. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.03, 09:41
                              Gość portalu: Bladyrunner napisał(a):

> Nie skręcaj faktów warsza tfu! wski popaprańcu!

Typowo poznańskie.

> Dobrze wiesz, że chodziło o cenzurę na forum a nie wypisywanie dowcipów o
                              > poznaniakach. Właściwie bardziej nawet o wszystkich polakach.

Zreferuj mi to proszę i uszczypnij, zebym wiedział, ze nie śpię.
        • Gość: Pawełek Re: Zadałeś złe pytanie. IP: *.bci.net.pl 09.04.03, 09:53
          Gość portalu: KK napisał(a):

> Ja w kazdym razie
          >
          > w Strzalkowie ustawilbym rogatki graniczne, zeby bez waznej wizy zaden
          > warszawiak do nas nie wjechal...

I vice versa, aby żaden poznaniak do Warszawy za chlebem nie jechał...
    • Gość: Adek Re: Poznańska głupota IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.03, 11:48
      Sami siebie poczytajcie. To co wy wypisujecie jest śnmieszne i żałosne. Poglądy
      wasze nie pasują nijak do XXI wieku. Może w XIX byłyby ok, ale dziś? I wy
      mówicie jacy wy europejscy, ba światowi jesteście. Jesteście zwyczajnie
      wylęgarnią ksenofobów, chamów, faszystów, pseudointelektualistów z krzywym
      pojęciem zagadnienia patriotyzmu. Szkoda mi Was.

P.S. Gość: buygkfh adres: *.internetdsl.tpnet.pl z tym adresem gość może być
      nawet z Poznania

P.S.2 omar1 jest takim warszawiakiem jak ja chińczykiem. gówniarz bodaj
      studiuje (o ile) i pracuje w Warszawie.

P.S.3 dajeciesie podpuścic takim łachom. Jesteście maluczcy i zadufani w sobie.
      • Gość: Wielka Akcja Dobry adres 4U!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 14:07
        Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych "Dziekanka" im. A.
        Piotrowskiego; Gniezno ul. Poznańska 15 tel (61) 426 21 71
        • studus warszawa jako stolica 07.04.03, 17:41
          Jestem Warszawiakiem i nie mam nic przeciwko temu byscie sie oddzielili jesli
          taka jest Wasza wola.
          co do Warszawiaków to bardzo bym prosil o nie obrazanie Nas! od azjatów to Ty
          mozesz swoich koleszkow z klatki nazywac.
          podobno Poznan blizej Europy niz wieksza czesc Polski. no coz po Waszych
          wypowiedziach wynika cos zupelnie innego, blizej Wam Bialorusi. Wroclaw Was
          wyprzedza pod wzgledem gospodarczym, rozwoju regionu czy kultury.
          Poznan sie robi zapyzialym miastem. drogie i nic nie oferuje w zamian.
          • Gość: Wielka Akcja Re: warszawa jako stolica IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 19:12
            studus napisał:

> Jestem Warszawiakiem i nie mam nic przeciwko temu byscie sie oddzielili jesli
            > taka jest Wasza wola.
            > co do Warszawiaków to bardzo bym prosil o nie obrazanie Nas! od azjatów to Ty
            > mozesz swoich koleszkow z klatki nazywac.
            > podobno Poznan blizej Europy niz wieksza czesc Polski. no coz po Waszych
            > wypowiedziach wynika cos zupelnie innego, blizej Wam Bialorusi. Wroclaw Was
            > wyprzedza pod wzgledem gospodarczym, rozwoju regionu czy kultury.
            > Poznan sie robi zapyzialym miastem. drogie i nic nie oferuje w zamian.

Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych "Dziekanka" im.
            A.
            Piotrowskiego; Gniezno ul. Poznańska 15 tel (61) 426 21 71

• Gość: Adek Re: warszawa jako stolica IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 21:04
              Gość portalu: Wielka Akcja napisał(a):

> Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych "Dziekanka" im.
              > A.
              > Piotrowskiego; Gniezno ul. Poznańska 15 tel (61) 426 21 71
              >
              >

Coś dobrze znasz ten adres na pamiec. Częstym pensjonariuszem tam zdaje się
              jesteś. A moze coś a'la FWP?
              • Gość: Bladyrunner Re: warszawa jako stolica IP: 213.17.204.* 08.04.03, 01:16
                Tia wrocław dzieciaczku powiadasz? :))))))))))
                • studus Re: warszawa jako stolica 08.04.03, 10:47
                  tak Wroclaw.
    • Gość: Lechita PROSZE NIE OBRAZAC AZJI IP: 218.39.19.* 08.04.03, 01:38
      Azja to nie tylko slumsy i bieda. Azja to Singapur, Hong Kong, Japonia, Seul,
      Szanghaj. Warszawie do tej Azji baaaaaaardzo daleko. Lepiej napisac Afryka, bo
      Warszawa jest blizej Afryki, choc nawet do czarnego landu troche im brakuje
      hehehe.
      • Gość: Adek Re: PROSZE NIE OBRAZAC AZJI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.03, 09:27
        Gość portalu: Lechita napisał(a):

> Azja to nie tylko slumsy i bieda. Azja to Singapur, Hong Kong, Japonia, Seul,
        > Szanghaj. Warszawie do tej Azji baaaaaaardzo daleko. Lepiej napisac Afryka,
        bo
        > Warszawa jest blizej Afryki, choc nawet do czarnego landu troche im brakuje
        > hehehe.

He, he, he tobie jeszcze ciut i brakuje trochę do szympansa (ops obraziłem
        chyba szympansy).
        • omar1 Re: PROSZE NIE OBRAZAC AZJI 08.04.03, 20:47
          Gość portalu: Adek napisał(a):

> Gość portalu: Lechita napisał(a):
          >
          > > Azja to nie tylko slumsy i bieda. Azja to Singapur, Hong Kong, Japonia, Se
          > ul,
          > > Szanghaj. Warszawie do tej Azji baaaaaaardzo daleko. Lepiej napisac Afryka
          > ,
          > bo
          > > Warszawa jest blizej Afryki, choc nawet do czarnego landu troche im brakuj
          > e
          > > hehehe.
          >
          >
          > He, he, he tobie jeszcze ciut i brakuje trochę do szympansa (ops obraziłem
          > chyba szympansy).

Nie wiedziałes ,że Lechita towytresowana małpa?
          Nie moge sie nadziwić,ze nauczył sie pisac.
          Lechita ,ten mózg,który ci przeszczepili od osła z zoo ,okazał sie lekko
          zgniły.Soryy ,ze ci o tym mówię,ale ktos musiał.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka