v.i.k.k.a 10.01.07, 14:02 Powiedzmy, ze chce sobie kupic snowboard, jakimi kryteriami powinnam sie kierowac przy wyborze? Jak ma wygladac, na co zwrocic uwage? Zupelnie nie mam na ten temat pojecia:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tipsiara Re: deska 10.01.07, 14:09 jak to jakimi kryteriami?najwazniejsze by była rózowa z pomponami na brzegach co to by sie mogły rozwiewac na wietrze;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wiktor_l Re: deska 10.01.07, 14:14 Idz do dobrego sklepu. Deska dla początkującego nie moze byc za szybka, za miękka. Nie kupuj za nic plastikowego, cienkiego szajsu z supermarketow. Dobry sprzedawca pomoze Ci wybrac dechę za kilka stow, ktora wystarczy na 2-3 sezony. Wtedy będziesz juz smigac i kupisz sobie szybką, dobrą dechę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ycbo Re: deska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 16:55 Jest i śnieg i ciepłe morza = należy tylko olać Zakopane i Międzyzdroje. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: deska 12.01.07, 12:56 pawman napisał: > i wywrotke sniegu! ### Nie ma sniegu tu, to bedzie dalej;) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: deska 12.01.07, 12:53 wiktor_l napisał: > aha - i kup od razu kask!!! ### Nie ma opcji-nie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: deska 12.01.07, 12:53 wiktor_l napisał: > Idz do dobrego sklepu. Deska dla początkującego nie moze byc za szybka, za mięk > ka. ### Czy szybja to w sklepie nie sprawdze;) No to mam jedno-ma byc twarda. W sklepie tez moge spytac ale ja chce sama wiedziec i sprawdzic, zdanie sprzedawcy ma byc dodatkowa podpowiedzia. Odpowiedz Link Zgłoś
hektor_wektor Re: deska 11.01.07, 03:10 Rzuc okiem na forum.snowboard.kondi.pl/ lub www.snowboard.pl/forum/. Ja kupilem w zeszlym roku przeceniona deske Rossignola z sezonu 2005. Jestem amatorem, krotko jezdze, ale poki co w zupelnosci mi takowa wystarcza. Moze i Tobie uda sie zlapac jakis starszy model. Nie wiem czy w sprzecie narciarskim jest tak samo jak w sprzecie rowerowym ale czasami lepiej poszukac czegos z poprzedniego sezonu. Po pierwsze taniej, po drugie roznice miedzy nowym a starym nie sa warte wydawania wiekszej kasy - no chyba, ze nie chce sie na stoku paradoac ze starszym modelem;) Czasami zdarzaja sie gorsze sezony (prawie jak z winem) ale ogolnie, jesli nie potrzebujesz hitu sezonu, to moze zaoszczedzisz kilka groszy. Jesli sie myle, to prosze mnie poprawic :) h_w Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: deska 12.01.07, 12:55 hektor_wektor napisał: > Jesli sie myle, to prosze mnie poprawic :) ### Masz oczywiscie racje, nie bede Cie poprawiac:P Dzieki za linki, zajrze. Odpowiedz Link Zgłoś