Gość: P.B IP: 213.25.33.* 16.07.01, 10:16 Ja jeszcze się kształce.A co robi reszta...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lol Re: Pracujecie czy uczycie się? IP: 212.75.127.* 16.07.01, 11:18 Gość portalu: P.B napisał(a): > Ja jeszcze się kształce.A co robi reszta...? Lol pracuje, oj ciężko pracuje. Nawet w niedziele :))) Jak to było? Bez pracy nie mam kołaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Pracujecie czy uczycie się? IP: 213.25.33.* 16.07.01, 11:26 Gość portalu: lol napisał(a): > Gość portalu: P.B napisał(a): > > > Ja jeszcze się kształce.A co robi reszta...? > > > Lol pracuje, oj ciężko pracuje. Nawet w niedziele :))) Jak to było? Bez pracy n > ie > mam kołaczy? Tylko się nie przepracuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ede Re: Pracujecie czy uczycie się? IP: *.icpnet.pl 16.07.01, 15:44 P.B. - kształcisz się we WSKiZ? Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Pracujecie czy uczycie się? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.01, 18:42 Ucze sie cale zycie a teraz na UAMie i pracuje dla rodziny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: Pracujecie czy uczycie się? IP: *.coh.org 16.07.01, 21:52 cale zycie czlowiek sie uczy :))) Ja sie ucze pracujac :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: Pracujecie czy uczycie się? IP: 150.254.98.* 19.07.01, 11:09 To tak jak ja. UAM to marny pracodawca :)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Pracujecie czy uczycie się? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.01, 22:57 Gość portalu: ede napisał(a): > P.B. - kształcisz się we WSKiZ? > > Pozdro Zgadza się, he he poznałes po domenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ede Re: Pracujecie czy uczycie się? IP: *.icpnet.pl 17.07.01, 08:22 Tak. Robisz licencjata czy inżyniera? Znam tam dużo ludzi. Sam jestem związany z PP, a przecież WSKiZ Inżynier to prawie 100% PP. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Pracujecie czy uczycie się? IP: 213.25.33.* 17.07.01, 09:25 Gość portalu: ede napisał(a): > Tak. Robisz licencjata czy inżyniera? Znam tam dużo ludzi. Sam jestem związany > z PP, a przecież WSKiZ Inżynier to prawie 100% PP. > > Pozdro Jestem na licencjacie! W październiku rozpocznie się już 5 semestr. Z inżyniera też znam trochę osób, jestem na specj. informatyka więc miałem z nimi niektóre zajęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re:Pytanie do EDE IP: *.outland.avaya.com 17.07.01, 09:05 W jednym z postow czytalam ze skonczyles Zarzadzanie na PP. Moge sie zapytac w ktorym roku, i czy na dawnym Instytucie Organizacji i Zarzadzania. Wyczytalam ze ten Instytut zmienil nazwe.. Ten Instytut wchodzil w Wydzial Budowy Maszyn. Instytut Organizacji i Zarzadzania jest/byl na ulicy Strzeleckiej. Prosze o dopowiedz. Ela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ede Re:Pytanie do EDE IP: *.icpnet.pl 17.07.01, 14:05 Powstaje nowy wydział od roku 2001/2002 - Wydział Informatyki i Zarządzania. Ja kończyłem jak jeszcze był BMiZ. Ale dalej się edukuję, więc będę też absolwentem WIiZ. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re:Pytanie do EDE IP: *.outland.avaya.com 18.07.01, 07:20 Gość portalu: ede napisał(a): > Powstaje nowy wydział od roku 2001/2002 - Wydział Informatyki i Zarządzania. Ja > > kończyłem jak jeszcze był BMiZ. Ale dalej się edukuję, więc będę też > absolwentem WIiZ. > > Pozdro Ja pracowalam w tym Instytucie Organizacji i Zarzadziania przy ul,Strzeleckiej od 1972 do 1980 roku. Bylam ciekawa co tam slychac. Z Instytutem mialam kontakt do 1986 roku. W 1980 wyjechalam do Niemiec. Szkoda, ze nie mam wiecej informacji. Dziekuje i pozdrawiam.. Ela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re:Pytanie do EDE IP: *.icpnet.pl 18.07.01, 15:18 A ja własnie piszę pracę magisterską z problematyki adaptacyjnej polskiego prtawodastwa do unijnego w zakresie Ochrony Środowiska. Skończyłem Kształtowanie i Ochronę Środowiska na W.N.GiG UAM - pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ede Re:Pytanie do EDE IP: *.icpnet.pl 18.07.01, 15:38 Ela, na stronie http://www.put.poznan.pl/uczelnia/IO.html - znajdziesz informacje o zarządzie PP IIZ. Ja znam większość z nich. Jednych lepiej, drugich gorzej. Pewnie Ty też. Poza tym strona główna www.put.poznan.pl. Stronę oceniam słabo. Jeżeli chodzi o wiadomości - o centrum wykałdowym już pisałem w innych wątkach, ale jak do tego nie dotarłaś to napisz, a ja dam Tobie informacje (w skrócie inwestycja na 150 mln zł na Piotrowie). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re:Pytanie do EDE IP: *.outland.avaya.com 19.07.01, 07:24 Dziekuje, znam ta strone tez i mam to samo zdanie co Ty. Nie jest ciekawie zrobione no i informacje sa nie najlesze. Ja na ta strone wchodzilam juz w 1999 roku. W tamtym czasie bylo jeszcze zdjecie dyrektora tego Instytutu, z ktorym zreszta dawniej pracowalam jeszcze jak byl adiunktem. Na krotko przed moim wyjazdem zostal dyrektorem. Wtedy tez wyslalam e-mail ale sie wrocila. Napisze cos dla ciekawostki. Pierwszym dyrektorem tego Instytutut byl prof.Teobald Olejnik. Byl on tez Prorektorem. Byl to wspanialy czlowiek, taki starej szkoly no i duzo nam przekazal i nauczyl. Jego zastepca byl doc.Boguslawski, tak samo moge powiedziec - zloto nie czlowiek. Z pracy w tym Instytucie jestem/bylam bardzo zadowolona. Informacje podane na tych stronach nie sa dla mnie zadawalajace. Bylam troche zawiedziona ze tak malo jest informacji. Pozdrawiam Ciebie, prosze podac te informacje. Ela Odpowiedz Link Zgłoś