Dodaj do ulubionych

Pracujecie czy uczycie się?

IP: 213.25.33.* 16.07.01, 10:16
Ja jeszcze się kształce.A co robi reszta...?
Obserwuj wątek
    • Gość: lol Re: Pracujecie czy uczycie się? IP: 212.75.127.* 16.07.01, 11:18
      Gość portalu: P.B napisał(a):

> Ja jeszcze się kształce.A co robi reszta...?

Lol pracuje, oj ciężko pracuje. Nawet w niedziele :))) Jak to było? Bez pracy nie
      mam kołaczy?
      • Gość: P.B Re: Pracujecie czy uczycie się? IP: 213.25.33.* 16.07.01, 11:26
        Gość portalu: lol napisał(a):

> Gość portalu: P.B napisał(a):
        >
        > > Ja jeszcze się kształce.A co robi reszta...?
        >
        >
        > Lol pracuje, oj ciężko pracuje. Nawet w niedziele :))) Jak to było? Bez pracy n
        > ie
        > mam kołaczy?

Tylko się nie przepracuj
        • Gość: ede Re: Pracujecie czy uczycie się? IP: *.icpnet.pl 16.07.01, 15:44
          P.B. - kształcisz się we WSKiZ?

Pozdro
          • Gość: Radost Re: Pracujecie czy uczycie się? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.01, 18:42
            Ucze sie cale zycie a teraz na UAMie i pracuje dla rodziny:)
            • Gość: ethanol Re: Pracujecie czy uczycie się? IP: *.coh.org 16.07.01, 21:52
              cale zycie czlowiek sie uczy :)))
              Ja sie ucze pracujac :))))
            • Gość: Kosa Re: Pracujecie czy uczycie się? IP: 150.254.98.* 19.07.01, 11:09
              To tak jak ja. UAM to marny pracodawca :)).
          • Gość: P.B Re: Pracujecie czy uczycie się? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.01, 22:57
            Gość portalu: ede napisał(a):

> P.B. - kształcisz się we WSKiZ?
            >
            > Pozdro

Zgadza się, he he poznałes po domenie?
            • Gość: ede Re: Pracujecie czy uczycie się? IP: *.icpnet.pl 17.07.01, 08:22
              Tak. Robisz licencjata czy inżyniera? Znam tam dużo ludzi. Sam jestem związany
              z PP, a przecież WSKiZ Inżynier to prawie 100% PP.

Pozdro
              • Gość: P.B Re: Pracujecie czy uczycie się? IP: 213.25.33.* 17.07.01, 09:25

> Tak. Robisz licencjata czy inżyniera? Znam tam dużo ludzi. Sam jestem związany
                > z PP, a przecież WSKiZ Inżynier to prawie 100% PP.
                >
                > Pozdro

Jestem na licencjacie! W październiku rozpocznie się już 5 semestr. Z inżyniera
                też znam trochę osób, jestem na specj. informatyka więc miałem z nimi niektóre
                zajęcia.
    • Gość: ela Re:Pytanie do EDE IP: *.outland.avaya.com 17.07.01, 09:05
      W jednym z postow czytalam ze skonczyles Zarzadzanie na PP. Moge sie zapytac w ktorym roku,
      i czy na dawnym Instytucie Organizacji i Zarzadzania. Wyczytalam ze ten Instytut zmienil nazwe.. Ten
      Instytut wchodzil w Wydzial Budowy Maszyn. Instytut Organizacji i Zarzadzania jest/byl na
      ulicy Strzeleckiej. Prosze o dopowiedz.
      Ela
      • Gość: ede Re:Pytanie do EDE IP: *.icpnet.pl 17.07.01, 14:05
        Powstaje nowy wydział od roku 2001/2002 - Wydział Informatyki i Zarządzania. Ja
        kończyłem jak jeszcze był BMiZ. Ale dalej się edukuję, więc będę też
        absolwentem WIiZ.

Pozdro
        • Gość: Ela Re:Pytanie do EDE IP: *.outland.avaya.com 18.07.01, 07:20

> Powstaje nowy wydział od roku 2001/2002 - Wydział Informatyki i Zarządzania. Ja
          >
          > kończyłem jak jeszcze był BMiZ. Ale dalej się edukuję, więc będę też
          > absolwentem WIiZ.
          >
          > Pozdro
          Ja pracowalam w tym Instytucie Organizacji i Zarzadziania przy ul,Strzeleckiej od 1972 do 1980 roku.
          Bylam ciekawa co tam slychac. Z Instytutem mialam kontakt do 1986 roku. W 1980 wyjechalam do
          Niemiec. Szkoda, ze nie mam wiecej informacji. Dziekuje i pozdrawiam..
          Ela

• Gość: guerra Re:Pytanie do EDE IP: *.icpnet.pl 18.07.01, 15:18
            A ja własnie piszę pracę magisterską z problematyki adaptacyjnej polskiego
            prtawodastwa do unijnego w zakresie Ochrony Środowiska. Skończyłem
            Kształtowanie i Ochronę Środowiska na W.N.GiG UAM - pozdro
          • Gość: ede Re:Pytanie do EDE IP: *.icpnet.pl 18.07.01, 15:38
            Ela, na stronie http://www.put.poznan.pl/uczelnia/IO.html - znajdziesz
            informacje o zarządzie PP IIZ. Ja znam większość z nich. Jednych lepiej,
            drugich gorzej. Pewnie Ty też. Poza tym strona główna www.put.poznan.pl. Stronę
            oceniam słabo. Jeżeli chodzi o wiadomości - o centrum wykałdowym już pisałem w
            innych wątkach, ale jak do tego nie dotarłaś to napisz, a ja dam Tobie
            informacje (w skrócie inwestycja na 150 mln zł na Piotrowie).

Pozdrawiam
            • Gość: Ela Re:Pytanie do EDE IP: *.outland.avaya.com 19.07.01, 07:24
              Dziekuje, znam ta strone tez i mam to samo zdanie co Ty. Nie jest ciekawie zrobione no i informacje sa
              nie najlesze. Ja na ta strone wchodzilam juz w 1999 roku. W tamtym czasie bylo jeszcze zdjecie
              dyrektora tego Instytutu, z ktorym zreszta dawniej pracowalam jeszcze jak byl adiunktem. Na krotko
              przed moim wyjazdem zostal dyrektorem. Wtedy tez wyslalam e-mail ale sie wrocila. Napisze cos dla
              ciekawostki. Pierwszym dyrektorem tego Instytutut byl prof.Teobald Olejnik. Byl on tez Prorektorem.
              Byl to wspanialy czlowiek, taki starej szkoly no i duzo nam przekazal i nauczyl. Jego zastepca byl
              doc.Boguslawski, tak samo moge powiedziec - zloto nie czlowiek. Z pracy w tym Instytucie
              jestem/bylam bardzo zadowolona. Informacje podane na tych stronach nie sa dla mnie zadawalajace.
              Bylam troche zawiedziona ze tak malo jest informacji. Pozdrawiam Ciebie, prosze podac te informacje.
              Ela
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka