Gość: Pulpowa IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 18:45 Ludzie?... Jak one się nazywają? "Zapomniani"?... "Nienazwani"?... I kto jest autorką? Musze znaleźc jakies zdjęcie w sieci, a nawet nie wiem, jak szukać... :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyrywacz_lasek Re: Zardzewiałe trupki z Cytadeli... 15.04.03, 18:54 ja słyszałem STRASZNOLUDKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew te paskudztwo nazywa się nierozpoznani IP: *.echostar.pl 15.04.03, 18:56 te paskudztwo nazywa się nierozpoznani, a swoją drogą ciekawe kiedy złomiarze to w końcu rozkradną :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Zardzewiałe trupki z Cytadeli... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 21:21 przypominam, że miasto płaci za pilnowanie tego gówna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łuki Re: Zardzewiałe trupki z Cytadeli... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 21:55 Gość portalu: @ napisał(a): > przypominam, że miasto płaci za pilnowanie tego gówna ciepło sie zrobiło, to marudy wyszły na trawę i patrzą . Co ? rzeszkadza w piciu piwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gołąb_obsrywacz obóz koncentracyjny IP: *.echostar.pl 16.04.03, 00:43 Zardzewiałe trupy z cytadeli przypominają jakiś marsz w obozie koncentracyjnym! może miasto zlituje się i da jakieś środki finansowe aby dorobić im ręce i głowy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: obóz koncentracyjny IP: *.icpnet.pl 16.04.03, 09:14 autorką jest Pani Abakanowicz i wbrew pozorom te trupki są naprawdę sporo warte Odpowiedz Link Zgłoś
nenne jesteście bandą ignorantów 16.04.03, 22:22 jesteście głupsi niż ustawa przewiduje. kupcie se po makatce z jeleniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brukiewka Re: jesteście bandą ignorantów IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 09:51 oki, ale ty pierwsza:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4356 słuchaj tłusta kwoko, IP: *.echostar.pl 17.04.03, 14:36 nenne napisała: > jesteście głupsi niż ustawa przewiduje. kupcie se po makatce z jeleniem. słuchaj tłusta kwoko, jeśli ci się pordoba zardzewiałe żelastwo postaw sobie je w pokoju, atrystko od 7 boleści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pulpowa Re: słuchaj tłusta kwoko, IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 17:38 > jeśli ci się pordoba zardzewiałe żelastwo Jeśli się jej podoba, to niech jej sie podoba. Nie musi jednak przy tej okazji akcentować swojego wysublimowanego gustu artystycznego. Mnie te rzeźby zwisają kalafiorem, w końcu z nimi nie mieszkam. Ale nie podkreślam tego na kazdym kroku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łuki Re: słuchaj tłusta kwoko, IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 19:16 Gość portalu: 4356 napisał(a): > nenne napisała: > > > jesteście głupsi niż ustawa przewiduje. kupcie se po makatce z jeleniem. > > słuchaj tłusta kwoko, > jeśli ci się pordoba zardzewiałe żelastwo postaw sobie je w pokoju, > atrystko od 7 boleści powiedział co wiedział Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pulpowa Wybacz, ale się nie poczuwam... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 17:36 Zapytałam tylko, jak się te trupki nazywają, bo było mi to potrzebne. Coś się nie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Super IP: *.icpnet.pl 17.04.03, 21:05 To piękna rzeźba, wejdzie pomiędzy nich i powiedzcie cos, echo jest wspaniałe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Professeur Shadoko Re: Super IP: *.CNet.Gawex.PL 20.04.03, 20:37 Mnie sie tez podobaja... Nie jestem zaden wielki artysta, ale sa dosyc oryginalne i fajnie wygladaja z pewnej odleglosci. Powinni wiecej w parkach roznych takich postmodernistycznych rzezb stawiac :) Odpowiedz Link Zgłoś