dobrusia_to_ja Re: A Małysz znowu pierwszy !! 04.02.07, 18:04 Pięknie, prawda?? Ciekawe co powiedzą Ci, którzy wieszali na nim psy, gdy szło nieco gorzej. Nasi w piłce ręcznej też zagrali piękny mecz:)) Strrrrrrasznie się denerwowałam:(( Poza tym, to skakanie po kanałach:(( Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: A Małysz znowu pierwszy !! 04.02.07, 19:20 GRATULACJE~!!!! A za lata kłopotów powiesić zarząd PZN za ja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeeeeeeeeeeeeee Re: A Małysz znowu pierwszy !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 20:13 Poznań w ostatnich latach nie może poszczycić się dobrymi rozwiązaniami architektonicznymi. Brzydota i miernota np budynki Globis i Sheraton !!!!! Skandalem jest wydanie zgody na te projekty. Andersia Tower obok istniejącego już wieżowca niestety nie są rewelacyjnymi projektami a tylko powielonymi stereotypowymi wieżowcami jakich tysiące na świecie. Nie będą razić tak jak i nie będą nikogo niczym zachwycać. Wielka szkoda, że miasto nie zabiega o projekty najwybitniejszych współczesnych architektów światowych. Ale czego spodziewać się po prezydencie koniunkturaliście i administratorze bez polotu i wyobraźni. Poznań nie ma czym się chwalić. Od dziesięcioleci nasz nieudolny Poznań nie potrafi poradzić sobie ani z promocją miasta ani z wykorzystaniem istniejących w mieście na Malcie leczniczych gorących źródeł !!!!!!! Lata mijają a term nie ma. Tą gorącą wodą można by ogrzewać całe miasto oraz wielkie szklarnie z warzywami i kwiatami - byłby wielki zysk. Ale to nikogo z Rady Miasta nie obchodzi. Tkwią w tych radach kolejne kadencje nic nie robiąc dla miasta i mieszkańców a tylko myślą o swoich dochodach i układach. Poznań to coraz bardziej smętne i szare miasto prowincjonalne, które także nie potrafi załatwić tanich linii lotniczych na Ławicy dla swoich mieszkańców. Efektem jest zmniejszanie się ilości mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blaaaaaaaaa Re: A Małysz znowu <a href="http://forum.gazeta.pierwszy" target=" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 20:17 nosdhsidhscfhdsvgfdvcxvb vvcfdgvdgvfcv xfv cc xvutor: (gość portalu) Zaloguj sie Temat: Treść: Uwaga: Nie odpisuj na posty łamiące regulamin! Lepiej zgłoś je, klikając czerwony kosz. Wysłany przez Ciebie post może pojawia sie z opóźnieniem do jednej minuty. Odpowiadasz na : szczepek20 napisał: > Dziękujemy !!! Agora SA informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wątków i komentarzy umieszczanych przez użytkowników na Forum. Usuwane mogą być jedynie listy o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami Netykiety, zgodnie z Regulaminem Forum. Copyright © Agora SA˙•˙O nas˙•˙Reklama˙•˙Ochrona prywatności˙•˙Mapa serwisuPoleć stronę znajomym | Zgłoś problem lub błąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeeeeeeee Re: A Małysz znowu pierwszy !!aaaaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 20:17 Gazeta.plPocztaBlogiCzat Fora prywatne | Fora regionalne | Moje forum | Wyszukiwarka | Pomoc | Zaloguj się | Poznań A Małysz znowu pierwszy !! Autor: szczepek20 Data: 04.02.07, 17:55 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz Dziękujemy !!! Sortuj: pokaż treść wszystkich następny list » • A Małysz znowu pierwszy !! - szczepek20 04.02.07, 17:55 • Re: A Małysz znowu pierwszy !! - dobrusia_to_ja 04.02.07, 18:04 • Re: A Małysz znowu pierwszy !! - pan.nikt 04.02.07, 19:20 • ja jem relanium - Gość: malyszowa 04.02.07, 20:10 • Re: A Małysz znowu pierwszy !! - Gość: eeeeeeeeeeeeeeee 04.02.07, 20:13 • Re: A Małysz znowu <a href="forum.gazeta.pierwszy" target=" - Gość: blaaaaaaaaa 04.02.07, 20:17 Copyright © Agora SA˙•˙O nas˙•˙Reklama˙•˙Ochrona prywatności˙•˙Mapa serwisuPoleć stronę znajo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;a;laaala lalala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 20:22 Bridgestone Autor: relison Data: 19.12.06, 18:12 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz Witam piszę pracę o firmie Bridgestone Poznań a niestety ciężko wydobyć jakiekolwiek informacje z biura tej firmy więc może ktoś z pracowników byłby tak miły i powiedział mi: 1. ile osób na produkcji pracuje w Bridgestone (może być procent całości) 2. skąd firma bierze półprodukty/surowce do produkcji (miasta/kraje) 3. gdzie trafiają wyprodukowane opony (do jakich firm/krajów) 4. ile dziennie opon jest produkowanych? Z góry dzięki za odpowiedź:) Odpowiedz Link Zgłoś