Gość: P.B IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 21.04.03, 21:38 Pierwsza rzecz jaką w UM powinni zrobić, to wykopać odpowiedzialnych za to co się stało! P.S Wie ktoś co to za biznesmen z Poznania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tt Re: Spóźniony remont stadionu Lecha IP: *.icpnet.pl 21.04.03, 22:47 Problem w tym, ze w Polsce nie ma zwyczaju szukac i karac innych - lepiej w tym czasie cos ukrasc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeremi Re: Spóźniony remont stadionu Lecha IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.04.03, 23:57 Ja mam tylko jedno pytanie. Czy urządnicy odpowiedzialni za to zamieszanie ponieśli konsekwencje, czy może nadal pracują w urzęddach?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: Spóźniony remont stadionu Lecha IP: 218.39.100.* 22.04.03, 00:37 Gość portalu: jeremi napisał(a): > Ja mam tylko jedno pytanie. Czy urządnicy odpowiedzialni za to > zamieszanie ponieśli konsekwencje, czy może nadal pracują w > urzęddach?? HAHAHHAH.Gdzie ty mieszkasz? Konsekwencje ponosi sie w Ameryce albo u Anglikow.W POlsce ci urzedasy pracuja sobie w urzedach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Spóźniony remont stadionu Lecha IP: *.icpnet.pl 22.04.03, 07:19 DEBILE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manius Re: Spóźniony remont stadionu Lecha IP: proxy:* / 192.168.12.* 22.04.03, 12:30 Gość portalu: jeremi napisał(a): > Ja mam tylko jedno pytanie. Czy urządnicy odpowiedzialni za to > zamieszanie ponieśli konsekwencje, czy może nadal pracują w > urzęddach?? Stary, widzę że poczucie humoru Ci dopisuje :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QQ Re: Spóźniony remont stadionu Lecha IP: 195.20.110.* 22.04.03, 14:57 Nie tylko pracuje ale za lapowki niezle chaty sobie wybudowali.Jeden z nich nawt dwie - druga na tych tez "legalnie" sprzedanych dzialkach na Morasku. Procedury uniewaznienia umowy sprzedazy jako razaco niekorzystniej dla m.Poznania tez nie wszczeto bo lapowki misieli by oddac. Wciskanie kitu ze zle odczytano mapy to zenada!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeremi Re: Spóźniony remont stadionu Lecha IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 22.04.03, 15:09 Znasz jakies konkrety, czy to tylko plotki? Bo jeśli prawdą jest to co mówisz to należy zgłosić to do prokuratora. Faktycznie, zastanawiające dlaczego procedury unieważniające umowę nie zostały wszczęte... Może GW zajmie się tą sprawą?? Ludzie odpowiedzialni za ten cały bałagan powinni ponieść konsekwencje! Bo za ich błędy zapłacą wszyscy mieszkańcy. To w końcu za nasze pieniądze miasto odkupi ten teren lub będzie płaciło dzierżawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Kto wreszcie pozamiata w GEOPOZ-ie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.03, 22:38 Cholerni przewalacze. Kto uwierzy w to, że oni nie umieją przeczytać mapy, handlując nie swoimi gruntami. Chyba tylko Grobelny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Kto wreszcie pozamiata w GEOPOZ-ie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 22.04.03, 22:52 Nikt Odpowiedz Link Zgłoś