Gość: bobol IP: *.icpnet.pl 26.04.03, 19:57 Czy hymn zostanie wydany na płycie? Czy w ogóle poleciały te gołębie i gdzie...? Poza tym były za dobre mikrofony...wiatr dawał niezły bas:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: P.B Re: I po paradzie... IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 20:11 Gość portalu: bobol napisał(a): > Czy hymn zostanie wydany na płycie? > > > Czy w ogóle poleciały te gołębie i gdzie...? > > Poza tym były za dobre mikrofony...wiatr dawał niezły bas:) > > Własnie wróciłem i za chwilę wrzucę zdjęcia do netu, któe zrobiłem. Gołębie zostały wypuszczone przy murze Ratusza, od strony małych Garbar. Parada mi się bardzo podobała, natomiast zgromadzenie na rynku trochę mniej, ponieważ ludzi było za dużo. Straszny ścisk, cały rynek zatkany, a ludzi z minimum kilkadziesiąt tysięcy. P.S Ja stałem pod ścianą na wprost sceny, nie najgorsze miejsce, nie licząc tego, że zostałem podeptany i z łokcia nie raz potraktowany, ale się rewanżowałem prawie za każdym razem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: I po paradzie... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 21:35 > > P.S Ja stałem pod ścianą na wprost sceny, nie najgorsze miejsce, nie licząc > tego, że zostałem podeptany i z łokcia nie raz potraktowany, ale się > rewanżowałem prawie za każdym razem :) A to może ty byłeś tym łebkiem, któremu pociągnąłem z łokcia tak, że aż zarył ryjem o mur? Tyle, że ten koleś już nie oddał, nie był w stanie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: I po paradzie... IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 23:32 Gość portalu: Leon napisał(a): > A to może ty byłeś tym łebkiem, któremu pociągnąłem z łokcia tak, że aż zarył > ryjem o mur? Tyle, że ten koleś już nie oddał, nie był w stanie:))) nie, bo gdybym to był ja, to teraz tu na forum raczej byś nie pisał :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: I po paradzie... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 00:17 Dobra, dobra! Nie pierdzirel głupot tylko dawaj link do tych fotek z parady! Tym razem to nie byłeś Ty, ale przy najbliższej okazji potraktuje Cie z glana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: I po paradzie... IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 11:37 Gość portalu: Leon napisał(a): > Dobra, dobra! Nie pierdzirel głupot tylko dawaj link do tych fotek z parady! > Tym razem to nie byłeś Ty, ale przy najbliższej okazji potraktuje Cie z glana! O.K forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=5805336&a=5805894 Odpowiedz Link Zgłoś