fakunda 02.03.07, 19:53 jestem po kilku egzaminach i nic.Mam problem ze stresem.Szukam w Poznaniu naprawdę bardzo dobrego instruktora.Poleciecie mi kogoś? Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
v.i.k.k.a Re: szukam bardzo dobrego instruktora na prawo ja 02.03.07, 20:22 nie ma takich-albo umiesz jezdzic albo nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghost Re: szukam bardzo dobrego instruktora na prawo ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 20:31 poszukaj w szkole High na Chwaliszewie. Są dośc skuteczni. No chyba, że jesteś faktycznie "noga". Odpowiedz Link Zgłoś
fakunda Re: szukam bardzo dobrego instruktora na prawo ja 02.03.07, 20:35 widzę,że wielu tematach wypowiadasz się,tzn nie masz konkretnej wiedzy na konkretne tematy,a Twoja uwaga jest nie tyle nie na miejscu,ale pokazuje poziom Twojej inteligencji.Osoby,które są na bierząco w temacie(czyli np.niedawno uczęszczali na kurs) będą wiedzieli o co mi chodzi,mianowicie o instruktora z umiejętnością podejścia do kursantów,a nie wszyscy to mają.Nie wiem czy masz prawo jazdy,ale napewno wiele osób się ze mną zgodzi,że czasami jest tak,że osoby,które powinny jeszcze potrenować zdaja za pierwszym razem,a czasami jest tak,że osoby,ktore potrafią jezdzić i bardzo dobrze znają przepisy drogowe mają pecha.Albo masz kogoś do polecenia,albo nie.Takie było moje pytanie,a nie prośba o komentarz,czy sądzicie ,że umiem jeżdzić,lub nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz Re: szukam bardzo dobrego instruktora na prawo ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 21:20 Mogę Ci polecić pana Janusza. Po 3 niezdanych egzaminach wybralem sie do niego i za czwartym razem sie udało. Wczoraj odebrałem swoje prawo jazdy. Hihi... :) To jakoś moze jego nr komórkowy na priva Ci przesłać czy jak?? Odpowiedz Link Zgłoś
fakunda Re: do Mateusza 02.03.07, 21:26 bardzo proszę o namiary na pocztę gazetową fakunda@gazeta.pl dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
dansid Re: dla ciebie 02.03.07, 21:56 Mój instruktor jest genialny. Ma na imię Andrzej. Poszukaj go w Akademii Rolniczej. Osoba która najdłużej zdawała u niego miała 4 podejścia. za 4 razem się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: szukam bardzo dobrego instruktora na prawo ja 02.03.07, 22:05 fakunda napisała: > widzę,że wielu tematach wypowiadasz się,tzn nie masz konkretnej wiedzy na > konkretne tematy, ### =kazdy kto wypowiada sie w wielu tematach nie ma konkretnej wiedzy na konkretne tematy?jak mam rozumiec 'tzn' w tym przypadku? a Twoja uwaga jest nie tyle nie na miejscu,ale pokazuje poziom > > Twojej inteligencji.Osoby,które są na bierząco ### twoja ortografia.... > pecha.Albo masz kogoś do polecenia,albo nie.Takie było moje pytanie,a nie > prośba o komentarz,czy sądzicie ,że umiem jeżdzić,lub nie. ###oraz interpunkcja swiadcza natomiast o twojej inteligencji a prawo jazdy mam od 2000r. Odpowiedz Link Zgłoś
fakunda Re: do v.i.c.c.a 02.03.07, 22:07 to tymbardziej nie popisalaś się odpowiedzią.Chyba inny też potwierdzą.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: do v.i.c.c.a 02.03.07, 22:24 fakunda napisała: > to tymbardziej nie popisalaś się odpowiedzią.Chyba inny też > potwierdzą.Pozdrawiam @@@ a czego sie spodziewalas? Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: do v.i.c.c.a 02.03.07, 22:44 fakunda napisała: > bez komentarza..... @@@ i dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zip Re: szukam bardzo dobrego instruktora na prawo ja IP: *.icpnet.pl 03.03.07, 22:52 Zerknij na forum Prawo jazdy: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=154 oraz prawojazdy.com.pl/forum/index.php bylo tam pare podobnych tematow z Poznania (opcja szukaj i wszystko jasne). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: szukam bardzo dobrego instruktora na prawo ja IP: *.icpnet.pl 04.03.07, 18:41 witam, jesli jeszcze nie znalazlas dobrego instruktora to polecam p.Marka Wróbla ze szkoły Professional.jesli chcesz podam nr na gazetowego. Zdawalam w lipcu zeszlego roku takze wiem ,co to znaczy stres.Udalo mi sie za drugim podejsciem wlasnie dzieki jazdom doszkalajacym. a propos uzytkownika v.i.k.k.a-tez zauwazylam ze " wpieprza sie miedzy wodke a zakaske" i czesto wypowiada sie chyba tylko po to zeby poprawic swoje statystki na forum. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
fakunda Re: do yogi 04.03.07, 19:52 jeśli mogę prosić to poproszę o namiary na maila gazetowego dzięki. fakunda.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: szukam bardzo dobrego instruktora na prawo ja 04.03.07, 18:42 fakunda napisała: > [...] Mam problem ze stresem. [...] To psychiatra jest potrzebny, a nie instruktor jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: szukam bardzo dobrego instruktora na prawo ja IP: *.icpnet.pl 04.03.07, 18:46 dobry pedagog - jakim powinien byc instruktor, poprzez rzetelne przygotowanie kursanta do jazdy, pomaga mu w ten sposob zminimalizowac poziom stresu. Odpowiedz Link Zgłoś
fakunda Re: do I georgre I 04.03.07, 19:55 gratuluję doskonałej umiejętności wyciągania całego sensu ze zdania.Super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: szukam bardzo dobrego instruktora na prawo ja IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.07, 11:07 Tadeusz Stępniak z Formuły L z ul. Naramowickiej. Ma duży spokój i dobre podejście dla kursantów przy jazdach. Odpowiedz Link Zgłoś