ti_na 15.03.07, 12:58 Gdzie mogę kupic antyki ,starocia w Poznaniu lub okolicy? Jest jakiś targ lub miejsce w którym można kupić coś w dobrej cenie? Słyszałam ,ze w Szwarzędzu coś jest. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: targ staroci lub miejsce 15.03.07, 13:13 Trag staroci odbywa się w Poz na terenie starej rzeźni. W Swarzędzu na tewrenie ETC, ale chyba 1 raz w m-cu albo i rzadziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ti_na Re: targ staroci lub miejsce IP: *.centertel.pl 15.03.07, 13:49 dziękuje za informacje, a którego dnia i w jakich godzinach odbywa się targ w starej rzeźni? To pytanie dotyczy również ETC. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: targ staroci lub miejsce 15.03.07, 14:33 Stara rzeźnia to każda druga sobota miesiąca; a w ETC to proponuje sprawdzić na ich stronie www Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lynx Re: targ staroci lub miejsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 14:36 Na Łazarzu zawsze było sporo różnego rodzaju staroci. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: targ staroci lub miejsce 15.03.07, 14:44 ale na Łazarzu mają dużo szajsu, a jak jest coś godnego uwagi to ceny szybują niebotycznie w góre Odpowiedz Link Zgłoś
street_pop Re: targ staroci lub miejsce 15.03.07, 17:02 Miejscowośc CZACZ koło Leszna - kilka kilometrów przed Śmiglem. Trzeba byc wcześnie rano (najlepiej weekend) żeby złapać jakąś fajna okazję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ti_na Re: targ staroci lub miejsce IP: *.centertel.pl 15.03.07, 17:31 Sprawdziłam.W Swarzędzu targ odbędzie się 17 marca. Czyli za dwa dni:-).Jescze raz dziękuje za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś