Dodaj do ulubionych

Portal soplicowo.org już otwarty

IP: *.crowley.pl 29.03.07, 17:10
Witam!

Zapraszam do odwiedzenia strony osiedla Soplicowo w Komornikach koło Poznania
pod adresem www.soplicowo.org.
Zapraszamy do jej odwiedzenia klientów takich developerów jak LIBR, PAJO i
KOS-DOM.
Strona ma służyć mieszkańcom naszego osiedla - obecnym i przyszłym w wymianie
informacji. Dzięki tej stronie możemy lepiej się poznać. Strona ma stanowić
swego rodzaju "tablicę korkową" gdzie każdy może zostawić informację.
Ze stroną skojarzone jest też forum dyskusyjne - gdzie miejmy nadzieję - będą
się toczyć dyskusje na tematy nie koniecznie związane z naszym osiedlem.
Zapraszamy też do odwiedzin naszej strony wszystkich mieszkańców Komornik -
zobaczcie i przeczytajcie co się u nas dzieje.
W tym miejscu pojawiać sie będa najświeższe informacje dotyczące naszego osiedla
- bo jak zapewne wszyscy się domyślamy - zakup domu czy też mieszkania to
dopiero początek. Do zrobienia mamy wiele - choćby ekran akustyczny odgradzający
nas od autostrady czy też uspokojenie ruchu na ul. Polnej. Razem będzie nam
łatwiej cokolwiek zdziałać. I dlatego też powstała ta strona. Na pocztek
poznajmy się - odwiedźmy forum i przedstawmy się mieszkańcom Soplicowa.

Strona będzie się rozwijała - czekamy na Wasze sugestie, pomysły i pomoc w jej
redagowaniu.

Administrator
www.soplicowo.org
Obserwuj wątek
    • Gość: kub Re: Portal soplicowo.org już otwarty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 22:29
      jakoś jednak nie otwarty
      • Gość: j Re: Portal soplicowo.org już otwarty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 11:37
        bo juz został zamkniety w sierpniu
        • Gość: agndus Pajo - Komorniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.08, 10:26
          Witam serdecznie

Mam pytanie co do mieszkań stawianych przez PAJO. Zamierzamy z narzeczonym kupić
          mieszkanie w Komornikach od developera Pajo. Niestety słyszymy o nim same złe
          opinie. Ani jednego dobrego słowa. Może ktoś mi powiedzieć dlaczego tak jest? Co
          Pajo robi źle? Czy w ogóle coś jest ok? Proszę o pomoc, ponieważ kupno
          mieszkania to bardzo poważna decyzja i jeszcze większe pieniądze, a nie
          chcielibyśmy ich "wyrzucić"..

Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za wszelkie udzielone informacje
          Aga
          • Gość: Tomek Re: Pajo - Komorniki IP: *.edica.pl 04.04.08, 11:58
            Hehe,
            Pajo zrobi Cie w jajo, jak juz pisałem wielokrotnie...

Co robią źle ?
            Chyba wszystko, fuszera, terminy, brak kontaktu z kimkolwiek, eh szkoda by gadać.
            Tak było 2 lata temu, nie sądze by duzo sie zmieniło ;)
            • Gość: jacek Re: Pajo - Komorniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.08, 11:54
              Tomek oczywiscie przesadza. Pajo nie jest najlepszym deweloperem na swiecie ale
              jest duzo lepiej niz mozna poczytac na forach. Ja kupilem mieszkanie od Pajo a
              dopiero pozniej trafilem na forum o formie i sie przerazilem. Na szczescie w
              praktyce okazalo sie, ze nie bylo tak zle. Bylo opoznienie (niecale 2 miesiace),
              robili mi jakas drobna poprawke w mieszkaniu ale nie bylo problemu zeby sie
              kontaktowac z kierownikiem budowy. Nie wiem jakie teraz sa ceny ale ich atutem
              zawsze byla cena. Moim zdaniem oplacalo sie, nawet biorac pod uwage drobne
              niedogodnosci.
              • Gość: agndus Re: Pajo - Komorniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.08, 09:26
                hmmm
                Pajo cen niskich nie ma, ale i tak ciągle nimi kusi, ponieważ mimo wszystko ma
                taniej.. albo i najtaniej
                Orzech trudny do zgryzienia..
                Może lepiej kupić małą działkę i postawić domek? Np. kanadyjski... Wychodzi
                taniej niż nasz tradycyjny murowany i często taniej niż mieszkanie, zwłaszcza w
                chwili obecnej..
                Nie chciałabym wydać ponad 300 tysięcy na M, do którego będziemy "bali" się
                wracać z rodziną .. ;)

Macie jeszcze jakieś konkrety na temat Pajo? A może wiecie o jakimś innym
                deweloperze, który ma ceny rozsądne w porównaniu z innymi?

Wielkie dzięki za wszelkie info
                Pozdrawiam
                Aga
                • Gość: Tomek Re: Pajo - Komorniki IP: *.icpnet.pl 16.04.08, 21:20
                  Tomek nie przeszadza tylko pisze jak było... może teraz jest lepiej, ale wątpie.
                  Ja w czasie mojej budowy przeżyłem 3 kierowników, opóźnienie było ponad pół
                  roku, wywalali mi ścianę bo było pęknięcie i kilka innych drobiazgów.
                  Ale to było dawno, więc już nie rozpamiętuję, ot tak od czasu do czasu wrzucę
                  kilka słów na forum ku przetrodze... ;)
                  • Gość: Aga Re: Pajo - Komorniki IP: *.gprs.plus.pl 16.04.08, 22:47
                    Mieszkanie odbierałam pod koniec marca 2007, termin byl na 28 luty
                    wiec chyba nie tak zle, kwestie notarialne zalatwione bezproblemowo
                    (slyszalam za to ze Prebena jesli o akty notarialne idzie dała plame
                    przyszlym lokatorom na całej linii, cochwile znieniali - windowali
                    cene). Od momentu podpisania umowy kontaktowalam sie z 1
                    kierownikiem lub jego zastepca a kazda ekipa powykonawców byla
                    bezproblemowa, ja nienarzekam co do tamtych czasów!
                    Aktualnie jednak jest inna sprawa która już mieszkańców doprowadza
                    do białej gorączki a jest to po 1 droga do Palędzia która jest
                    ciągle rozkopana i droga osiedlowa która po ciut wiekzych opadach
                    staje sie jeziorem a przejechanie nią grozi kolejna wizytą z
                    samochodem w serwisie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: ' Re: Portal soplicowo.org już otwarty IP: *.echostar.pl 24.04.08, 21:50
      '
      • Gość: AD Re: Portal soplicowo.org już otwarty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.08, 11:26
        To nieprawda, nie działa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka