Dodaj do ulubionych

Mapa Poznania - dodawanie nowych miejsc

05.04.07, 00:41
Powstała nowa strona www.mapa-poznania.info . Na razie dodałem jedno
miejsce testowe ale już teraz można dodawać nowe miejsca :) - tematyka miejsc
dowolna. Możliwość dodawania zdjęć do miejsc !!! Nowe miejsca dodajemy tutaj.
Mocno zachęcam do pomocy przy rozwoju strony ;-)
www.mapa-poznania.info/dodaj_miejsce
Obserwuj wątek
    • Gość: annak Re: Mapa Poznania - dodawanie nowych miejsc IP: *.max.com.pl 05.04.07, 08:32
      fajne
      • saszownik Re: Mapa Poznania - dodawanie nowych miejsc 05.04.07, 14:01
        dzięki :) Jednak miejsc jest mało, jeszcze raz zachęcam do dodawania miejsc (
        najlepiej z obrazkiem - obrazki same sie skalują)
        www.mapa-poznania.info/dodaj_miejsce im więcej miejsc tym mapa będzie
        bardziej pożyteczna. Wkrótce też zostanie dodana wyszukiwarka ulic. Fajnie by
        było gdyby sami mieszańcy dodawali miejsca a później komentarze do tych miejsc.
        • saszownik Re: Mapa Poznania - dodawanie nowych miejsc 05.04.07, 15:37
          Chwilowe kłopoty są z wyświetlaniem polskich znaczków, ale jeszcze dziś to
          poprawie :) W dalszym ciągu można dodawać nowe miejsca. Po kliknięciu na
          pomarańczowy link (nazwa miejsca) w chmurce otworzy się okienko ze szczegółami
          miejsca. Dzięki za dotychczasowe miejsca :)
    • Gość: tobi Re: Mapa Poznania - dodawanie nowych miejsc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 00:08
      zgłosiłem jedno miejsce - fajna ta stronka ;) tak trzymać.
      • Gość: tobi Re: Mapa Poznania - dodawanie nowych miejsc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 00:12
        mam pomysł dla odważnych ... mogą dodawac własne miejsca zamieszkania ze swoim
        zdjeciem, opisem i numerem gg (cos jak zaproszenia na randke :)) a typ takich
        miejsc może się nazywac np. prywatne. Na jakims portalu miejskim cos takiego
        widzialem i bardzo duzo ludzi (młodzież) dopisywala sie tam.
        • saszownik Re: Mapa Poznania - dodawanie nowych miejsc 06.04.07, 08:34
          pomysł dobry. Dodałem kategorie "Kontakty Gadu-Gadu" może jakaś grupa
          użytkowników skorzysta z tej opcji :)
          • Gość: tobi Re: Mapa Poznania - dodawanie nowych miejsc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.07, 11:09
            rzeczywiście chyba bedzie mało chętnych, ale jakby dac info na jakims szkolnym
            forum to pewnie mialbys całe klasy wpisane :D. Widze, że stronka powoli sie
            rozwija :) tak trzymaj
    • saszownik Re: Mapa Poznania - dodawanie nowych miejsc 06.04.07, 11:38
      Jeżeli dodawany punkt posiada np. stronę internetową to poprosze dopisywać adres
      www lub inne dane kontaktowe w polu opis. Jeżeli to nie problem, to również
      adres email osoby dodającej ponieważ otrzymałem kilka wpisów przypisanych do
      kategorii "Inne", aby zmienić kategorie wpisu na bardziej odpowiednią(której
      jeszcze nie ma na liście). Oczywiście można też zasugerować nową kategorie w
      opisie :)
      Dodawanie miejsc ---> www.mapa-poznania.info/dodaj_miejsce
      • Gość: tobi Re: Mapa Poznania - dodawanie nowych miejsc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.07, 12:43
        teraz dodalem miejsce ze zdjęciem i muszę przyznać, że wygląda bardzo dobrze w
        chmurce i na podstronie. :)
        • saszownik Re: Mapa Poznania - dodawanie nowych miejsc 09.04.07, 21:40
          Poprawiłem problem polskich znaków, który występował. Dotychczasowe wpisy są już
          poprawione a nowe już będą działały poprawnie.
          • Gość: annak Re: Mapa Poznania - dodawanie nowych miejsc IP: *.max.com.pl 10.04.07, 09:04
            ok, polskie znaki już działają a już miałam pisać, że mój wpis jest bez polskich :)
            pozdr
            • Gość: Krystyna Re: Voliera fajny klub dla pedziów z darkroomem IP: 83.238.212.* 10.04.07, 10:06
              z darkroomem...wylęgarnią wesz pchieł i hiva!!!to duma poznania
              • basspower Re: Voliera fajny klub dla pedziów z darkroomem 03.10.15, 17:37
                Pani Krystyno, trochę ogłady i szacunku.
                Voliera o dawna nie posiada w swojej przestrzeni miejsca na tego typu wybryki, w których niewątpliwie Pani uczestniczyła.

"Wszawica lonowa jest podobnie jak swietrzb choroba pasożytniczą, zaliczana do STI, choć przenoszenie odbywa sie tez droga pozapłciowa np. przez zaniedbania higieniczne. "

Proszę poczytać na stronach internetowych jak zapobiegać i zwalczać choroby, by nie doprowadzić do zakażenia innych osób.
    • basspower Re: Mapa Poznania - dodawanie nowych miejsc 03.10.15, 17:35
      Pani Krystyno, trochę ogłady i szacunku.
      Voliera o dawna nie posiada w swojej przestrzeni miejsca na tego typu wybryki, w których niewątpliwie Pani uczestniczyła.

"Wszawica lonowa jest podobnie jak swietrzb choroba pasożytniczą, zaliczana do STI, choć przenoszenie odbywa sie tez droga pozapłciowa np. przez zaniedbania higieniczne. "

Proszę poczytać na stronach internetowych jak zapobiegać i zwalczać choroby, by nie doprowadzić do zakażenia innych osób.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka