Dodaj do ulubionych

żydzi!!!!

15.04.07, 02:13
Pracuję w firmie Szkockiej.
Pracują tu Szkoci, Polacy, Wegrzy, Słowacy, Rumuni,
I wiecie co??
Polacy to gnoje.
Żra się jak psy bojowe

do kiedy pracowałem z POLAKAMI ciągłe nerwy, od kiedy pracuję z Węgrani święty spokój.

PRAWDA JEST (niestety) TAKA :
"POLAK POLAKA W ŁYŻCE WODY UTOPI"

a co na to Żydzi??

Ano nic.
Zwyczajnie,ŻYD, ŻYDA WSPIERA.

czy o antysenityzm??
Wręcz prxeciwnie!!!!

ale dlaczego Polacy są takimi idiotami???
Obserwuj wątek
    • Gość: ale już! Spadaj trollu IP: *.icpnet.pl 15.04.07, 05:22
      .
      • Gość: Filip Re: Pan...nasz racje....! IP: *.dsl.bell.ca 15.04.07, 06:39
        ....bo nie wazne straty...wazne ile uboku drugiego zyda moze zarobic....
        ...bo to jest spolecznosc swiatowa a nie poznanska...ktorej intuicja biegnie do
        katedry Gnieznienskiej...ich intuicja biegnie do najwieszych w NY zyjacych
        zlodzieji ktorzy zrobili na hollokoust najwieksze pieniadze...i sa pewni ze
        przy ich pomocy zrobia wieksze pieniadze....bynajmniej nie przy pomocy ....post
        PZPR-owskich prezesow....z udzialem skarbu panstwa...ale przy pomocy tych
        ktorzy potrafia jednoczesnie oskarzac i wyrywac narodom szanse godnego
        bytu...polske blokuja na rynkach miedzynarodowych....a wam wystarcza prezesi i
        naukowcy z PAN....jako przerwodnia kasta debili.
        • Gość: tsurani popracuj nad wypowiedziami IP: *.icpnet.pl 15.04.07, 09:21
          nie można Cię zrozumieć. Używaj dużych liter i kropek - akcentuj koniec zdania.
          Kolejne zdania muszą się też jakoś zazębiać z poprzednimi - inaczej wychodzi
          alogiczny bełkot. Jak już to opanujesz, to pogadamy, być może, na forum :)
    • Gość: pan-na.nikt Re: żydzi!!!! IP: *.centertel.pl 15.04.07, 07:20
      > ale dlaczego Polacy są takimi idiotami???

Bo pan.nikt zwiał do Szkocji i mądrzy się z oddali.
      A może już na Tobie się poznali?

• pan.nikt Re: żydzi!!!! 17.04.07, 23:17
        ???
    • Gość: tsurani kwestia wychowania IP: *.icpnet.pl 15.04.07, 09:19
      katolickiego oczywiście
    • Gość: Thin_Air Re: żydzi!!!! IP: *.icpnet.pl 15.04.07, 09:31
      Tylu lat było potrzeba żebyś nieco przejrzał na oczy... Chociaż mam wrażenie, że
      pracujesz tam jednak z ludźmi o nieco jednostronnym spojrzeniu na życie, a
      takimi większymi grupami często próbują manipulować różne cwaniaczki, których
      trudno spacyfikować. Tak to zwykle w przeszłości wyglądało w pracy w Niemczech
      gdzie najłatwiej było wyjechać i nie potrzeba było specjalnie myśleniem się
      legitymować. Ja miałem więcej szczęścia - wyjeżdżałem w latach 90-tych -
      Norwegia, Francja, Anglia - było całkiem sympatycznie, ale muszę przyznać, że
      trafiałem głównie na przedstawicieli dzisiejszych łże-elit. Ty jesteś tam raczej
      z potencjalnym zapleczem koalicji więc dziwię się że się nie możesz w tym
      środowisku odnaleźć ;-). I jeszcze, o zgrozo trzymasz z innymi nacjami!!! Wstyd.
      • pan.nikt Re: żydzi!!!! 17.04.07, 23:23
        Nie znam poglądów politycznych dziesiątek Polaków spotykanych co krok
        w łyżce wody
        Polacy potrafią utopić Polaka w łyżce wody.

pewnie ja trochę od nich odstaje (spytajcie moich współpracowników) i poziomem pensji i poziomem "przyjaźni".
        Tylko co z tego??
        znów mnie jakiś Polak "w dupę kopnął", za pomoc odpłacił kopniakiem.
        Stać mnie na zniesienie takich małych kopów, ale czy zechcę jeszcze komuś pomóc??
    • Gość: Thin_Air Re: żydzi!!!! IP: *.icpnet.pl 15.04.07, 09:38
      Stary. I uważaj tam na siebie. Bo jeszcze nie daj Boże okaże się, że nie tylko
      Węgrzy i Słowacy ale także Żydzi to też normalni ludzie...
      • pan.nikt Re: żydzi!!!! 17.04.07, 23:27
        ??
        Ja chwalę Żydów, a Ty tępy tego nie rozumiesz??
        Ot tak powstaje legenda o antysemityźmie.
    • poika Katole!!!! 15.04.07, 10:32
      taki stary wyga, a ma problemy z przekazaniem kilku przemyslen. Polacy to
      idioci czy raczej polska mentalnosc jest chora? To sa dwie rozne kwestie, obie
      chybione, obie uogolniaja, ale rozne. Idiotyzm to okreslenie choroby
      psychicznej, raczej trudno kogos krytykowac za jego choroby. Poza tym jest to
      bardzo nieeleganckie nazwanie kogos pokazujacego zachowanie obce Twoim
      standardom. Z mentalnoscia mozna "walczyc".
      Ale przede wszystkim co ma tytul wspolnego z Twoim psioczeniem na zachowanie
      rodakow? Tak zeby oko przykuc, czy zabolalo, ze Zydzi potrafia sie znalezc i
      sie wspomoc wzajemnie, co obserwowanym przez Ciebie Polakom sie udalo?

Moj tytul jest wyprowadzony z "faktu", ze wiekszosc Polakow to ponoc katolicy...
      • pan.nikt Re: Katole!!!! 17.04.07, 23:26
        oj jakie mądre, jakie wyszukane.
        Tylko dlaczego bez treści??

I drugie.
        Czy ja psioczę??
        Stwierdzam fakty, o których nie ruszając dupy z domu nie masz pojęcia.
        Może kiedyś dorośniesz, poznasz życie zrozumiesz.

A co do Żydów??
        Ot wykazałem im podziw.
        Czy to antysemityzm??
        • poika Re: Katole!!!! 18.04.07, 06:57
          pan.nikt napisał:

[...woda...]
          >
          > I drugie.
          > Czy ja psioczę??
          > Stwierdzam fakty, o których nie ruszając dupy z domu nie masz pojęcia.
          > Może kiedyś dorośniesz, poznasz życie zrozumiesz.

W zasadzie takie zaczepki i odpisywanie na nie uwazam za dziecinne, ale skoro
          przeniosles te jalowe "dyskusje" do piaskownicy - chlopcze, widziales cos poza
          Polonia w Szkocji i Zydach w telewizji "Trwam"? Od jakiegos czasu pieprzysz cos
          na rozne tematy, majac problemy nie tylko sklecic proste i czytelne zdania, ale
          nawet wyrazic swoj poglad czy mysl, i pomijam juz stylistyke i ortografie -
          czegos od podstarzalego absolwenta PP chyba mozna wymagac?
          Duzo mozna mi zarzucic, ale niemobilnosc i szczeniactwo to sa chyba dwie
          ostanie rzeczy... jak rusze dupe z domu, heh...

>
          > A co do Żydów??
          > Ot wykazałem im podziw.
          > Czy to antysemityzm??

Czy ja napisalem, ze to antysemityzm? obawialem sie po prostu, ze zdradzasz
          oznaki pewnej obsesji - prawie wszystkie nacje, oprocz rzeczonych Polakow,
          trzymaja sie razem, jednak ty musiales tytulem podkreslic diaspore zydowska,
          zreszta o korzeniach pewnie znacznie starszych niz emigranci za bialym chlebem
          Twojego pokroju. Rowniez chyba liczebnosc Zydow w tejze Szkocji ma sie nijak do
          liczebnosci Polakow. Dlatego przyczepilem sie do tytulu - jeczales na temat
          Polakow, tytulem zwrociles uwage na Zydow. Czy Twoja praca magisterska tytulem
          odnosila sie do architektury a tresc dotyczyla hydrologii?
    • trajan_bez_ziemi Nikcie, zastanów się! 15.04.07, 10:38
      Panie. Niktcie lubisz popadać w skrajności. Jednego dnia wyzywasz kogo popadnie
      od antypolskości, a drugiego piszesz jak dziennikarz GW "wszyscy Polacy to idioci".

Po pierwsze, piszesz o Polakach pracujących za granicą, żyjących na emigracji.
      Wiadomo, że oficjalna wersja jest taka, że jest to kwiat narodu, super postępowa
      inteligencja, po prostu miód, uosobienie cnót wszelakich, ale po tak długim
      pobycie za granicą powinieneś dokonać kilku istotnych spostrzeżeń na ten temat...
      Ponoć Polacy za granicą często tak mają.

Co do Żydów, masz rację. Żydowski rasizm i nacjonalizm, ich totalna pogarda dla
      innych narodowości, syndrom wiecznie oblężonej twierdzy spowodował, że jest to
      naród bardzo siebie nawzajem wspierający nawet kosztem innych. Na tej żydowskiej
      skrajnie nacjonalistycznej polityce powinniśmy się wzorować, aby zbudować
      autentycznie silne państwo zamieszkane przez zamożnych Polaków.
      No ale jak to zrobić skoro wyjeżdża taki Pan.Nikt do Anglii i pluje na własne
      gniazdo...
      • Gość: ? Re: Nikcie, zastanów się! IP: 142.94.86.* 15.04.07, 16:19
        Trajanie_bez_ziemi
        znakomita odpowiedz
        z tym, ze
        Pan.Nikt chyba nie "pluje na własne
        gniazdo" lecz
        niezbyt trafnie uogolnia.
        • kiks4 Re: Nikcie, zastanów się! 15.04.07, 18:06
          Coś w tym jest, o czym pisze pan.nikt. Myślę, że każdy z nas ma podobne
          obserwacje: na dźwięk mowy ojczystej na zagranicznej plaży, na zagranicznej
          ulicy czy na zagranicznym stoku narciarskim zamykamy buzię i czekamy aż rodacy
          przejdą czy odjadą. I to jest odruch, nie ma żadnych racjonalnych powodów do
          takiego zachowania.
          • Gość: ? Re: Nikcie, zastanów się! IP: 142.94.86.* 15.04.07, 18:34
            Nie każdy z nas ma podobne obserwacje.

Na dźwięk mowy ojczystej na zagranicznej plaży, na ulicy czy na stoku
            narciarskim wcale nie zamykam buzi.
            Wręcz odwrotnie.
            Po prostu nie wstydzę się że jestem Polakiem.
            Dzięki temu zawarłem wiele ciekawych znajomości a przy okazji postarałem się
            jak sądze skutecznie wyleczyć niektórych z niepotrzebnych kompleksów.
            Nie uważam że istnieje odpowiedzialność zbiorowa.
            Czy ktos z nas (uczciwych) ma się nagle wstydzić za jakiś pijaczkow i
            rozrabiaków podających się za typowych Polaków?
            To nonsens.
    • renepoznan Re: żydzi!!!! 15.04.07, 10:51
      pan.nikt napisał:
      > ale dlaczego Polacy są takimi idiotami???

Bardzo mi się podoba Panie Nikt jak samokrytycznie określasz siebie idiotą
      (jesteś chyba Polakiem?). Ale myslę, że Twoje spostrzeżenie oparte jest na
      obserwcji emigrantów. Więc może ogranicz swoje uogólnienia do populacji jaka
      obserwujesz? Ciekaw jestem jak Oni to odbiorą?
      • poika Re: żydzi!!!! 15.04.07, 11:10
        jak by nie zonglowal slowami, tak czy tak okresli sam siebie. Chyba, ze napisze
        bezposrednio o pewnej grupie ludzi i postawi sie poza nawiasem, ktory
        naturalnie by go objal - e.g. Polacy, polscy emigranci itd.
        Z drugiej strony - czy Polacy na emigracji to jakas inna nacja? Geografia tak
        diametralnie zmienia mentalnosc, ze Polacy w Poznaniu moga odetchnac "to nie o
        nas"? Zapewne na obczyznie pewne zachowania staja sie po prostu bardziej
        widoczne, ale rodacy na ziemiach Polski tez do najsympatyczniejszych,
        wspolczujacych i dobrych nie naleza, co mozna zobaczyc chocby po wpisach na tym
        forum.
    • s-k-i-n Re: żydzi!!!! 15.04.07, 12:49
      bo ci Polacy zostali w kraju ZAŻYDZENI to dlatego
      • pan.nikt Re: żydzi!!!! 17.04.07, 23:30
        A tego zdania
        TOTALNIE NIE ROZUMIEM
    • l.george.l Re: żydzi!!!! 15.04.07, 13:27
      pan.nikt napisał:

> [...] Polacy [...]
      > Żra się jak psy bojowe [...]

Święta prawda, szczególnie budowniczowie tzw. IV RP
      wiadomosci.onet.pl/1519383,11,item.html
      • Gość: ? Re: żrą się IP: 142.94.86.* 15.04.07, 18:38
        Zapomniales o Oleksym i Kwasniewskim.
    • s-k-i-n żydzi!!!! żydzi!!!! cała Polska się was wstydzi!!! 15.04.07, 21:35
      • pan.nikt Re: żydzi!!!! żydzi!!!! cała Polska się was wstyd 17.04.07, 23:31
        ????
    • Gość: Posener Żydzi IP: *.icpnet.pl 17.04.07, 07:39
      pokażcie ile was sztuk jest w Poznaniu. I zróbcie coś z tą waszą Pływalnią która
      kiedyś była synagogą. Najlepiej ją zburzcie.
      • Gość: mart Re: Żydzi IP: *.icpnet.pl 22.04.07, 23:37
        Sam się zburz, idioto.
    • pan.nikt Re: żydzi!!!! 17.04.07, 23:37
      Nie będę odpowiadał, na wszystkie mądre (i durne) posty.
      Nie uogólniam.
      Niestety współpraca Polaków na emigracji jest BEZBADZIEJNA.
      Z jednej strony zazdrość, totalny brak pomocy, z drugiej strony totalna niewdzięczność, tym, którzy mają ochotę pomóc.
      Jestem w Szkocji już prawie rok.
      Plaków tu sporo, pracuję w środowisku polskim i WIEM CO TO ZNACZY.

PRZERASZAM, ALE TO NIE MOJA WINA, ŻE BRAK DOŚWIADCZENIA nie pozwala wielu rozmówca zrozumieć problemu.
      Ot życie. Musisz się oparzyć, żeby zrozumieć co to gorace.

To nie znaczy, że narzekam na swoją sytuację, ale jednak na obczyźnie im dalej od rodaków, tym lepiej.

I to przykre podsumowanie TEMATU

• poika Re: żydzi!!!! 18.04.07, 07:16
        > Nie będę odpowiadał, na wszystkie mądre (i durne) posty.

przy niektorych jednak reka zaswedziala...

> Nie uogólniam.

To zdanie prosze zapamietac.

> Niestety współpraca Polaków na emigracji jest BEZBADZIEJNA.

Tak z ciekawosci, ile emigracji juz przebadales? Zanim wyjechales do tej
        Szkocji, na temat Polonii raczej sie nie wypowiadales. Teraz juz oceniasz
        wszystkich Polakow na emigracji i ich wspolprace. Rozumiem, ze to nie jest
        uogolnienie (w koncu poznales cale polskie srodowisko zagraniczne) i
        rozszerzenie na swiat (podobne negatywne zachowania mozna spotkac, zgodnie z
        Twoim doswiadczeniem, wsrod polskich kopaczy diamentow w RPA i pasterzy
        reniferow w Laponii).

> Z jednej strony zazdrość, totalny brak pomocy, z drugiej strony totalna
        niewdzi
        > ęczność, tym, którzy mają ochotę pomóc.
        > Jestem w Szkocji już prawie rok.
        > Plaków tu sporo, pracuję w środowisku polskim i WIEM CO TO ZNACZY.

Nie chce mi sie liczyc ktory to jest post w tym watku, ale nareszcie zaczynasz
        pisac o co Ci chodzi. Polacy, z ktorymi pracujesz w Szkocji od ponad roku, sa
        niezyczliwymi i egoistycznymi bucami. I pewnie masz racje. Tylko jak te
        spostrzezenia maja sie sie do reszty emigracji, pracujacej w innych branzach i
        krajach? Swoja droga Watykan byl swego czasu pelen emigracji Polskiej - w sumie
        bym sie nie zdziwil, gdyby atmosfera panowala tam podobna :-).

> PRZERASZAM, ALE TO NIE MOJA WINA, ŻE BRAK DOŚWIADCZENIA nie pozwala wielu
        rozmó
        > wca zrozumieć problemu.
        > Ot życie. Musisz się oparzyć, żeby zrozumieć co to gorace.
        >
        > To nie znaczy, że narzekam na swoją sytuację, ale jednak na obczyźnie im
        dalej
        > od rodaków, tym lepiej.
        >
        > I to przykre podsumowanie TEMATU

No to wracaj do Polski. Twoj kraj szczesliwy, narod zyczliwy itd...
        • drhuckenbush Re: żydzi!!!! 22.04.07, 17:40
          Kolego, wypowiadasz sie, a nie znasz za bardzo tematu.
          Tez siedzialem w Szkocji. Mam odmienne doswiadczenia - ale to dlatego, ze - jak
          juz wspomnialem - mielismy pracodawce-ch**a. Wiele osob, ktorych tam poznalem,
          wczesniej lub pozniej tez wyjezdzalo na wyspy do pracy. I maja odczucia, ktore
          zreszta sa dosc logiczne. Jesli w pracy sie powodzi, to Polak Polakowi probuje
          podlozyc noge, bo jest szansa, ze zarobi o funta wiecej. Jedynie w sytuacji, gdy
          jest ciezko, to Polacy potrafia sie polaczyc - bo walcza wowczas o wspolne dobro.
          • poika Re: żydzi!!!! 22.04.07, 19:22
            > Kolego, wypowiadasz sie, a nie znasz za bardzo tematu.
            a Wasc mnie strofujesz nie rozumiejac o czym pisze. Ja nie twierdze, ze Polacy
            to do rany przyloz i kochaja sie nawzajem w kazdych warunkach - to jest
            oczywista nieprawda. Pamietam z opowiadan, jak Polonia sie zachowywala w np.
            Berlinie - z pieniedzmi zarobionymi na czarno spalo sie w gaciach, zeby jakich
            zyczliwy rodak nie chcial pomoc w ich redystrybucji...
            To co mi sie nie spodobalo w wypowiedzi pana nikta to:
            a) bezsensowne uogolnienie - zapoznal sie przez raptem rok czasu z mala,
            specyficzna spolecznoscia i ocenia calosc polskiej diaspory;
            b) bez sensu miesza w swoje spostrzezenia Zydow i uzywa ich do nazwania swojego
            watku. Raptem o Zydach w jego spostrzezeniach jest bardzo malo, a zasluzyli na
            rzucajacy sie w slepia tytul.
            A Polacy jak to Polacy - Polak Polakowi Polakiem. Rodzaj pracy definiuje
            zarobki i ludzi, ktorzy sie jej podejmuja - to rowniez wyznacza ich poziom
            (materialny przewaznie) i desperacje - stad pewnie zachowania, ktore poklasku
            by w normalnych warunkach nie zdobyly.
            • pan.nikt Re: żydzi!!!! 22.04.07, 19:28
              nie rozumiem

PODZIWIAM ŻYDÓW, A TOBIE ŹLE
              • poika Re: żydzi!!!! 22.04.07, 19:39
                pan.nikt napisał:

> nie rozumiem

kwestia przyzwyczajenia

> PODZIWIAM ŻYDÓW, A TOBIE ŹLE

do uogolnienia sie nie przyczepiles - znaczy mialem racje. "Wydaje mi sie, ze
                wszyscy oskarzaja mnie o antysemityzm" - ciekawe czy taka obsesja nazywa. To ze
                masz odchyly antysemickie, to pokazales swego czasu w innych wpisach - nie o
                tym mowa i ogolnie mnie to "me la pela".
                Jak zrozumialem, nie tylko Zydzi pracuja razem z Toba - wspomniales tez
                Wegrow, Slowakow, ktorzy zdaja sie siebie wspierac i sobie pomagac. Nadal wiec
                nie rozumiem, czemu akurat wybrales te nacje do tytulu swojego watku.
                • pan.nikt Re: żydzi!!!! 22.04.07, 19:57
                  PEWNIE mało mądry jestes
                  • pan.nikt Re: żydzi!!!! 22.04.07, 19:58
                    no albo po żydowsku "GŁUPA RŻNIESZ"
                    • poika Re: żydzi!!!! 22.04.07, 20:19
                      zawsze ciesza mnie wysublimowane i merytoryczne dyskusje...
                      • Gość: Ż Re: żydzi!!!! IP: *.icpnet.pl 22.04.07, 20:37
                        poika napisał:

> zawsze ciesza mnie wysublimowane i merytoryczne dyskusje...

Bo zawsze wkurza mnie jak różne takie typy (Niemcy to to trafnie
                        określają "Untermensch") wycierają sobie Narodem Wybranym gęby. I niepotrzebnie
                        może wdaję się z nimi w dyskusję. Faktycznie niepotrzebnie.
              • Gość: Ż Re: żydzi!!!! IP: *.icpnet.pl 22.04.07, 19:58
                pan.nikt napisał:

> nie rozumiem
                Zrozum goju, ze nie masz sobie wycierać gęby narodem zydowskim. Ai nie krytykuj
                ani nie chwal. Nie twoja rola.
                • pan.nikt Re: żydzi!!!! 22.04.07, 20:00
                  GNOJU?>??
                  A może GOJU???

oj tepaczku!!
                  szok
                  • Gość: Ż Re: żydzi!!!! IP: *.icpnet.pl 22.04.07, 20:02
                    Goju. Nie rozumiesz. Jesteś GOJEM - nie gnojem. I wara tobie od Narodu
                    Wybranego.
                    • igo.xp Re: żydzi!!!! 22.04.07, 20:39
                      Gość portalu: Ż napisał(a):

> Goju. Nie rozumiesz. Jesteś GOJEM - nie gnojem. I wara tobie od Narodu
                      > Wybranego.

A Ty "Ż" upośledzony to po czym poznajesz że ktoś to Żyd lu nie-
                      Żyd co?
                      • igo.xp Re: żydzi!!!! 22.04.07, 21:30
                        Znawca Żydów się znalazł!
                      • Gość: kibic Re: żydzi!!!! IP: *.poz.zigzag.pl 23.04.07, 11:52
                        igo.xp napisał:

> po czym poznajesz że ktoś to Żyd lu nie-
                        > Żyd co?

He, he. Nie wiesz po czym poznać Żyda?
      • Gość: uhahany Re: żydzi!!!! IP: *.icpnet.pl 18.04.07, 07:49
        to po co odpowiadasz??
      • Gość: ? Re: Polki to jest to IP: 142.94.86.* 18.04.07, 16:30
        Nie uogólniam.
        Niestety współpraca Polaków na emigracji jest BEZNADZIEJNA - pisze Pan.nikt

Nie masz racji.
        Pochopnie UOGOLNIASZ.

Moge podac nieskonczoną ilość przypadków przeczących Twojej tezie.

Radzę-
        poznaj jakieś miłe panie
        (POLKI oczywiście)
        Zmienisz szybko zdanie.
        • Gość: Filip Re: Polacy IP: *.dsl.bell.ca 18.04.07, 19:25
          ...wyglada na to ze jeden homosowietikus...spotkal na emigracji innych
          homosowietikus.

....rzeczywiscie na emigracji z wiekszym nieco trudem przychodzi nam
          spotkac "Polaka"....ale jaki jest ten szukany przez nas Polak...?...nad
          odpowiedzia nalezalo by sie mocno zastanowic.

...oczywiscie mlodzi Polacy w odleglej Szkocji, Irlandii itd...domyslam sie
          przejawiaja czy okazuja cechy Polaka nienajciekawsze, nie wyszukane, nie
          narodowe,...korzystajac z a n o n i m o w o s c i...

...zmieniac swiat i ludzi nalezalo by zaczac od siebie....a wowczas w miejsce
          wizji idwalistycznych swiata pojawily by sie wizje bardziej realne....to
          przychodzi z czasem...

...w nas , naszej mentalnosci trwa nieprzerwanie proces wartosciowania swiata i
          ludzi.....och gdyby mozna bylo ow proces przyspieszyc, kazdy z nas ujzal by
          czlowieka innym niz nam sie on dzis wydaje.

...a Polacy ...? - S A K O C H A N I....tylko ich trzeba blizej poznac...!
          • pan.nikt Re: Polacy 21.04.07, 01:04

ANIM JA MŁODY, ANI HOMOSOWIETICUS

i co??

I znówjestem 20 funtów w p;ecy bo pomogłem jakiemuś "h.jowi polakowi"

im sorry, mam to `w nosie
            • Gość: ? Re: Pomagajmy sobie IP: 142.94.86.* 21.04.07, 06:03
              Pomogłeś, dlaczego zatem teraz żałujesz?
    • Gość: Yahoo Re: żydzi!!!! IP: *.swarzedz.inotel.pl 20.04.07, 22:43
      Taka mentalność, niestety
      • igo.xp To nie mentalność. 22.04.07, 17:52
        To nie mentalność. To właściwie jej brak. W społeczeństwie, które
        kiedyś katolickie przeszło przez magiel komuny starannie wyciskający z
        ludzi wszelkie morale postawa braku szacunku do innych i do samego
        siebie jest dość typowa. Pan Nikt jakimś to sposobem został wybroniony z
        procesu neutralizacji uczuć; jak ludzi "lubił" tak "lubi" i nawet
        przebywanie z krajanami w obcych krajach mu nie szkodzi. Wyjątkowa,
        godna uznania odporność.
        • Gość: Yahoo Re: To nie mentalność. IP: *.swarzedz.inotel.pl 23.04.07, 09:40
          Może i masz rację, ale wiedz, że nigdy kościół katolicki nie miał takiego wpływu
          i posłuchu w społeczeństwie jak za"komuny". I nie cieszył się taką estymą.
          Faktem jest niewątpliwie to, że komuszki nauczyli Polaków jak oszukiwać i
          zwalczać własne państwo. Poza tym wynieśli kombinatorstwo do rangi sztuki. I to
          się nam teraz czkawką odbija
    • drhuckenbush [...] 22.04.07, 17:35
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • v.i.k.k.a a co tu sie stalo?;) 25.04.07, 20:01
        :))
    • psyjep Re: żydzi!!!! 23.04.07, 21:42
      jósz dawno pisałem że pan nikt pszeszedł na pozycje syjamistyczne. teraz wyhodzi
      że nienawidzi polkuf. Czyrzby pan nikt miał kożenie w kraju w kturym jest gura
      Syjam? A morze cos mu zrobili z głowom w tej anglji?
      • Gość: XXL Re: żydzi!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 14:36
        Skoro się żrą to na 100 % pracujesz z Polakami. Prosty i skuteczny test. Ja wolę
        jak się żrą, Polacy to walczaki więc czego chcieć. Jeśli sie do Ciebie
        uśmiecha, próbuje ci wejśc w ..... jest spolegliwy z każdym ... na bank
        obrzezaniec i goń go goń !!!!
        Kolejny test - bohater. W dziejach Polski mamy ich pod dostatkiem, ....... i
        teraz znajdź ..... żyda bohatera ;););) śmiać się chce ...
        Jesli znaleźć antonim* do słowa żyd - to bohater pasuje jak ulał !!!

*antonim - wyraz przeciwstawny, antyfraza, przeciwieństwo
        • psyjep Re: żydzi!!!! 24.04.07, 22:36
          dobrze napisane, hyba ciem wciongnem na listem moih pszyjaciuł. Trohem nie
          rozómiem czemu na zyduw muwisz antoni ale reszta jest wpożondku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka