Gość: Narzeczona IP: 217.153.48.* 19.05.03, 14:25 Cześć! czy ktoś może mi pomóc i dać info, gdzie w wieczór sobotni można się udać na striptiz męski w POznaniu?potrzebne pilnie na wieczór panieński. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wloszka Re: Striptiz męski w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 20.05.03, 22:16 dosc niezly jest klub go-go joker w okraglaku, panowie w piatek, chyba, ze cos sie zmienilo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatha Re: Striptiz męski w Poznaniu IP: *.policom.com.pl 20.05.03, 23:21 7th heaven, bodajże w środy... chyba, ze cos sie zmieniło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Striptiz męski w Poznaniu IP: *.policom.com.pl 20.05.03, 23:22 aha! konkretnie sobota... a to nie wiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
atornski Re: Przyjadę... 22.05.03, 18:05 i zrobię taki ogień ,ze bedziecie panienki pamietac mnie do konca zycia. arek z bydgoszczy Prosze o info na skrzynke atornski@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM. Coś wspaniałego ! Nieazpomniane przeżycia !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.03, 17:27 Po występie zaniosłem kosz kwiatów za kulisy i skradłem całuska temu małem śniademu ... . Odpowiedz Link Zgłoś