Dodaj do ulubionych

Artur Andrus w więzieniu był ślimakiem

18.05.07, 19:12
Nie widzę pzciwskazań
Obserwuj wątek
    • Gość: tutu Debilny tytuł IP: *.spokonet.com 18.05.07, 19:40
      Proponuje inne: znany aktor X nie żyje!

A w treści artykułu wytłumaczenie, że taki los spotkał graną przez niego postać.
      Tak..tak będzie dobrze.

To jak? podoba się moje CV? zostane przyjęty do GW?
      • tetlian Re: Debilny tytuł 18.05.07, 23:45
        Jak Wy czasem walniecie jakiś tytuł artykułu... :) Ale jakby nie patrzeć, to
        dobry chwyt marketingowy. Gdyby nie ten tytuł, to nawet bym tu nie spojrzał, a
        tak udało Wam się zbawić kolejnego czytelnika.
      • Gość: Bozka Re: Debilny tytuł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.07, 07:28
        Dokładnie: debilny tytuł. Ale GW zrozumie to, ajk kiedyś bohater takiego
        artykułu wkurzy się i pozwie ich za naruszenie dóbr osobistych. GW schodzi do
        poziomu Faktu.
    • Gość: marek.es Re: Artur Andrus w więzieniu był ślimakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 19:47
      Parę tygodni temu,w powtórce z rozrywki żartował,że nagrywa płytę Tu Es Andrus.
      To jest tytuł :-)))Spoko gość !!
    • Gość: Filutek Re: Artur Andrus w więzieniu był ślimakiem IP: *.brutele.be 18.05.07, 20:30
      juz sie przestraszylem, ze go zamkneli!

I bylem w stanie uwierzyc, ze to przez nabijanie sie z kczek! Paranoja!
    • sar11 Artur Andrus w więzieniu był ślimakiem 18.05.07, 21:08
      a może by tak pojechał do domu dziecka albo domu starców?
      • Gość: marek.es Re: Artur Andrus w więzieniu był ślimakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 21:20
        Artur Andrus ma pewnie jakąś własną stronę internetową. Jeżeli nie, to PR3
        czyli Trójka będzie miała namiary. Gość świetnie rymuje. Andrzej Waligórski
        byłby zadowolony mogąc móc mieć takiego ucznia.
      • Gość: gosc mimoza Re: Artur Andrus w więzieniu był ślimakiem IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.07, 14:24
        Czujnie Pan/Pani rzekl! Jakby taki etacik w wiezniu? Wiecie ile kest wiezien,
        gdzie jeszcze nie czytano Brzechwy? Interesik by sie krecil. Miedzy nami Andrus
        jest arogancki. We lbie mu sie porobilo. Taki Baltroczyk akurat odwrotnie. Od
        czego to zalezy? Od manier. Tych ostatnich brak Andrusowi. Pewnie nawet o yum
        nie wie...
    • Gość: AA Tak, byłem w więzieniu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 21:40
      Byłem, ale nie miałem żadnych czułek! Miałem różki! Ślimaki mają różki! Jestem
      zbulwersowany tym artykułem, no jak można było napisać, że mam czułki?! Czy ja
      jakieś UFO jestem? Może trochę przypominam UFO, ale naprawdę to były tylko
      zwykłe, niewinne, ślimacze różki...

Pozdrawiam.
      AA
      • Gość: grzesiek Re: Tak, byłem w więzieniu... IP: *.subscribers.sferia.net 18.05.07, 22:31
        Już myślałem, że 24 godzinne sądy dorwały "złoczyńce" co odrywa mnie od zajęc w tygodniu po 13ej. Pozdrowienia dla AA
        • Gość: AA Kiedyś to były czasy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 23:30
          Kiedyś ludzie od 13. robili zupełnie coś innego... a teraz słuchają pewnie
          jakiegoś radiowęzła :) I tak powinno być! Zapraszam na 13. w poniedziałek :)

Pozdrowienia od AA dla Grześka i wszystkich Słuchaczy.
          • the_cause Re: Kiedyś to były czasy... 19.05.07, 06:59
            Artur Andrus
            • Gość: AA AA dzieckiem neostrady? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 13:56
              Ech... Wy, Internauci wszystko wiecie... :)
    • agulaszek Artur Andrus w więzieniu był ślimakiem 18.05.07, 21:46
      Świetne, atytuł dobry zachęca do czytania ;)
      • Gość: marcy Eee, kurator nie zrozumiał reklamy... IP: 193.192.62.* 18.05.07, 23:31
        == Pomysł zamykania znanych ludzi w więzieniach narodził się w głowie kuratora podczas oglądania telewizyjnej reklamy promującej akcję "Cała Polska czyta dzieciom". - Występujący w niej facet nie był w stanie odczytać dzieciom wyniku meczu. ==

Odczytał ten wynik, odczytał - to nie problem z czytaniem opisywała reklama, a totalną ignorancje rodzicow w temacie zainteresowania dzieci książkami.
    • Gość: Jas Roman Fąs, rocznik 64? DS Zbyszko?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 01:59
    • mielis Za rozpowszechnianie komunistycznej 19.05.07, 07:57
      propagandy Brzechwy powinni ich tam zatrzymać na stałe!
      No i zabronić wyświetlania w mediach !
    • Gość: hela kto to ten andrus?? IP: *.160.unknown.vectranet.pl 19.05.07, 12:05
    • skin.polskii Artur Andrus w więzieniu .. a za co go zamknęli? 19.05.07, 12:13
      • Gość: jaki autor??? Za przemyt ślimaków :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 13:58
    • Gość: jaffay Prawie jak Johnny Cash IP: *.aster.pl 19.05.07, 21:53
    • Gość: yu [...] IP: *.icpnet.pl 19.05.07, 23:28
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: wally Re: wot? IP: 193.192.62.* 20.05.07, 17:03
        Gość portalu: yu napisał(a):

> kim do ch....y jest artur andrus i co mnie obchodzi co robi w wiezieniu?!

Pojęcia nie ma co ciebie obchodzi, ale skoro zajrzałeś, to obchodzi.
        Doczytałeś do końca? Suuuuuuper...
    • Gość: hum jestem pod wrazeniem :) IP: *.cable.mindspring.com 21.05.07, 05:20
      Brawo za pomysl, a dla pana Artura i dla wiezniow za wziecie udzialu. Jestem pod
      wrazeniem ze dla zrobienia radosci swoim dzieciom nie wstydzili sie zalozyc
      czulkow i rozkow przy wspolwiezniach. Duza rzecz. I efekt, musze przyznac, wcale
      niezly :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka