lewsky 21.05.07, 17:20 Rozdają za darmo podręczniki da nauki podstaw angielskiego. www.ingliszforju.vgh.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiks4 Re: Angielski - za darmo 21.05.07, 17:57 Jeden z moich kolegów w liceum dojeżdżał pociągiem ze swojej wioski do szkoły. I tak sie składało, że po zajęciach miał dwie godziny do odjazdu więc wolny czas wypełniał nauką francuskiego. Kiedyś zostałem w szkole dłużej i mimo woli podpatrzyłem metodę nauki tegoż kolegi. Miał słownik francusko= polski i wymawiając fonetycznie wyrazy francuskie uczył sie ich na pamięć. Od A zaczynając. Po maturze nasze drogi się rozeszły, nigdy więcej go nie spotkałem ale nie przypuszczam, żeby dobrze mówił po francusku. Coś mi sie wydaje, że proponowana metoda nauczania angielskiego bardzo przypomina metodę mojego kolegi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angolo Re: Angielski - za darmo IP: 82.139.35.* 21.05.07, 18:17 Czy musimy mówi jak Szekspir.Języm potrzebny jest nam do komunikacji. Amerykanie jak chcą mówi po polsku to też maja wypowiedź napisaną fonetycznie po angielsku. Zobacz jak opięknie mówi Papież Benedykt XVII. On ma napisane pozdrowienia w wymowie niemickiej. I co rozumiemy go ? www.allegro.pl/item197777779_podrecznik_inglisz_for_ju_.html Odpowiedz Link Zgłoś