Gość: Kominiarz3 IP: *.ling.univie.ac.at 03.06.03, 12:24 Moze nie mam najlepszego dnia i slabo kumam, ale cos mi sie wydaje, ze z pierwszego zdania artykulu wynika, ze to policjanci trzymali w rekach rakiety tenisowe podczas zatrzymania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czestochowa Błąd językowy? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 21:23 He he, ja czytając ten artykuł, też odniosłem wrażenie, jakoby to policjańci w momencie zatrzymania rozgrywali mecz tenisa... :) Ogólnie jednak wiadomo, co dziennikarz miał na myśli. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sportsmen Re: Policjanci z Centralnego Biura Śledczego złap IP: *.piastlan.net 03.06.03, 21:51 Polecam CeBoSiowi rakiety Dunlop - są najlepsze. Ostatecznie mogą rzucać w gangsterów piłkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Ciii, to nowa tajna broń policji poznańskiej. IP: *.echostar.pl 03.06.03, 21:52 Ech, to znowu pan redaktor Stachowiak. :-))) Ja wiem, że tyle pracy i nie ma w końcu czasu, aby przeczytać to co się napisało...... Jak w tym dowcipie o budowie, na której robotnicy biegają z pustymi taczkami. Panie, bo taki zapieprz, że nie ma czasu załadować..... Odpowiedz Link Zgłoś