Dodaj do ulubionych

Poznański plan pięcioletni...

29.05.07, 19:07
patrząc na:
miasta.gazeta.pl/poznan/1,80199,4148580.html
aż serce rośnie!
Zobaczymy jak wyjdzie. Czy "jak zwykle"i będzie poruta? Kibicuję "Wadzy" aby
zrealizowała co zapisano.
Obserwuj wątek
    • Gość: opty Re: Poznański plan pięcioletni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 21:43
      Najważniejsze, żeby wyłudzić z budżetu centralnego 450 000 000 zł na 50 nowych Siemesnsów Combino!
      • Gość: ktd Re: Poznański plan pięcioletni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 22:04
        Popieram 50 Combino dla Poznania !!!!!!!
    • lucyferciu Najlepsze jest to;) 29.05.07, 23:58
      > rozbudowa systemu szaletów miejskich: 2008-2011, 12 mln zł <

Skoro nastąpi rozbudowa, to chyba oznacza, że będzie dotyczyła czegoś, co już
      istnieje. Tak? Nieśmiało zapytowuję się: A gdzie ten system kibli miejskich,
      zwanych pieszczotliwie szaletami obecnie się znajduje? W polu rażenia widzę
      TYLKO 4!!!!!! Czy to oznacza, że dzięki Euro2012 nie będziemy musieli biegać ze
      sraczką między Kaponierą a Starym Rynkiem, między EMPiKiem a Izbą Rzemieślniczą?
      • pyrlander Re: Najlepsze jest to;) 30.05.07, 00:25
        mało ale z jakim wypasem! za 12 baniek podłoga będzie ze złota!
        he, he.

PS - rozbudowa systemu, oznacza że zamiast tych 4, będzie ich może 50?
    • Gość: emem Re: Poznański plan pięcioletni... IP: *.tvsat364.lodz.pl 30.05.07, 17:46
      A może do tych niewątpliwie słusznych rzeczy dorzucić jeszcze jedną rzecz? Tak
      się składa że odwiedzan Poznań i szlag mnie trafia że czasem nie mogę trafić
      pod podany adres-po prostu na ogromnej cząści skrzyżowań nie ma tablic z nazwą
      ulicy. Ja wiem że w moim mieście poruszam się swobodnie, po prostu je znam. Dla
      przyjezdnych to duży kłopot. No i na wielu skrzyżowaniach, moim zdaniem,
      sygnalizacja świetlna aż wyje o lepsze zaprogramowanie. A poza tym Poznań jest
      OK.
    • Gość: kibol Re: Poznański plan pięcioletni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 21:55
      Taa, mówienie i pisanie nic nie kosztuje. A kasę to skąd oni wezmą? Poza tym tu
      trzeba jeszcze pracować a nie tylko gadać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka