Gość: :( IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 23:11 będę głosował przeciw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :( Re: NIE dla UE ! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 00:01 Twoja sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: NIE dla UE ! 06.06.03, 02:20 ja tez przeciw skurwiele z partii rzadzacych rwa sie do ue bo tam posadki i dozywotnie wysokie wynagrodzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMB Re: NIE dla UE ! IP: *.icpnet.pl 06.06.03, 12:28 wesoly3 napisał: > ja tez przeciw > skurwiele z partii rzadzacych > rwa sie do ue bo tam posadki > i dozywotnie wysokie wynagrodzenie Głupolu, co robiłeś jak w szkole uczyli? Spałeś czy piłeś jabole? Zamiast psioczyć, zastanawiaj się jak wykorzystać sytuację. A za braki w swojej edukacji obwiniaj rodziców, a nie UE, bo domyślam się że angielskiego nie znasz. Ja widzę szansę - klienci będą walić drzwiami i oknami. Tylko że tym razem nie ja będę pracować na swoje utrzymanie, ale moi pracownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teleciszek Łamanie ciszy w TVP !!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 21:20 co wyprawia program 1 TVP? Napis frekwencja i znak zapytania to łamanie ciszy wyborczej. Pionowy znak to otwór urny. Przecież jasno było powiedziane, że w Polsce nie wolno takich form stosować! Czy upartyjnioną TVP to nie dotyczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bnm Re: NIE dla UE ! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.03, 21:25 ale qrna pacjent;-(( Gość portalu: LMB napisał(a): > wesoly3 napisał: > > > ja tez przeciw > > skurwiele z partii rzadzacych > > rwa sie do ue bo tam posadki > > i dozywotnie wysokie wynagrodzenie > > Głupolu, co robiłeś jak w szkole uczyli? Spałeś czy piłeś jabole? > > Zamiast psioczyć, zastanawiaj się jak wykorzystać sytuację. A za braki w > swojej edukacji obwiniaj rodziców, a nie UE, bo domyślam się że angielskiego > nie znasz. > > Ja widzę szansę - klienci będą walić drzwiami i oknami. Tylko że tym razem nie > ja będę pracować na swoje utrzymanie, ale moi pracownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: NIE dla UE ! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 23:34 TVP1 cały czas niezgodnie z prawem agituje. Urna, znak zapytania i napis frekwencja na ekranie w ciszy to przestępstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciszek wyborczy Re: NIE dla UE ! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 00:06 cicho-sza , cicho-sza , nie ma Mickiewicza i nie ma Długosza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynik Re: NIE dla UE ! IP: *.rg.m.bonet.se 08.06.03, 00:43 ... tak trzymac pyroki! (malowany Szwed ze wschodu) Odpowiedz Link Zgłoś