kiks4 05.06.07, 07:52 wiadomosci.onet.pl/1548052,11,item.html zgadzam sie w pełni. Seks z tą panią byłby najbardziej traumatycznym wydarzeniem. Brrrr! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yahoo_poznan Re: seks jest zły 05.06.07, 08:06 kiks4 napisał: > wiadomosci.onet.pl/1548052,11,item.html > zgadzam sie w pełni. Seks z tą panią byłby najbardziej traumatycznym > wydarzeniem. Brrrr! Podobno nie ma brzydkich kobiet, tylko czasem wina brak :) Swoją drogą ta pani ma rację, seks jest bardzo zły - ja na przykład uprawiam go w ramach samoumartwienia (staram się jak najczęściej, by moje dusza poprzez to cierpienie uszlachetniła się w jak największym stopniu) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
poika Re: seks jest zły 05.06.07, 08:11 masochista :-)... jakby Opus Dei w ramach samoumartwienia stosowalo seks, liczebnosc jego czlonlow (ach ten dwuznaczny jezyk polski) by wzrosla i przyciagnelaby sporo mlodziezy... Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: seks jest zły 05.06.07, 09:01 poika napisał: > masochista :-)... jakby Opus Dei w ramach samoumartwienia stosowalo seks, > liczebnosc jego czlonlow (ach ten dwuznaczny jezyk polski) by wzrosla i > przyciagnelaby sporo mlodziezy... Powiem Tobie więcej! Nie robię tego z chęci zwiększenia liczby potomstwa! To jest dopiero męczarnia! Mam szansę na kanonizację? :) Odpowiedz Link Zgłoś
poika Re: seks jest zły 05.06.07, 09:25 uwazam, ze swietym powinienes zostac z automatu (cud stosowania Twojej metody pewnie bedzie latwo znalezc) - pomogloby moze jakies meczenstwo z cyklu smierc po wielodniowym uprawianiu (tfu) seksu. Jako ze metoda umartwiania jest najistotniejsza, powinienes stworzyc monumentalne dzielo poswiecone temu zagadnieniu - mialbys szanse dolaczyc do grona ojcow (lza sie kreci przy tym epitecie, wiedzac, iz Twoje poswiecenie dotyczylo rowniez braku potomstwa) kosciola... Niektorzy moga miec jednak pewne obiekcje co do rytualow poswieconych sw. Yahoo... Procesje na Twoja czesc moglyby byc niefortunnie pomylone z jakimis paradami. Jeszcze potem trzeba by znalezc jakis niekontrowersyjny sposob przedstawienia Ciebie jako swietego (o ironio takie ikony moglyby byc zakazane w IVRP, w kraju, ktory wydal na swiat i wychowal taka znamienitosc), ale swietym bylbys jak sie patrzy. Z pewnoscia jednak bylbys swietym popularnym, aczkolwiek kontrowersyjnym, z masa nastepcow zrzeszonych w licznych zakonach jahoowianow. Na Twa czesc Twoi wyznawcy powinni konczyc proces umartwiania donosnym okrzykiem "yahooooooo"... (ach te spotkania na Lednicy zrzeszajace miliony mlodych ludzi katujacych sie wzajemnie calymi dniami i nocami, na czesc sw. Yahoo)... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: seks jest zły 05.06.07, 17:17 poika napisał: > uwazam, ze swietym powinienes zostac z automatu (cud stosowania Twojej metody > pewnie bedzie latwo znalezc) - pomogloby moze jakies meczenstwo z cyklu smierc > po wielodniowym uprawianiu (tfu) seksu. Jako ze metoda umartwiania jest > najistotniejsza, powinienes stworzyc monumentalne dzielo poswiecone temu > zagadnieniu - mialbys szanse dolaczyc do grona ojcow (lza sie kreci przy tym > epitecie, wiedzac, iz Twoje poswiecenie dotyczylo rowniez braku potomstwa) > kosciola... Ja to robię dla idei, nie liczę na zaszczyty z tytułu męczeństwa - zapewne sam także w ten sposób się umartwiasz, więc doskonale to rozumiesz. Obawiam się, że nie zostanę świętym, gdyż jednego potomka nie udało mi się uniknąć - daleko mi do doskonałości :( > Niektorzy moga miec jednak pewne obiekcje co do rytualow poswieconych sw. > Yahoo... Procesje na Twoja czesc moglyby byc niefortunnie pomylone z jakimis > paradami. Jeszcze potem trzeba by znalezc jakis niekontrowersyjny sposob > przedstawienia Ciebie jako swietego (o ironio takie ikony moglyby byc zakazane > w > IVRP, w kraju, ktory wydal na swiat i wychowal taka znamienitosc), ale swietym > bylbys jak sie patrzy. > Z pewnoscia jednak bylbys swietym popularnym, aczkolwiek kontrowersyjnym, z mas > a > nastepcow zrzeszonych w licznych zakonach jahoowianow. Na Twa czesc Twoi > wyznawcy powinni konczyc proces umartwiania donosnym okrzykiem "yahooooooo"... > (ach te spotkania na Lednicy zrzeszajace miliony mlodych ludzi katujacych sie > wzajemnie calymi dniami i nocami, na czesc sw. Yahoo)... :-) Jestem szczerze wzruszony Poika... Łzy cisną mi się do oczu... Dziękuję Tobie za słowa poparcia i otuchy, postaram się wytrwać i jeszcze sumienniej wypełniać, to jakże trudne powołanie. Obawiam się tylko czy moi ewentualni następcy i kontynuatorzy podołają zadaniu... pozostaje nam tylko ufność i nadzieja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kita Re: seks jest zły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 23:15 słuchjcie jej chyba zaszyli albo zarosła diura i nie wie co ma zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: seks jest zły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 08:30 Dzieci ma, czyli ktoś podjął wyzwanie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lynx Re: seks jest zły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 08:56 Dwójka dzieci, czyli dwa razy seks uprawiali a już sie zdażyła zniechęcić ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: seks jest zły 05.06.07, 10:20 Wypowiedź typowa dla osobników cech..ących się umysłem totalitarnym. Niedoparte pragnienie ingerencji w sferę ludzkich wyborów nie jest w stanie powstrzymać posłanki Sobeckiej przed kompromitacją. O ile totalitaryzm Giertycha śmieszy, bo każdy widzi, że facet łapie się brzytwy, by utrzymać się na powierzchni, to w przypadku Sobeckiej wzbudza politowanie. Bo baba chyba wierzy w to, co bełkocząc, usiłuje narodowi przekazać. Cóż, bzykajmy póki jeszcze wolno. Kto wie, czy za chwilę nie będzie potrzebna na to zgoda księdza, albo innego stróża moralności. I niech mi ktoś powie, że jest coś fajniejszego w życiu od bzykania dla samego bzykania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamiEwa Re: seks jest zły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 10:33 Tylko bzykanie dla samego bzykania po wspólnie wypalonym joincie :D Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: seks jest zły 05.06.07, 18:14 l.george.l napisał: > moralności. I niech mi ktoś powie, że jest coś fajniejszego w życiu od bzykania > > dla samego bzykania. @@@ tak, jest ale nie powiem bo sie wstydze;) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: seks jest zły 05.06.07, 18:24 v.i.k.k.a napisała: > @@@ tak, jest ale nie powiem bo sie wstydze;) Powiedz, powiedz!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: seks jest zły 06.06.07, 08:04 v.i.k.k.a napisała: > Nieee:PPP Gadaj!!! Bez dyskusji, bo przez kolano przełożę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: seks jest zły 06.06.07, 16:03 yahoo_poznan napisał: > Gadaj!!! Bez dyskusji, bo przez kolano przełożę ;) ### az taka gowniara to nie jestem;) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: seks jest zły 06.06.07, 16:21 v.i.k.k.a napisała: > > Gadaj!!! Bez dyskusji, bo przez kolano przełożę ;) > ### az taka gowniara to nie jestem;) He, he. Myslisz, że Yahoo o tym nie wie? Obawiam sie, że nie doceniasz wyobraźni erotycznej kolegi!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: seks jest zły 06.06.07, 16:24 renepoznan napisał: > > He, he. Myslisz, że Yahoo o tym nie wie? Obawiam sie, że nie doceniasz > wyobraźni erotycznej kolegi!!!!!!!! Rene... to nie wypada ;) Demaskujesz mnie w haniebny sposób, a gdzie męska solidarność? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: seks jest zły 06.06.07, 16:28 yahoo_poznan napisał: > Rene... to nie wypada ;) > Demaskujesz mnie w haniebny sposób, a gdzie męska solidarność? ;) Khe, khe, khe. Ja nic nie mówiłem. Kolega jest w porzadku!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: seks jest zły 07.06.07, 18:34 renepoznan napisał: > Khe, khe, khe. Ja nic nie mówiłem. Kolega jest w porzadku!!!!! Trochę za późno na skruchę Rene... :( Vikka zdążyła już przeczytać Twoją wypowiedź i muszę zaprzeczać - wszystko przez Ciebie, nieładnie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: seks jest zły 07.06.07, 13:01 renepoznan napisał: > He, he. Myslisz, że Yahoo o tym nie wie? Obawiam sie, że nie doceniasz > wyobraźni erotycznej kolegi!!!!!!!! ### Zaczynam sie bac, zalatuje pania Jadzia;) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: seks jest zły 07.06.07, 18:31 v.i.k.k.a napisała: > renepoznan napisał: > > > He, he. Myslisz, że Yahoo o tym nie wie? Obawiam sie, że nie doceniasz > > wyobraźni erotycznej kolegi!!!!!!!! > ### Zaczynam sie bac, zalatuje pania Jadzia;) Tą puszystą? Bez obaw... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: seks jest zły 06.06.07, 16:22 v.i.k.k.a napisała: > yahoo_poznan napisał: > > > > Gadaj!!! Bez dyskusji, bo przez kolano przełożę ;) > ### az taka gowniara to nie jestem;) Wiek nie ma w tym przypadku żadnego znaczenia ;) Nie wymiguj się :) Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: seks jest zły 05.06.07, 18:52 Niech zgadnę: truskawki w bitej śmietanie na Twoim brzuszku? Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: seks jest zły 05.06.07, 18:58 l.george.l napisał: > Niech zgadnę: truskawki w bitej śmietanie na Twoim brzuszku? Mam nadzieję George, że dopiero się rozkręcasz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: seks jest zły 05.06.07, 19:26 Spoko. Pół kilo już dziś zjadłem, jeszcze drugie tyle czeka w lodówce. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: seks jest zły 05.06.07, 19:53 Ja tez mam, ale w zamrazarce, bo ktos kupil 4 kg;( Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: seks jest zły 06.06.07, 08:08 l.george.l napisał: > Spoko. Pół kilo już dziś zjadłem, jeszcze drugie tyle czeka w lodówce. Chodziło mi raczej o mnożenie przez Ciebie wariacji na temat tego, co Vikka miała na myśli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: seks jest zły 06.06.07, 08:09 v.i.k.k.a napisała: > A ja konkrety mialam na mysli:P No właśnie wiem i dlatego czekam na rozwinięcie tematu, a Ciebie ogranicza fałszywy wstyd ;) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: seks jest zły 06.06.07, 16:04 yahoo_poznan napisał: > No właśnie wiem i dlatego czekam na rozwinięcie tematu, a Ciebie ogranicza > fałszywy wstyd ;) ### nie taki znow falszywy;) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: seks jest zły 06.06.07, 16:26 v.i.k.k.a napisała: > yahoo_poznan napisał: > > > > No właśnie wiem i dlatego czekam na rozwinięcie tematu, a Ciebie ogranicz > a > > fałszywy wstyd ;) > ### nie taki znow falszywy;) Jakoś nie chce mi się wierzyć... jesteś już w końcu dużą dziewczynką ;) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: seks jest zły 07.06.07, 13:04 yahoo_poznan napisał: > Jakoś nie chce mi się wierzyć... jesteś już w końcu dużą dziewczynką ;) ### niesmiala jak pieciolatka:) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: seks jest zły 07.06.07, 18:29 v.i.k.k.a napisała: > yahoo_poznan napisał: > > > > Jakoś nie chce mi się wierzyć... jesteś już w końcu dużą dziewczynką ;) > ### niesmiala jak pieciolatka:) Aaaa... chyba, że tak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: seks jest zły 05.06.07, 19:02 l.george.l napisał: > Niech zgadnę: truskawki w bitej śmietanie na Twoim brzuszku? Ponieważ śmietana może zemdlić, proponuję w zamian czerwoną galaretkę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: seks jest zły 05.06.07, 19:05 dobrusia_to_ja napisała: > Ponieważ śmietana może zemdlić, proponuję w zamian czerwoną galaretkę:)) A czy galaretka się nie rozgalareci na brzuszku Vikki? :) Ps. Truskawkowa, czy wiśniowa? Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: seks jest zły 05.06.07, 19:10 yahoo_poznan napisał: > Ps. Truskawkowa, czy wiśniowa? Jedna i druga nie jest zła, ale truskawkowa powinna być bardziej aromatyczna;). > A czy galaretka się nie rozgalareci na brzuszku Vikki? :) Akurat tym bym się nie martwiła. Gdybym była facetem, rzecz jasna;) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: seks jest zły 05.06.07, 19:18 dobrusia_to_ja napisała: > yahoo_poznan napisał: > > > Ps. Truskawkowa, czy wiśniowa? > > Jedna i druga nie jest zła, ale truskawkowa powinna być bardziej aromatyczna;). Zanotowałem, dziękuję :) > > > A czy galaretka się nie rozgalareci na brzuszku Vikki? :) > > Akurat tym bym się nie martwiła. Gdybym była facetem, rzecz jasna;) Ale jak się rozgalareci, to Vikka będzie taka trochę klejąca - to może wytworzyć niepotrzebne tarcie brzuszków i zakłócić płynność ruchów i wtedy trzeba będzie zmienić pozycję, a Vikka napisała, że się wstydzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: seks jest zły 05.06.07, 19:55 Jesli o mnie chodzi to tylko czerwona, nie lubie galaretek/owocow i innych zoltych i pomaranczowych:) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: seks jest zły 05.06.07, 20:47 v.i.k.k.a napisała: > Jesli o mnie chodzi to tylko czerwona, nie lubie galaretek/owocow i innych > zoltych i pomaranczowych:) Ze względu na przekonania? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: seks jest zły 05.06.07, 21:16 yahoo_poznan napisał: > Ze względu na przekonania? ;) #### jesli mialabym patrzec tymi kategoriami to faktycznie bardziej mi na lewo, ale tu po prostu chodzi o smak:))) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: seks jest zły 06.06.07, 08:11 v.i.k.k.a napisała: > #### jesli mialabym patrzec tymi kategoriami to faktycznie bardziej mi na lewo, > ale tu po prostu chodzi o smak:))) Coś kręcisz Vikka ;) Czerwone galaretki też są owocowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a uprzejmie informuje 05.06.07, 19:53 ze Vikka w zadne galaretki sie nie bawi, bo vikka jest zwykla i nie ma fantazji;) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: uprzejmie informuje 05.06.07, 20:43 v.i.k.k.a napisała: > ze Vikka w zadne galaretki sie nie bawi, bo vikka jest zwykla i nie ma fantazji > ;) To oficjalna wersja? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: uprzejmie informuje 05.06.07, 21:14 yahoo_poznan napisał: > To oficjalna wersja? ;) ### jedyna i prawdziwa;) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: uprzejmie informuje 06.06.07, 08:16 v.i.k.k.a napisała: > ### jedyna i prawdziwa;) Eee... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: uprzejmie informuje 05.06.07, 21:19 v.i.k.k.a napisała: > [...] vikka jest zwykla i nie ma fantazji [...] Nie martw się, chętnie rozruszam Twoją wyobraźnię. Z kulinariów polecam jeszcze piersi polane czerwonym winem i wspólne jedzenie jednego kawałka pomarańczy. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: uprzejmie informuje 05.06.07, 21:21 l.george.l napisał: > Nie martw się, chętnie rozruszam Twoją wyobraźnię. Z kulinariów polecam jeszcze > > piersi polane czerwonym winem i wspólne jedzenie jednego kawałka pomarańczy. ### George, takie rzeczy to po 22.00, mlodziez nas czyta;) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: uprzejmie informuje 06.06.07, 08:20 v.i.k.k.a napisała: > ### George, takie rzeczy to po 22.00, mlodziez nas czyta;) Vikka proszę Cię! Nie ograniczaj go! George ma takie ciekawe pomysły... :) Ps. I daj poszaleć mojej wyobraźni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: uprzejmie informuje 06.06.07, 16:06 yahoo_poznan napisał: > Vikka proszę Cię! Nie ograniczaj go! George ma takie ciekawe pomysły... :) > Ps. I daj poszaleć mojej wyobraźni ;) ### Pomysly moze nam rownie dobrze przedstawic miedzy 10 a 22;) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: uprzejmie informuje 06.06.07, 16:29 v.i.k.k.a napisała: > yahoo_poznan napisał: > > > > Vikka proszę Cię! Nie ograniczaj go! George ma takie ciekawe pomysły... : > ) > > Ps. I daj poszaleć mojej wyobraźni ;) > ### Pomysly moze nam rownie dobrze przedstawic miedzy 10 a 22;) Właśnie o to mi chodziło, a ty go upominasz i chłopak może się zawstydzić i przestać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: uprzejmie informuje 07.06.07, 13:05 yahoo_poznan napisał: > Właśnie o to mi chodziło, a ty go upominasz i chłopak może się zawstydzić i > przestać ;) ### jak znam George'a to nie sadze;) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: uprzejmie informuje 07.06.07, 18:35 v.i.k.k.a napisała: > ### jak znam George'a to nie sadze;) No to kamień z serca... :) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: uprzejmie informuje 06.06.07, 08:17 l.george.l napisał: > Nie martw się, chętnie rozruszam Twoją wyobraźnię. Z kulinariów polecam jeszcze > > piersi polane czerwonym winem i wspólne jedzenie jednego kawałka pomarańczy. Rozkręcasz się Georg :) Ps. Masz może jakąś propozycję dla abstynentów? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Prawdopodobnie ta pani nigdy nie czytała 05.06.07, 19:08 "Pieśni nad pieśniami" skoro tak mówi. Swoją drogą, jak potraktował ją jej facet, skoro ma takie poglądy?? Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Ktoś nie zna nauki koscioła. 05.06.07, 22:19 Ta Pani nie zna chyba nauki koscioła. Mamy sie rozmnażać - a z tego co wiem nie ma lepszej i skuteczniejszej metody rozmnażania niz sex. Chyba, że ona przez pączkowanie - tego bym nie wykluczył :) Ale to jej indywidualna cecha. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Ktoś nie zna nauki koscioła. 05.06.07, 23:42 Mało tego - kościół popiera współżycie bez prokreacji, o czym ta pani zdaje się zapominać. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Ktoś nie zna nauki koscioła. 06.06.07, 01:00 Co tam nauki kościoła. Przecież sam Rydzyk Tadeusz powiedział, że orgazm jest pożyteczny www.maxior.pl/?p=index&id=41563&5 Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Ktoś nie zna nauki koscioła. 06.06.07, 01:12 Ciekawe skad on to wie?:))))))))))ja nie chce wiedziec skad;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks4 Re: Ktoś nie zna nauki koscioła. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 07:33 To Sobecka nie słucha radia Maryja??? Koniec świata... Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Ktoś nie zna nauki koscioła. 06.06.07, 08:29 l.george.l napisał: > Co tam nauki kościoła. Przecież sam Rydzyk Tadeusz powiedział, że orgazm jest > pożyteczny www.maxior.pl/?p=index&id=41563&5 Wysłuchałem :) Bardzo ciekawe i pouczające, ale zaintrygował mnie jeden fragment: "...kiedy mąż już się żonie odda... i u niego się wszystko skończy... następuje IMPOTENCJA..." Matko!!! Ja nie chcę!!! Jestem jeszcze za młody!!! Powinienem przestać się bawić w "te rzeczy"? Co prawda jeszcze nie zauważyłem tych objawów u siebie, ale skoro fachowiec tak mówi... to pewnie niedługo to nastąpi!!! Czy wy (część męska) zauważyliście ten symptom u siebie? Co robić?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borr po pierwsze... IP: *.chello.pl 06.06.07, 12:00 Synu drogi, po pierwsze:nie ogladac zdjec takich babsztyli, bo to wplywa schladzajaco, po drugie :intensywnie praktykowac, po trzecie :intensywnie praktykowac, .... intensywnie praktykowac! Intensywny Praktykant (65 lat) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: po pierwsze... 06.06.07, 16:32 Gość portalu: borr napisał(a): > Synu drogi, > po pierwsze:nie ogladac zdjec takich babsztyli, bo to wplywa schladzajaco, > po drugie :intensywnie praktykowac, > po trzecie :intensywnie praktykowac, > .... > intensywnie praktykowac! > Intensywny Praktykant (65 lat) Dziękuję bardzo, będę zatem ćwiczył (ponoć ćwiczenia czynią mistrza) :) Trochę mi ulżyło, myślałem, że to nieodwracalne - w końcu jeśli fachowiec tak mówi... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
koniczynka36 Re: seks jest zły 06.06.07, 13:50 Rany, to po co my chodziliśmy na nauki przedmałżeńskie i zdawaliśmy prawie że egzamin z NPR przed nawiedzoną panią????? Czy stać nas na dziecko? Powiedz mi: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=63749851 Odpowiedz Link Zgłoś