Dodaj do ulubionych

Chinka skończyła VIII LO w Poznaniu

IP: *.stunet.tu-freiberg.de 07.06.03, 01:06
a ja ją znam...wspólnie spędzaliśmy sylwestra w 1999/2000
roku :) nawet była ładnie ubrana w czarne kimono :) z
czerwonymi różami:)
Obserwuj wątek
    • Gość: wm Re: Chinka skończyła VIII LO w Poznaniu IP: *.gniezno.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 14:23
      Serdeczne gratulacje!
      Choć trochę szkoda, że wrastając w polskie środowisko, pewnie
      niedługo zapomni swoja ojczyznę.
      • Gość: Zbyszek Nie bój się, polskie "środowisko" nie pozwoli jej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.03, 14:27
        tak łatwo wrosnąć. Nie zrobi ani jednego kroku aby się nasza bamberoza nie
        obejrzała i nie komentowała, najczęściej głupio i złośliwie.
        • Gość: Pulpa Re: Nie bój się, polskie 'środowisko' nie pozwoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.03, 18:37
          Bez przesady, dziewczyna mieszka tu osiem lat. Jak sobie do tej pory radziła
          nieźle, to i dalej będzie.
          • Gość: Zbyszek Była dzieckiem a dzieci to my kochamy, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.03, 02:36
            niektórzy nawet nadmiernie. Teraz dorosła i ...pażywiom, uwidim. Ja jej w
            każdym razie współczuję, aczkolwiek życzę jak najlepiej.
            • Gość: Pulpa Re: Była dzieckiem a dzieci to my kochamy, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.03, 08:25
              Gość portalu: Zbyszek napisał(a):

> niektórzy nawet nadmiernie. Teraz dorosła i ...pażywiom, uwidim. Ja jej w
              > każdym razie współczuję,

Nie uważasz, że takie współczucie a priori, bez powodu (póki co) jest też
              formą rasowej dyskryminacji?
    • Gość: alkoholik Re: Chinka skończyła VIII LO w Poznaniu IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 10.06.03, 07:13
      I tak ma szczescie ze nie wyladowala w Lubelskim bo to by dopiero sensacja byla. Polski jezyk nie jest latwy i jak sobie daje rade to musi byc bystra i pracowita. Ja rodowity Poznaniak i do dzisaj nie moge listu sklecic.
      • lowca.masek Re: Chinka skończyła VIII LO w Poznaniu 10.06.03, 13:48
        Gość portalu: alkoholik napisał(a):

> Ja rodowity Poznaniak i do dzisaj nie moge listu sklecic.

A próbowałeś na trzeźwo? :-)))
    • Gość: Joanna Re: Chinka skończyła VIII LO w Poznaniu IP: *.dip.t-dialin.net 10.06.03, 13:50
      Bardzo Was przepraszam ale o co tu chodzi?
      Moje dzieci konczyly gimnazjum w Niemczech i nikt sie nie dziwil!
      Malo tego, koncza tu studia!
      Przyjaciolka mojej corki jest Japonka i tez sie nikt nie dziwi!
      Jestesmy w Europie - czyz nie? a stad wszystkie drogi sa otwarte
      i dla Was? Idzcie w swiat a przestaniecie sie dziwic!!!
      • Gość: agatha Re: Chinka skończyła VIII LO w Poznaniu IP: *.policom.com.pl 10.06.03, 20:38
        ...ale roznica polega na tym, ze po Chinczykach, Koreańczykach etc. to od razu
        widac, ze sa 'nie stad', dlatego wszyscy na nich inaczej patrza. I nie da sie
        ukryc, ze im szczegolnie jest trudniej nauczyc sie jezyka polskiego ( ponoc
        naturalnie nie sa naucznie wymawiac 'r' czy ktores tam literki). A odnosnie
        tego patrzenia na nich, to za kazdym ich krokiem ktos sie obraca> Dlatego moj
        znajomy Koreańczyk wymyslil ostatnio, ze stanie na Starym Rynku jak te mimy -
        i tak wszyscy na Niego patrza... ;)

pzdr
        • Gość: maciej.roszak Re: Chinka skończyła VIII LO w Poznaniu IP: *.echostar.pl 10.06.03, 20:42
          znam ta dziewczyne dlugo chodzila z bocianem, wiem tez palil doniej
          wrotkiniejaki jeremi.
          pozdro znad rzeki jangcy

WOLNY TYBET!!!! PRECZ Z CHINSKA OKUPACJA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka