Dodaj do ulubionych

Może umrę, ale chuda: kwitnie handel lekami

26.06.07, 15:54
>Efekt? Adipeksu nie można już sprzedawać na Allegro

He, to chyba na jakimś innym, alternatywnym Allegro, bo na tym które ja znam
Adipeksu nie wolno sprzedawać od poniedziałku godzina 8-ma to piątku godzina
16-sta.
W weekend handel wszystkim co zakazane kwitnie aż miło, a Allegro nic z sobie
z tego nie robi, niestety
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Może umrę, ale chuda: kwitnie handel lekami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 16:04
      "może umrę ale chuda"

co za idiotka. po śmierci będzie na prawdę chuda, nawet - że się tak wyrażę -
      koścista :P
      • joanna.syrenka Re: Może umrę, ale chuda: kwitnie handel lekami 26.06.07, 19:34
        No prawda jest taka, że to jest choroba i powinno się te biedne dziewczyny
        leczyć. Żal mi ich, na ogół to szczupłe dziewczyny, którym ktoś kiedyś zrył
        mózgi, że tylko niedowaga jest gwarancją sukcesu.
        • Gość: ja Re: Może umrę, ale chuda: kwitnie handel lekami IP: 195.136.49.* 26.06.07, 23:38
          hehe no to teraz dopiero rzuci sie na ten "magiczny" lek miliony dziewczyn
          :)reklama gw dala jak nic! i beda chodzily po ulicach piekne, ale nieszczesliwe
          i niezdrowe kobiety...
          • tetlian Chude != piękne. Chude = brzydkie. 27.06.07, 06:57
            Wiele kobiet nie rozumie, że chude nie znaczy piękne. Przecież anorektyczki
            wyglądają obrzydliwie. Kobieta musi mieć trochę ciała, żeby facet nie pokaleczył
            się jej kośćmi.
            • jk270805 Re: Legalna amfa 27.06.07, 08:16
              Ten lek zawiera pochodne amfetaminy.To dlaczego był sprzedawany na Allegro??To
              chyba trochę bez sensu.Dlaczego jest tak łatwo dostępny???
              Mam(miałem) znajomą,która brała amfetaminę zeby być szczupłą i piękną laską.Co
              z tego wyszło?Tylko problemy.Faktycznie schudła i to dużo.Takie odchudzanie ma
              straszny wpływ na psychikę.Bardzo się zminiła,na gorsze.Była przekonana,że
              tylko szczupła będzie akceptowana i lubiana.
              Takie zachowania nie biorą sie z nieba.Brak dowartościowania ze strony
              rodziców,znajomych,chłopaka(dilera),zero wsparcia z żadnej strony.
          • Gość: a ja brałam... Re: Może umrę, ale chuda: kwitnie handel lekami IP: 194.146.120.* 27.07.07, 15:44
            ...adipex i schudłam...a w zasadzie brałam go po to, żeby skurczyć zołądek, bo
            po nim na prawde nie chce się jeść. ale przestrzegałam wszystkich zasad o
            których mówią czascy lekarze: zjeść sniadanie, nie pić alkoholu, pić duzo wody,
            i zagryzać witaminami:). schudłam 4 kg, przez 1/5 miesiąca (bo tak chcialam -
            pomału, bez efektu jojo), brałam tydzień i tydzień przerwy...jestem zadowolona,
            ale juz nigdy sie tak nie zapuszczę- wydałam kasiorke na rowerek i adipex juz
            mi niepotrzebny. Pozdrawiam te, które myslą nie tylko o schudnieciu ale równeiż
            o swoim zdrowiu.:)
            • Gość: lynx Re: Może umrę, ale chuda: kwitnie handel lekami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 13:43
              Ja schudłem w ciągu miesiąca 8 kilogramów - zamiast chleba czy bułek na
              śniadanie chrupkie pieczywo, normalny obiad, na kolację grapefruit. Cała
              dieta-cud. Nie wiem po co się chemią faszerować...
        • robert.zimnicki Re: Może umrę, ale chuda: kwitnie handel lekami 27.07.07, 13:39
          joanna.syrenka napisała:

> No prawda jest taka, że to jest choroba i powinno się te biedne dziewczyny
          > leczyć. Żal mi ich, na ogół to szczupłe dziewczyny, którym ktoś kiedyś zrył
          > mózgi, że tylko niedowaga jest gwarancją sukcesu.
          >

ich mozgi sa zryte od urodzenia, tak samo nasze. niestety, zeby wygonic glupote
          ze swiata trzeba pogrzebac troche w genach, ale jak to mowie, to moi rozmowcy
          zaczynaja cos bredzic o wolnosci i wolnym wyborze.....
          • naturelovers Re: Może umrę, ale chuda: kwitnie handel lekami 27.07.07, 15:45
            Uwaga bredze: stosunek do samego siebie jest efektem socjalizacji, a nie
            genetycznie zakodowana struktura. Socjalizacja to nabywanie kompetencji
            kulturowych (w tym systemu wartosci) od otaczajacych nas ludzi. A zatem to
            ludzie wpoili tym biednym dziewczynom, ze musza byc chude, zeby byc wartosciowe,
            a nie geny.
          • Gość: glos rozsadku Re: Może umrę, ale chuda: kwitnie handel lekami IP: 74.92.10.* 27.07.07, 19:01
            robert.zimnicki napisał:
            > ...zeby wygonic glupote ze swiata trzeba pogrzebac troche w genach, ale jak
            > to mowie, to moi rozmowcy zaczynaja cos bredzic o wolnosci i wolnym wyborze...

I slusznie mowia ci rozmowcy, bo nie ograniczenia i zakazy narzucane odgornie
            lecz wolnosc, prawda i swoboda wyboru wyznaczaja kierunek postepu naszej
            cywilizacji. A glupota jest pojeciem wzglednym nie podlegajacym arbitralnej
            ocenie kogokolwiek, gdyz nikt nie ma niekwestionowanego monopolu na posiadanie
            racji. Jesli wiec sa ludzie ktorzy chca brac narkotyki oraz inne trucizny takie
            jak Adipex to niech sobie je biora i nie trzeba im w tym przeszkadzac. Powinno
            sie informowac o zagrozeniach z tego plynacych ale nie uszczesliwiac nikogo na
            sile roznymi zakazami sprzedazy w Allegro i w inny sposob.
            • robert.zimnicki Re: Może umrę, ale chuda: kwitnie handel lekami 03.09.07, 14:26
              Tylko problem jest taki, ze nawet wlasnego dziecka nie mozna upilnowac. Skad
              wiesz, czy ktos z rowiesnikow nie wsypal mu sniegu do picia na jakiejs
              wycieczce, albo nie szantazuje go, zeby rozprowadzal prochy?

Masz racje, wlasny wybor, ok. Ale wiekszosc prochow sprzedaje sie nie w
              aptekach, zeby kazdy mial dostep, ale "promocjami", polegajacymi najpierw na
              uzaleznieniu delikwenta.

Gość portalu: glos rozsadku napisał(a):

> robert.zimnicki napisał:
              > > ...zeby wygonic glupote ze swiata trzeba pogrzebac troche w genach, ale j
              > ak
              > > to mowie, to moi rozmowcy zaczynaja cos bredzic o wolnosci i wolnym wybor
              > ze...
              >
              > I slusznie mowia ci rozmowcy, bo nie ograniczenia i zakazy narzucane odgornie
              > lecz wolnosc, prawda i swoboda wyboru wyznaczaja kierunek postepu naszej
              > cywilizacji. A glupota jest pojeciem wzglednym nie podlegajacym arbitralnej
              > ocenie kogokolwiek, gdyz nikt nie ma niekwestionowanego monopolu na posiadanie
              > racji. Jesli wiec sa ludzie ktorzy chca brac narkotyki oraz inne trucizny takie
              >
              > jak Adipex to niech sobie je biora i nie trzeba im w tym przeszkadzac. Powinno
              > sie informowac o zagrozeniach z tego plynacych ale nie uszczesliwiac nikogo na
              > sile roznymi zakazami sprzedazy w Allegro i w inny sposob.
      • Gość: kibic Nie podoba Wam się dobór naturalny IP: *.poz.zigzag.pl 27.06.07, 12:00
        i prawa ewolucji? Natura sama eliminuje jednostki mało sprawne umysłowo i
        fizycznie. Eliminuje też te wieszaki. Po co mają przekazywać swoje błędne geny.
        To chyba dobrze?
        W GW występować przeciwko ewolucji i prawidłom doboru naturalnego to przeciez
        herezja.
    • Gość: gut Re: Może umrę, ale chuda: kwitnie handel lekami IP: *.icpnet.pl 27.06.07, 09:38
      Te panny powinno się ubezwłasnowolnić i leczyc przymusowo w psychiatrycznych. A
      z handlarzami - bezlitosnie!!!! Kiedyś moja znajoma zemdlała na wykładzie,
      ocknęła się 3 dni później w szpitalu. Nadal ta idoitka się odchudza, bo myśli,
      że koścista figura pomoże jej znaleźć "mężczyznę swego życia". Po prostu
      mamusia jej zakodowała, że bez faceta jest się nikim, swoje dołożyły pisemka z
      anorektycznymi modelkami na okładkach.
      • Gość: panna z nadwagą a ja lubię swoją tuszę IP: 213.25.88.* 27.06.07, 11:44
        A ja jestem gruba wg kilku moich kościstych znajomych, przy wzroście 168 mam 70
        kg ale uważam że wyglądam świetnie, super seksi. Uwielbiam swoją pupę,
        piersi :) Gdybym nie miała tych 70 kg nie miałabym takich piersi i fajnego
        tyłeczka. Sukienki leżą na mnie super i najlepiej kiedy są lekko obcisłe. Żal
        mi tych kościstych biedactw, co to wszystko na nich wisi jak na wieszaku. Nie
        rozumiem tych ciągle odchudzających sie kobiet, przecież faceci wolą nieco
        więcej seksownego ciałka (nie mówię, że obwisłe wielkie brzuchy, tylko nieco
        więcej piersi i krąglejsze bioderka).
        • lucusia3 Re: a ja lubię swoją tuszę 27.07.07, 15:24
          Otóż to - modelki do ciuchów i modelki do bielizny to nie te same.
          BNa pokazach widać takie potwory ze sterczącymi obojczykami w miejsce biustu a uda to rozstawione górą sztachety. Gdyby ich cerę zobaczyc bez kilku warstw farby to by się te odchudzające zdziwiły. Jeszcze gorzej jest zobaczyć te panienki po 30tce. Gdy Lagerfeld wyrzucił Claudię Schiffer bo nie chciała schudna do szkieletu, to babe możemy ogladać na reklamach do dziś. Tych, co przyjął na jej miejsce już nie.
          • Gość: baba-jaga Re: a ja lubię swoją tuszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 15:52
            Projektanci to geje nienawidzący kobiet, a większość młodych kobiet bez
            zastrzeżeń podporządkowuje się ich dyktatowi. A wydawałoby się ,że te
            nowoczesne dziewuchy potrafią samodzielnie myśleć.
            • Gość: Lechita Re: a ja lubię swoją tuszę IP: *.centertel.pl 30.07.07, 10:37
              Gość portalu: baba-jaga napisał(a):

> A wydawałoby się ,że te
              > nowoczesne dziewuchy potrafią samodzielnie myśleć.

Raczysz sobie żartować. Mają samodzielnie myśleć po takim intensywnym demo(n)
              liberalnym, a wcześniej komunistycznym, praniu mózgu?
        • naturelovers Re: a ja lubię swoją tuszę 27.07.07, 15:48
          Brawo! To, co jest najbardziej seksowne w kobietach to ich wlasny stosunek do
          siebie. Waga (i objetosc) sa drugorzedne. Pewne siebie, kochajace siebie i nie
          muszace niczego sobie udowadniac dziewczyny zawsze ciesza sie duzym powodzeniem,
          niezaleznie od ilosci ciala.
        • Gość: mbm Re: a ja lubię swoją tuszę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.07, 09:24
          A ja chciałabym mysleć tak jak Ty, serio Cię podziwiam! Mam 174cm i ważę 73kg -
          nie mogę tego zaakceptować i przy opkazji siebie, czuję się ogromną babą.
          • Gość: Roman Re: a ja lubię swoją tuszę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 13:45
            Kochanego ciałka nigdy za wiele ;)
    • Gość: farn132 Może umrę, ale chuda: kwitnie handel lekami IP: *.sa.gov.pl 27.07.07, 13:37
      A ja nie mogę przytyć, mam 69 kg przy wzroście 180.
      • Gość: prpr Re: Może umrę, ale chuda: kwitnie handel lekami IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 27.07.07, 13:57
        Może za mało jesz. Zmiana diety mogłaby pomóc. Jedz dużo rzeczy typu ryż,
        kurczak smażony, jedz dużo na raz, jedz wieczorem, po 20.00, na noc. Powinieneś
        przybrać na wadze.
        • Gość: inc. Re: Może umrę, ale chuda: kwitnie handel lekami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 14:51
          taaa.. ja waże 57kg przy wzroscie 175 cm. Nie wygladam jakos mega chudo ale
          mimo wszystko pare kg by mnie ucieszyło. jestem zdrowa, jem sporo a nie
          przytyje za nic. Geny chyba :)
    • Gość: marek Dzeiwczyny dlaczego się odchudzacie ?? IP: *.sa.gov.pl 27.07.07, 13:39
      Przecież faceci wolą normalne dziewczyny, z lekka nadwagą. O wiele bardziej
      liczy się podjeście do życia, otwartość, uśmiech i zadowolenie z życia.
      • ar11 Re: Dzeiwczyny dlaczego się odchudzacie ?? 27.07.07, 14:24
        Pewnie, że liczy się otwartość, uśmiech i inne takie sympatyczne rzeczy, ale...
        Nie mów, że facet mający do wyboru dwie dziewczyny równie fajne pod względem
        powyższych cech, a różniące się właśnie figurą - wybierze tą "z lekką nadwagą".
        Nigdy! Z żadną nadwagą.
        • Gość: szczęśliwa Re: Dzeiwczyny dlaczego się odchudzacie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 15:20
          >>>Nie mów, że facet mający do wyboru dwie dziewczyny równie fajne pod względem
          > powyższych cech, a różniące się właśnie figurą - wybierze tą "z lekką nadwagą".
          >
          > Nigdy! Z żadną nadwagą.

A mój facet, obecnie już mąż właśnie mnie wybrał spośród wszystkich kobiet -
          właśnie mnie "z lekką nadwagą" (166 cm, 67 kilo). Choć jestem najobfitszą wśród
          wszystkich moich przyjaciółek, to mam najfajniejszego męża :-) Też przeszłam
          poprzez radykalne odchudzanie, które doprowadziło do bulimii. Absolutnie
          niepotrzebnie. Teraz staram się nie przejadać, ruszać, chodzić na basen, żeby
          moje ciało, choć zaokrąglone, było zadbane i wysportowane. I czuję się super :)
          • lucusia3 Re: Dzeiwczyny dlaczego się odchudzacie ?? 27.07.07, 15:31
            Ja mam takie samo doświadczenie jak "szczęśliwa".
            Nigdy nie byłam szkieletem, upasiona zresztą też nie byłam, ale zaokrąglenia tu i ówdzie miałam i mam. Jakoś problemów z kolegami nigdy nie miałam, a gdy mi wpadł w oko mój obecny mąż, to sam też nie był.I mogę z ręką na sercu powiedzieć, że byłam najokrąglejszą z dziewczyn w jego otoczeniu. Choć niewykluczone, że jedną z bardziej zadbanych.
            • naturelovers Re: Dzeiwczyny dlaczego się odchudzacie ?? 27.07.07, 15:51
              I tu jest klucz do sukcesu. Mezczyznom podobaja sie kobiety zadbane, zgrabne nie
              w sensie objetosci, tylko jedrnosci. Chudym przychodzi to latwiej, ale jak
              wspomne kilka moich "okraglych" kolezanek, ktore uprawialy duzo ruchu, i przez
              to byly jedrne, to mi serce szybciej bic zaczyna.
        • Gość: easy Re: Dzeiwczyny dlaczego się odchudzacie ?? IP: *.zab.zigzag.pl 27.07.07, 15:28
          zdziwiłbyś/łabyś się
        • Gość: bardu Re: Dzeiwczyny dlaczego się odchudzacie ?? IP: 83.238.100.* 27.07.07, 16:01
          Mój mąż zawsze zachwycał się wieszakami, ale ożenił się ze mnią (wtedy 52 kg,
          158 cm wzrostu). A przecież miał wybór. Zresztą siostrze też ciągle powtarzał,
          że powinna utyć (była bardzo szczupła, aczkolwiek nie chuda).
      • Gość: WelcomeToDisneyPL faceci wolą normalne dziewczyny, z lekka nadwagą ? IP: *.eranet.pl 28.07.07, 12:21
        Mów za siebie idioto ! :)
        Cellulit, rozstepy, pocenie sie i mala ruchliwosc w lozku.
        Dwa podbrodki, oponki i brzuch jak u faceta.
        A po ciąży jeszcze gorzej.

DZIEKUJE BARDZO.
        Niunie ponizej 55 kg mialy, maja i będą mieć zawsze super powodzenie. Wiele z
        nich ma piersi pełne B co jest IDEAŁEM.

A chude sylwetki lansują WSZYSTKIE strony w necie, gazety, magazyny, TVN,
        Fashion TV...
        • Gość: lynx Re: faceci wolą normalne dziewczyny, z lekka nadw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 13:48
          Każdy ma taki ideał jaki się w jego głowie zrodzi. Dla mnie ideałem jest pełne
          C-D i co mi zrobisz? ;-P
    • wesoly_siewca_pesymizmu Re: Może umrę, ale chuda: kwitnie handel lekami 27.07.07, 13:43
      100 za 30 tabletek? To spokojnie można kupić z 4-5gietów Władzia /wyjdzie na to
      samo- to samo ścierwo.
      • Gość: . Re: Może umrę, ale chuda: kwitnie handel lekami IP: *.sa.gov.pl 27.07.07, 13:50
        a co te giety ?
        • wesoly_siewca_pesymizmu Re: Może umrę, ale chuda: kwitnie handel lekami 27.07.07, 13:54
          giet- slangowe określenie porcji dilerskiej
          W tym wypadku po co szukać jakiś cudownych specyfików skoro równie dobrze można
          spartolić sobie życie i wykończyć organizm zwykła polską amfetaminą.
    • Gość: Grypek Polka=gruby pasztet. taka jest prawda :/ n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 14:24
      :/
      • mhmmhm1 GW Nawiniacy 27.07.07, 14:38
        A wiecie skąd ta nagonka na Adpipex? Ano stąd, że 100 tabletek Adpiexu kosztuje
        tyle, co 30 Meridii... Meridię produkuje Roche, a tej firmie nie jest w smak,
        że ktoś im klientów odbiera... ot i wszystko
        • Gość: alma Re: GW Nawiniacy IP: *.range86-147.btcentralplus.com 27.07.07, 14:54
          Nagonka na adipex to oczywiście działanie korporacji farmaceutycznych, ponieważ
          był moment, że adi kosztował 40 zł (porcja na miesiąc). Handlujący przysyłali
          tabletki z pełną informacją medyczną.Adipex nie ma nic wspólnego z amfetaminą -
          to wymysł mediów Obecnie na rynku pojawia się nowy preparat (w Anglii kosztuje
          ok.80 euro-nie wiem ile to na funty dziś) - to dopiero będzie jazda. Ma tyle
          działań ubocznych, ale w mediach zachwalają jego skuteczność (prawdziwy cud),
          bo koszt kuracji jest wysoki, a więc zyski pewne.Czeszki są podobne do Polek,
          więc skoro im aadipex nie szkodzi nam też nie powinno (stamtąd jest
          sprowadzany)- ja używałam tego preparatu (pod nadzorem mojej lekarki)-
          rezultaty przeszły marzenia. A jeśli idzie o szkodliwość, to nawet witaminy
          niekiedy zabijają.
          • Gość: no name Re: GW Nawiniacy IP: *.4web.pl 28.07.07, 10:33
            Oczywiscie, ze adipex nei ma nic wspólnego z amfetaminą, za to wszystko z
            efedryną . A teraz przeczytaj co to takiego efedryna i nei pisz głupot, że to
            tableteczki na schudniecie bez skutków ubocznych:P
    • Gość: Samy Sam 9 Może umrę, ale chuda: kwitnie handel lekami IP: 195.47.201.* 27.07.07, 14:46
      Mam 23lata w wieku 18lat zaczełam sie odchudzać mierzyłam 164cm i ważyłam 47kg
      przestałam jesć prawie z dnia na dzień płyny to 1litr/24h stałam sie lekko
      obojętna miałam jadłowstręt póżniej anemie po wypadku rany nie chciały się goić
      mama płakała prosząc bym cokolwiek zjadła. Waga spadła do 40kg zemdlałam i
      obudziłam się na OIOMie tam ważyłam 38kg skóra i kości miednica tak mi
      odstawała że widać było karzdy jej fragment. Okazało sie że to anoreksja
      wyśmiałam lekarza. po opuszczeniu szpitala zaczełam jeść ważyłam 52kg po
      plastrach antykoncepcyjnych przytyłam ważyłam 63kg pojawiła się bulimia
      zmuszałam się do wymiotów rzucił mnie chłopak musiałam się pozbierać zaczełam
      biegać wcześniej też biegałam teraz waże 58kg jem co chce czuje sie doskonale
      dbam o siebie i nie zmarnuje zdrowia dla 2cm w pasie. nie odradzam wam
      odchudzania czy leków róbcie tak byście czuły sie sobą i były zadowolone.
      • Gość: chudzielec jak przytyć???????? IP: 195.136.47.* 27.07.07, 15:11
        a co zrobić aby przytyć? mam 28 lat, niecałe 160 cm wzrostu, ważę 46 kg. Jestem
        drobną osobą i mnie to wogóle nie przeszkadza, ale jednak chciałabym ważyć
        około 55 kg. Proszę o jakieś rady...
        • robert888 żryj pączki 27.07.07, 15:19
          • Gość: chudzielec Re: żryj pączki IP: 195.136.47.* 27.07.07, 15:29
            próbowałeś na sobie czy tylko tak sobie piszesz bo lubisz być zauważany?
            poproszę o mądre rady
            • lucusia3 Re: żryj pączki 27.07.07, 15:35
              Wejdż sobie na forum fitness, albo kobieta. Tam jest dużo rad na Twój problem.
              • Gość: chudzielec Re: żryj pączki IP: 195.136.47.* 27.07.07, 15:37
                Dziękuję, tak zrobię! miłego weekendu!
        • Gość: aoa Re: jak przytyć???????? IP: *.chello.pl 27.07.07, 22:11
          Znajomy miał problem z niedowagą, objadanie się "bombami kalorycznymi" nie
          pomoglo.Dopiero jak zaczął uprawiać sport - udało mu sie przybrać trochę.
        • Gość: bob Re: jak przytyć???????? IP: *.acn.waw.pl 28.07.07, 13:13
          Fitness, siownia. Niech trener wypisze cwiczenia, ustali diete (niekoniecznie
          jakas scisla). Bedziesz zdrowsza, a takiej wagi szybko sie nie zrzuca. Poza tym
          miesnie z lekkim tluszczykiem wygladaja ladniej niz sam tluszcz z obzarstwa
      • marta_km do Samy Sam 27.07.07, 18:32
        to wspaniale, że udało Ci się wyjść z choroby:)
        Gratuluję, jesteś b.dzielna, a co najważniejsze zmieniłaś sposób myślenia:)
    • alpepe jakoś cukier nie jest zakazany, a bardziej szkodzi 27.07.07, 15:23
      Szczególnie, że ciężko kupić i zjeść cokolwiek bez cukru czy słodzików.
      Najgorzej jest z karmieniem małych dzieci...
      A ten adipex, cóż, niech państwo nałoży akcyzę na to jak na wódę i przestanie
      się czepiać. Jak ktoś się chce zachlać na śmierć czy mieć marskość wątroby itp.
      to jakoś państwo nie reaguje, a jak ktoś chce kupić adipex i odchudzić na śmierć
      to aiwaj!
      • Gość: husky Re: jakoś cukier nie jest zakazany, a bardziej sz IP: 195.136.47.* 27.07.07, 15:27
        z cukrem masz rację, wku..rza mnie strasznie reklamowanie w TV np. lizaków bez
        cukru! i jak takie opiekuńcze państwo na to może pozwolić? przecież te lizaki
        bez cukru zawierają całąmasę innych słodzących substancji sztucznych! a rodzice
        radośnie kupują swoim dzieciom....bo bez cukru.... nie lubię kretynów!
        • alpepe Re: jakoś cukier nie jest zakazany, a bardziej sz 27.07.07, 15:33
          cukier dodaje się nawet do tytoniu, a długo państwo miało monopol na cukier więc
          wszystko jasne.
          Papierosy są szkodliwe, wóda jest szkodliwa, do ilu tragedii te używki
          doprowadziły, ale jakoś ich nikt nie delegalizuje, bo państwo ma potężne
          pieniądze z tych słabości ludzkich.
          Co do cukru i cukierków, to jak są jakieś zbiórki darów na dzieci, to ludzie
          tylko pieją, ile to ton tej trucizny nazbierano, a ku.wa nikt się nie zastanowi,
          że cukrzyca, otyłość, agresja, obniżona odporność organizmu i grzybice nie biorą
          się z powietrza, o próchnicy nie wspomnę.
          Co do słodzików, to od lat 70. dodaje je się bydłu do karmy, by szybciej tyło,
          ale oczywiście nikt nie zauważa związku. Tak samo syrop glukozowo-fruktozowy.
          Glukozę podaje się niemowlakom, a ciekawe, że lekarze wiedzą, że glukoza również
          powoduje miażdżycę.
          • lucusia3 Re: jakoś cukier nie jest zakazany, a bardziej sz 27.07.07, 15:39
            Ale jakbyśmy zrezygnowali wszystkiego z cukrami, albo do cukrów się rozkładającego to byśmy pożyli cos koło miesiąca, no moze ciutke dłużej.
            • alpepe Re: jakoś cukier nie jest zakazany, a bardziej sz 28.07.07, 09:19
              jakieś źródła na poparcie tej tezy?
              Poza hasłem Wańkowicza (cukier krzepi), oczywiście?
              • Gość: no name Re: jakoś cukier nie jest zakazany, a bardziej sz IP: *.4web.pl 28.07.07, 10:39
                Ano takie, ze twój mozg kobieto działa na glukozie czy ci sie to podoba czy nie.

www.sfd.pl/Substancje_od%C5%BCywcze_m%C3%B3zgu-t49868.html
      • bri Re: jakoś cukier nie jest zakazany, a bardziej sz 27.07.07, 15:43
        Myślę, że bardziej niż państwu, na zakazie sprzedaży Adipeksu zależy
        producentom legalnych na rynku polskim leków odchudzających. Też mają skutki
        uboczne a jakoś ani słowa o nich w artykule.
        • melolonta.melolonta Re: jakoś cukier nie jest zakazany, a bardziej sz 27.07.07, 16:26
          bri napisała:

> Myślę, że bardziej niż państwu, na zakazie sprzedaży Adipeksu zależy
          > producentom legalnych na rynku polskim leków odchudzających. Też mają skutki
          > uboczne a jakoś ani słowa o nich w artykule.

Znam pełno sposobów i środków NATURALNYCH (czyli BEZ negatywnych skutków
          ubocznych), które powodują szczuplenie ale one, hmm, nie pasują wszystkim innym
          producentom "odchudzaczy".
          A swoją droga jak widzę obrazek w stylu: dziecko (jeszcze "wózkowe")
          z granatowym lub purpurowym lub... od lizaka językiem, mama (w ciąży)
          papieroskiem, tatuś też...(no może nie w ciąży :-)) - ogarnie mnie groza i
          przygnębienie.
    • Gość: Gościówa Re: Może umrę, ale chuda: kwitnie handel lekami IP: *.selsoft.pl 27.07.07, 16:35
      żarłam adipex 100 tabl schudłam 15 kg (pozostał po ciąży) nic mi się nie stało
      ani ciśnienia ani kołatania ani żadnej rzeczy która jego jest efekt jojo nie
      wystąpił na czechach kosztuje 693 korony teraz w Polsce sprzedają w aptekach
      ZELIXA ale 30 tabl. kosztuje ponad 60zł jest to Polska meridia ale cena adipeksu
      lepsza
    • Gość: Gosiqa Re: Może umrę, ale chuda: kwitnie handel lekami IP: *.cable.ubr11.edin.blueyonder.co.uk 27.07.07, 17:02
      Co tam Adipex, ludzie Zelixa to jest to, i kupisz ją za 60 zł w aptece,
      rewelacyjne działanie. Polecam
    • Gość: Amy Re: Może umrę, ale chuda: kwitnie handel lekami IP: *.it-net.pl 27.07.07, 18:07
      Echhh, a ja właśnie chcę przytyć. Przy 155 cm ważę 37 kg. Nie odchudzam sie,
      nie jestem chora, jem normalnie tylko po prostu u mnie w rodzinie wszystkie
      kobiety są chude. Koleżanki mi zazdroszczą figury i mówią że "wpędzam je w
      kompleksy", pielęgniarka szkolna chciała zadzwonić do mamy z pytaniem czy ja
      nie mam zaburzeń odżywiania, a nauczycielki WF sie dopytują czy ja wogóle coś
      jem w domu. A ja bym chciała przytyć tak żeby ważyć 43-44 kilo. (normalna waga
      dla mojego wzrostu powinna być 48 ale raczej nie uda mi sie tego osiągnąć). Jem
      chipsy, słodycze, spaghetti, pizzę, i tego typu jedzenie, ćwiczę żeby mieć
      jakieś mięśni (nie jem hamburgerów bo mi po nich niedobrze, i nie piję coli bo
      też mi po niej niedobrze) i jak narazie tylko trochę nogi mam grubsze (mało,
      ale chociaż nie wygladają jak patyczki) a waga ani drgnie :(
      Moje koleżanki wymyślają miliony diet na odchudzenie (najnowsza: ostatni
      posiłek jeść o 16. bo wtedy tłuszcz sie na noc nie odłoży) i zazdroszcza że
      mogę zjeść paczkę chipsów i nie martwić sie że przytyję (one liczą kalorie we
      wszystkim co jedzą) a ja szukam diety by przytyć! We wszystkich gazetach są
      miliony diet jak schudnąć, w telewizji są specjalne programy o dietach gwiazd a
      na jak ktoś chce przytyć to tylko : jedz więcej slodyczy i tłuszczy to
      przytyjesz. Ale jak ktoś ma genetycznie uwarunkowany mega szybki metabolizm to
      przytycie jest problemem a mnie wkurza że znajomi mamy sie pytają czy ja mam
      jakieś problemy z jedzeniem/czy ja jestem chora, a koleżanki dopytują sie jak
      można mieć taką super figurę jak ja! Jakby miały problemy z szukaniem spodni
      tak jak ja (rozmiar 34-35!!!) to może by im przeszło. Ale dla nich rozmiar 34
      zamiast 36 to szczyt marzeń!
      • cryptorchid Re: Może umrę, ale chuda: kwitnie handel lekami 27.07.07, 19:09
        Amy, nie tyj, na pewno super wyglądasz. Jeśli jesteś zdrowa to po co? Też
        noszę rozmiar 34 i dziwię się problemom z kupowaniem spodni, bo ja nie mam
        żadnych...
      • Gość: Wrocławianka Re: Może umrę, ale chuda: kwitnie handel lekami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 14:04
        Pocieszę Cię. Nie tylko Ty masz takie problemy. Gdy byłam dzieckiem regularnie
        mieliśmy w domu odwiedziny opieki społecznej, która podejrzewała że rodzice mnie
        głodzą. Przy każdej wizycie u lekarza musiałam przejść pełen zestaw badań, bo
        taka "chudziutka i bledziutka" (jestem brunetką z czarnymi oczami, ale karnacją
        jasnej blondynki. A w wieku lat 17-tu trafiłam do szpitala psychiatrycznego z
        podejrzeniem anoreksji. No ale tam jak zobaczyli mó apetyt to wywalili mnie po
        tygodniu. Ordynator powiedział, ze nie pozwoli wyżreć wszystkich pieniędzy na
        jedzenie od razu.
    • Gość: mmmm26 Podniecają mnie chude dziewczyny IP: *.kolornet.pl 27.07.07, 19:15
      są sexi, takie hard sexi:P sam jestem szczupły. Gdybym miał uprawiać sex z
      grupym pasztetem wolałbym się masturbować do końca życia. Naszczęście dużo jest
      bardzo szczupłych Polek:)
    • Gość: gościówa Może umrę, ale chuda: kwitnie handel lekami IP: *.selsoft.pl 27.07.07, 22:00
      to jeszcze raz ja pani pisząca artykuł powinna sprawdzić swoje dane adipex to
      żadna pochodna amfetaminy coś jej się pozajączkowało z wycofanym AWIPRONEM
      adipex tophenterminum resnatum a produkuje go Austria(gerot pharmazeeutika
      Wiedeń) wszystkiete ograniczenia które są wymienione na ulotce to pic na wodę
      producent się chroni takie same zastrzeżenia sąna ulotce meridii a w polsce jest
      dopuszczalna ale kosztuje multum w czechach 98 tabl meridi kosztuje 1134 korony
      wiec też dużo mniej niż u nas nie dajcie się zwariować trzeba tylko brać jak
      kazdy lek pod kątrolą lekarza był kiedyś izolipan (wycofany) był genialny ale
      idotki brały go po 5 tabl i potem zdziwko że flaki wysiadły trzeba się trzymać
      dawek zalecanych robić badania bo przecież nawt witaminy czy aspiryna brana w
      nadmiarze zaszkodzi odchudzona adipexem szczęśliwa że znów się miści do rozmiaru 38
    • Gość: gościówa Może umrę, ale chuda: kwitnie handel lekami IP: *.selsoft.pl 27.07.07, 22:03
      to jeszcze raz ja pani pisząca artykuł powinna sprawdzić swoje dane adipex to
      żadna pochodna amfetaminy coś jej się pozajączkowało z wycofanym AWIPRONEM
      adipex tophenterminum resnatum a produkuje go Austria(gerot pharmazeeutika
      Wiedeń) wszystkiete ograniczenia które są wymienione na ulotce to pic na wodę
      producent się chroni takie same zastrzeżenia sąna ulotce meridii a w polsce jest
      dopuszczalna ale kosztuje multum w czechach 98 tabl meridi kosztuje 1134 korony
      wiec też dużo mniej niż u nas nie dajcie się zwariować trzeba tylko brać jak
      kazdy lek pod kątrolą lekarza był kiedyś izolipan (wycofany) był genialny ale
      idotki brały go po 5 tabl i potem zdziwko że flaki wysiadły

• narsen Re: Może umrę, ale chuda: kwitnie handel lekami 28.07.07, 08:11
      "Może umrę, ale chuda"

I bardzo dobrze - świat tego nie zauważy a Darwin się ucieszy.
    • Gość: mobutu Panny,ale wy jesteście głupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 10:56
      Płacić 100 za 30 tabletek adipexu... W aptece na ŚlAM w K-cach miesieczna
      kuracja Meridią kosztuje 69 PLN. Też rujnuje mózg. Ale się nie lata po tym jak
      po adipexie
    • Gość: ewa Może umrę, ale chuda: kwitnie handel lekami IP: *.cosmosnet.pl 28.07.07, 11:15
      A ja jestem po 50. Też chcę schudnąć. Byłam w gabinecie u Chinki. Dostałam
      Miaozi. Nie wiem co to jest, biorę, trochę schudłam ale ciagle mam watpliwości.
      Może ktoś brał ten specyfik i wie coś o nim. mój syn i mąż mówią: mniej
      słodyczy, ale ja nie mam silnej woli.
    • dziwka_natelyego Głupota nie boli,ale jak widać kosztuje ... 28.07.07, 13:48
      Żałosne i tyle. Przestać żreć po prostu i zająć się czymś innym niż wpieprzaniem kolejnych porcji.A nie nabijać kabzę jakims oszustom jeszcze ryzykując zdrowie.Że też ludzie nie są w stanie pojąć,że żeby być chudym trzeba po prostu nie jeść...
    • Gość: Lalka Re: Może umrę, ale chuda: kwitnie handel lekami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 13:57
      Polecam rewelacyjna dietę ŻMWĆ !!!
      żryj mniej, więcej ćwicz!
    • silvanaaa darmowe konsultacje w sprawie odchudzania!! 03.10.07, 22:41
      Witam
      Zapraszam na darmowe konsultacje w sprawie odchudzania, złej przemiany materii,
      oczyszczania organizmu, przytycia:)

Oferujemy analize składu ciała, dobranie odpowiedniej diety po której nie
      odczuwa sie głodu :)i fantastycznie działajacej na organizmy nie wynieszczającej
      tak jak rózne tabletki typu adipex.

Na nasze produkty(które sa naturalne) dajemy 100% gwarancji lub po 30 dniach
      zwrot pieniedzy. Wieie osób schudło osiagneło cudowne rezultaty ;) takze i ja;)

w sprawie umówienia sie na konsultacje prosze pisac na mail : kubiak.sylwia@wp.pl
      pozdrawiam
    • Gość: n073 Re: Może umrę, ale chuda: kwitnie handel lekami IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.09, 19:37
      witam,

ostatnio na rynku pojawił się drugi generyk w kierunku leczenia otyłości -
      LINDAXA w dawkach 10 i 15 mg, co ważne w postaci kapsułki (nie tak jak zelixa
      tabletka). W poznaniu można spotkać lindaxe w konkurencyjnych cenach od 40zł w
      sieci aptek wielkopolskich.

Zaczynam dopiero kuracje i jak na razie brak negatywnych aspektow leczenia, a
      waga w dol

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka