zpoznania2 24.07.07, 17:33 gdzie najtaniej doprowadza mi rower do "porzadku"?? 3 lata stal nie uzywany Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yahoo_poznan Re: serwis i sklep rowerowy 24.07.07, 18:34 zpoznania2 napisał: > gdzie najtaniej doprowadza mi rower do "porzadku"?? 3 lata stal nie uzywany Nie wiem gdzie najtaniej, ale bardzo dobry serwis rowerowy jest na os. Jana III Sobieskiego w bloku nr 26 (przy Pestce, pętla), nazywa się "Bicykl". :) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua37 Re: serwis i sklep rowerowy 24.07.07, 18:52 polecam serwis na ul. Raclawickiej ( jak wejdziesz w ta ulice szyld jest widoczny ) tuz przy skrzyzowaniu Bulgarskiej i Grunwaldzkiej. mila obsluga, fachowe uslugi za normalne ceny. No i nie trzeba czekac dlugo. Kiedys z ich uslug korzystalam, bylam zadowolona. Jest tez bodajze serwis przy sklepie "rowerowym" na Miodowej, ale tam podobno ceny sa zabojcze. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: serwis i sklep rowerowy IP: 195.20.110.* 25.07.07, 11:05 Poznańska 58a - na przeciwko szpitala Raszei. Odpowiedz Link Zgłoś
zpoznania2 Re: serwis i sklep rowerowy 25.07.07, 22:06 dzieki za info- a nie orientujecie sie jakie ceny za przeglad i nasmarowanie i regulacje roweru?? Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: serwis i sklep rowerowy 26.07.07, 07:57 zpoznania2 napisał: > dzieki za info- a nie orientujecie sie jakie ceny za przeglad i nasmarowanie i > regulacje roweru?? Zależy... Twój rower będzie wymagał gruntownego przeglądu i smarowania (trochę leżał bądź co bądź), więc pewnie będą go musieli rozkręcić, ale sądzę, że 100 zł za kompleksowe smarowanie i regulacje w zupełności wystarczy ( to kwota maksymalna, w zeszłym roku pytałem o taką usługę w serwisie rowerowym na ul. 28 czerwca i wycenili ją na 80 zł). Ale dopóki nie popytasz u źródła, to się niestety nie dowiesz. :) Odpowiedz Link Zgłoś