Dodaj do ulubionych

Marylin Manson - sesja RMP

25.06.03, 08:37
Będąc świadkiem osobliwego wystąpienia jednego z radnych miasta Poznania Krzysztofa Mączkowskiego (PiS),
pozwalam sobie pokrótce streścić całe zdarzenie. Na wczorajszej sesji Rady Miasta Poznania, radny ten wystąpił
z dość gwałtownym (w formie) zapytaniem: dlaczego POSiR, jako podmiot zarządzający Areną dopuścił by
występował tam znany satanista. Ile Miasto na tym zyskało, ile straciło, itp. Z zacietrzewieniem radnego
doskonale współgrało kilkakrotne posłużenie się wyrazem "satanista", wypowiadanym z nieskrywaną lubością.
Kto nie widział, niech żałuje. Ponadto pan radny był łaskaw poinformować, że satanizm jest najgorszą z sekt a
sekty to my zwalczamy.
Obserwuj wątek
    • Gość: VIPunia - Iwona Re: Marylin Manson - sesja RMP IP: *.zacheta.net 25.06.03, 11:17
      endrass napisała:

[...]
      i co dalej bylo ?

ktos sie wypowiadal jeszcze w tej sprawie ?
    • Gość: ! Re: Marylin Manson - sesja RMP IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.06.03, 23:40
      Chodzą słuchy, że Rajewski dyrektor POSiR potrzbuje większej kontroli. Miejmy
      nadzieję że jej wyniki (o ile będzie) nie zaszokują wszystkich Poznaniaków.
      Choć kto wie.
      • Gość: PiotrB Re: Marylin Manson - sesja RMP IP: *.au.poznan.pl 26.06.03, 10:00
        Ten radny chyba chce byc bardziej swiety od papieza. A co do sekt, to polskie prawo nie definiuje pojecia sekty,
        "my", czyli m.in. ja nie zwalczamy sekt, poza tym ja nie mam nic do satanistow. A tworczosci Mansona nie lubie.
    • Gość: :) Re: Marylin Manson - sesja RMP IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 22:27
      endrass , współczuje tobie jeśli Mąki rozszyfruje kim jesteś
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka