Gość: Kaśka IP: *.icpnet.pl 28.06.03, 11:17 czy ktos dostal sie do 9??? wszedzie same 6, marynki i marcinki, a 9??? Jesli ktos dostal sie do 9 to prosze o kontakt bo zupelnie nikogo nieznam z calej budy!!!!!!! kaska97@op.pl nr gg 3532748 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Meduza Re: Kto do 9 lo??? IP: *.aeriscomputers.net 28.06.03, 12:00 Gość portalu: Kaśka napisał(a): > nieznam to już do dziewiątki takich przyjmują ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pulpowa Re: Kto do 9 lo??? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 15:07 Gość portalu: Kaśka napisał(a): > czy ktos dostal sie do 9??? wszedzie same 6, marynki i marcinki, a 9??? Jesli > ktos dostal sie do 9 to prosze o kontakt bo zupelnie nikogo nieznam z calej > budy!!!!!!! Już znasz :-) Ale ja stoję z drugiej strony nauczycielskiego biurka :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja10 Re: Kto do 9 lo??? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 16:25 jesli napiszesz to jakiej klasy (litera + przedmioty wiodace) to moze bede ci mogla dac namiary na kogos. Kilka osob z mojej klasy i budy sie tam dostalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Kto do 9 lo??? IP: *.icpnet.pl 28.06.03, 17:54 Ja jestem w 1A bio chem. Jesli kogos znasz to prosze niech sie zemna skontaktuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja10 Re: Kto do 9 lo??? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 17:55 z tej nie znam z C1 i z jakiejs z matma i fiza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Kto do 9 lo??? IP: *.icpnet.pl 28.06.03, 17:58 mozesz im dac moj mejl( kaska79@op.pl) i jak beda chcieli to sie niech odezwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan, Chicago Kasieńko - IP: *.CHCGILGM.covad.net 28.06.03, 18:03 Gość portalu: Kaśka napisał(a): > Ja jestem w 1A bio chem. Jesli kogos znasz to prosze niech sie zemna skontaktuj > e Kasieńko - gdyby przeczytał Twój tekst profesor Józef Knast lub Profesorka Wichtowska - obydwoje polonistami w IX im. Filipiny Płaskowickiej to zapytaliby o "zemną" Nie było tłumaczenia, że to na komputerze, że to tylko tymczasowo, itd. Pozdrowienia, Stefan, Chicago Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Kasieńko - IP: *.icpnet.pl 28.06.03, 18:31 Dzieki za informacje. Widzisz tak to jest jak sie szybko pisze. a ty czyz bys tez chodzil kiedys do 9 ze tak dobrze znasz nauczycieli?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfons capone Re: Kasieńko - IP: *.icpnet.pl 28.06.03, 18:43 co stefan przerwa w chinskiej budzie z psami??? szef ci pozwolil odejsc od zmywaka i wejsc do netu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan, Chicago Re: Kasieńko - IP: *.CHCGILGM.covad.net 28.06.03, 22:41 Gość portalu: alfons capone napisał(a): > co stefan przerwa w chinskiej budzie z psami??? szef ci pozwolil odejsc od > zmywaka i wejsc do netu??? alfonsie - szkoda, że nie udało się tutaj tobie przyjechać. Myślę, że udałoby się tobie lepiej niż twoim znajomym. Szkoda ich bardzo, że obracali się tylko w chińskiej budzie z psami - teraz mają tylko takie wspomnienia, kóre prawdopodobnie zasłyszałeś. Może byli za krótko, może zabrakło im energii i siły przebicia i pozostali w chińskiej budzie z psami zamiast usiłować się z tego wyrwać. Może zobaczyliby, że Polacy pracujący 12 godzin na dobę przez kilka, kilkanaście lat dochodzą do spokojnego i dostatniego życia już bez tej początkowej harówki. No ale trzeba przez to przejść a nie zatrzymać się na etapie chińskiej budy z psami! Do tego alfonsie także w Polsce mogłbyś dojść. Zacznij się starać. Bez tego będziesz bezrobotnym już w najbliższej przyszłości. alfonsie - nie mąć Kasieńce jej radości! Żółć ci się rozlewa? Kasieńko - gratulacje! Ucz się dobrze bo warto! Gratulacje kochana! Bądź dumą dla Rodziców - zasługują na to! Kończyłem dziewiątkę jeszcze na Łozowej. Pozdrowienia, Stefan, Chicago Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pulpowa Re: Kasieńko - IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 09:03 > Kończyłem dziewiątkę jeszcze na Łozowej. A byłeś na 50-leciu w zeszłym roku????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Kasieńko - IP: *.visp.energis.pl 29.06.03, 20:32 Ja byłem, Pulpowa. Ale lekcji z tobą nie miałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michalina Re: Kto do 9 lo??? IP: *.icpnet.pl 31.08.14, 20:11 Ja idę do tej klasy i też nikogo nie znam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Kto do 9 lo??? IP: *.icpnet.pl 01.07.03, 14:21 Do 9 zkładało papiery najwięcej osób ze wszystkich liceów,wiec gdzie się podziewacie?? Odpowiedz Link Zgłoś