Dodaj do ulubionych

Kto do 9 lo???

IP: *.icpnet.pl 28.06.03, 11:17
czy ktos dostal sie do 9??? wszedzie same 6, marynki i marcinki, a 9??? Jesli
ktos dostal sie do 9 to prosze o kontakt bo zupelnie nikogo nieznam z calej
budy!!!!!!! kaska97@op.pl nr gg 3532748
Obserwuj wątek
    • Gość: Meduza Re: Kto do 9 lo??? IP: *.aeriscomputers.net 28.06.03, 12:00
      Gość portalu: Kaśka napisał(a):

> nieznam

to już do dziewiątki takich przyjmują ???
      • Gość: Kaśka Re: Kto do 9 lo??? IP: *.icpnet.pl 28.06.03, 13:56
        Jakich takich?
    • Gość: Pulpowa Re: Kto do 9 lo??? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 15:07

> czy ktos dostal sie do 9??? wszedzie same 6, marynki i marcinki, a 9??? Jesli
      > ktos dostal sie do 9 to prosze o kontakt bo zupelnie nikogo nieznam z calej
      > budy!!!!!!!

Już znasz :-) Ale ja stoję z drugiej strony nauczycielskiego biurka :-))
    • Gość: aja10 Re: Kto do 9 lo??? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 16:25
      jesli napiszesz to jakiej klasy (litera + przedmioty wiodace) to moze bede ci
      mogla dac namiary na kogos. Kilka osob z mojej klasy i budy sie tam dostalo.
      • Gość: Kaśka Re: Kto do 9 lo??? IP: *.icpnet.pl 28.06.03, 17:54
        Ja jestem w 1A bio chem. Jesli kogos znasz to prosze niech sie zemna skontaktuje
        • Gość: aja10 Re: Kto do 9 lo??? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 17:55
          z tej nie
          znam z C1 i z jakiejs z matma i fiza
          • Gość: Kaśka Re: Kto do 9 lo??? IP: *.icpnet.pl 28.06.03, 17:58
            mozesz im dac moj mejl( kaska79@op.pl) i jak beda chcieli to sie niech odezwa!
        • Gość: Stefan, Chicago Kasieńko - IP: *.CHCGILGM.covad.net 28.06.03, 18:03

> Ja jestem w 1A bio chem. Jesli kogos znasz to prosze niech sie zemna
          skontaktuj
          > e

Kasieńko - gdyby przeczytał Twój tekst profesor Józef Knast lub Profesorka
          Wichtowska - obydwoje polonistami w IX im. Filipiny Płaskowickiej to zapytaliby
          o "zemną"
          Nie było tłumaczenia, że to na komputerze, że to tylko tymczasowo, itd.
          Pozdrowienia,
          Stefan, Chicago
          • Gość: Kaśka Re: Kasieńko - IP: *.icpnet.pl 28.06.03, 18:31
            Dzieki za informacje. Widzisz tak to jest jak sie szybko pisze. a ty czyz bys
            tez chodzil kiedys do 9 ze tak dobrze znasz nauczycieli??????
          • Gość: alfons capone Re: Kasieńko - IP: *.icpnet.pl 28.06.03, 18:43
            co stefan przerwa w chinskiej budzie z psami??? szef ci pozwolil odejsc od
            zmywaka i wejsc do netu???
            • Gość: Stefan, Chicago Re: Kasieńko - IP: *.CHCGILGM.covad.net 28.06.03, 22:41
              Gość portalu: alfons capone napisał(a):

> co stefan przerwa w chinskiej budzie z psami??? szef ci pozwolil odejsc od
              > zmywaka i wejsc do netu???

alfonsie - szkoda, że nie udało się tutaj tobie przyjechać. Myślę, że udałoby
              się tobie lepiej niż twoim znajomym. Szkoda ich bardzo, że obracali się tylko w
              chińskiej budzie z psami - teraz mają tylko takie wspomnienia, kóre
              prawdopodobnie zasłyszałeś.
              Może byli za krótko, może zabrakło im energii i siły przebicia i pozostali w
              chińskiej budzie z psami zamiast usiłować się z tego wyrwać. Może zobaczyliby,
              że Polacy pracujący 12 godzin na dobę przez kilka, kilkanaście lat dochodzą do
              spokojnego i dostatniego życia już bez tej początkowej harówki. No ale trzeba
              przez to przejść a nie zatrzymać się na etapie chińskiej budy z psami!
              Do tego alfonsie także w Polsce mogłbyś dojść. Zacznij się starać. Bez tego
              będziesz bezrobotnym już w najbliższej przyszłości.
              alfonsie - nie mąć Kasieńce jej radości! Żółć ci się rozlewa?

Kasieńko - gratulacje! Ucz się dobrze bo warto! Gratulacje kochana! Bądź dumą
              dla Rodziców - zasługują na to!
              Kończyłem dziewiątkę jeszcze na Łozowej.
              Pozdrowienia,
              Stefan, Chicago
              • Gość: Pulpowa Re: Kasieńko - IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 09:03
                > Kończyłem dziewiątkę jeszcze na Łozowej.

A byłeś na 50-leciu w zeszłym roku?????
                • Gość: Adam Re: Kasieńko - IP: *.visp.energis.pl 29.06.03, 20:32
                  Ja byłem, Pulpowa. Ale lekcji z tobą nie miałem.
        • Gość: Michalina Re: Kto do 9 lo??? IP: *.icpnet.pl 31.08.14, 20:11
          Ja idę do tej klasy i też nikogo nie znam :)
    • Gość: Kaśka Re: Kto do 9 lo??? IP: *.icpnet.pl 01.07.03, 14:21
      Do 9 zkładało papiery najwięcej osób ze wszystkich liceów,wiec gdzie się
      podziewacie??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka