barbarka78 21.08.07, 17:18 Czy któraś zna dr Kosacza? Młody, przyjmuje chyba na Lutyckiej. I drugie pytanie - w którym szpitalu pracuje dr Wandelt? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosa81 Re: dr Kosacz i dr Wandelt 23.08.07, 14:09 No własnie, podpinam się pod pytanie w którym szpitalu pracuje teraz dw Wandelt, bo mnie koleżankiz innego posta zabiły informacja że już nie na Lutyckiej Odpowiedz Link Zgłoś
lavendova Re: dr Kosacz i dr Wandelt 23.08.07, 21:07 Zastępował parę razy Wandelta w jego gabinecie prywatnym, ale miałam tylko usg oceniające jajeczkowanie, więc za dużo nie mogę o nim powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
niunia_75 Re: dr Kosacz i dr Wandelt 27.08.07, 22:43 dr Janusz Kosacz to młody lekarz, ale bardzo fajny w lutym przjmował mój poród, urodziłam z jego pomocą zdrowego synka! Pracuje oczywiscie na Lutyckiej,przyjmował tez porody 2 moich koleżanek i tez sa bardzo zadowolone :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea78 Re: dr Kosacz i dr Wandelt 19.10.07, 18:27 Kosacz jest wspaniały, ne wiem, dlaczego wiele z Was podkresla jego młody wiek. Takie kompetencje zawodowe i interpersonalne są na wagę złota. Uratował moją ciążę, po tym jak Słyna Pani Ginekolog zlekceważyła moje obawy. Wandelt? Zawsze byl na Lutyckiej, ale teraz? Zabiłyście mnie tym info. Odpowiedz Link Zgłoś
niunia_75 Re: dr Kosacz i dr Wandelt 20.10.07, 21:16 no wiem z pewnego na 100% żródla ze nie pracuje na Lutyckiej juz dr wandelt (SZKODA). To był bardzo dobry lekarz( nie był ale jest, bo przyjmuje u siebie nadal,). Odpowiedz Link Zgłoś
kaanma11 Re: dr Kosacz i dr Wandelt 24.10.07, 08:16 hej, a moglybyscie podac mi namiary do tego dr Kosacza? On przyjmuje tylko prywatnie, jak rozumiem czy nie? Wolalabym na pierwsza wizyte isc na NFZ, bo jestem na etapie szukania. Dotad bylam na Polnej, ale chce to zmienic a rodzic planuje na Lutyckiej.Napiszcie prosze jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
niunia_75 Re: dr Kosacz i dr Wandelt 24.10.07, 19:10 z tego co wiem to przyjmuje prywatnie tam gdzie Wandelt, w tym samym gabinecie Ul. Strzeszyńska 100 tel. 061 8221172 po 15.00 dzwon, tam jest pielegniarka i Ci powie w jakie dni i co i jak bo szczegółów nie znam Czy na NFZ tez gdzies przyjmuje nie wiem... Kosacz odbierał mój poród i jestem zadowolona, naciecie tez miałam małe i ładnie zszyte i szybko sie zagoiło. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaanma11 Re: dr Kosacz i dr Wandelt 28.10.07, 09:14 dziekuje Ci bardzo!!! No nic, lepiej prywatnie do dobrego lekarza niz na NFZ do kiepskiego. pozdrawiam! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowka77 Re: dr Kosacz i dr Wandelt 04.03.08, 01:21 Z przyjemnoscia polecam dr Janusza Kosacza. Obecnie przyjmuje w Certusie na ul.Wagrowskiej 6 we wtorki 16-20.W kwietniu 2007 r. dzieki niemu przyszla na swiat przez cc nasza kochana coreczka. Prowadzil ciaze - bardzo otwarty, kompetentny. Polecam bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
gurgle Re: dr Kosacz i dr Wandelt 11.04.08, 16:14 dr Wandelt obecnie nie pracuje w szpitalu z tego co mi wiadomo, prowadzi własny gabinet na Strzeszyńskiej 100, miły ciepły człowiek, wiele mu zawdzięczam, serdecznie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
delilah11 Re: dr Kosacz i dr Wandelt 08.05.08, 09:14 Dr Kosacz jest mlody, fajny, otwarty, ale ja o jego kompetencji moge tyle powiedziec ze mial podstawowe problemy, np. zalozenie wziernika tak aby bylo widac szyjke macicy (robil to przez conajmniej 30 sek, zamiast nakazac zmiane ulozenia pacjentki), na usg nie mogl znalezc jajnika, na pytanie jakie nalezy badania przeprowadzic przed planowana ciaza odpowiedzial ze zadne, nie ma takiej potrzeby (dopiero jak juz bede w ciazy to beda badania). A pobrana probka do cytologii zostala oceniona jako nieczytelna Odpowiedz Link Zgłoś