nekroskop88 11.11.06, 17:00 chyba nas już nie lubi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janou21 Re: Janou nic nie napisze 11.11.06, 19:02 nekroskop88 napisał: > chyba nas już nie lubi ******************* lubi,lubi i coraz bardziej:))) i co dzien jestem z Wami,nie pisze ale czytam wszystkie watki:) > > Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Janou nic nie napisze 11.11.06, 19:30 Ufff to dobrze, już się bałem ;) Ale proszę pisać częściej Odpowiedz Link Zgłoś
janou21 Re: Janou nic nie napisze 11.11.06, 20:18 wiec napisze Wam ze;rozmawialam przed chwila z moim synem przez MSN (mieszka w Namibi) i rozwalil mu sie komputer reczny?(laptop? a kupili go przed wyjazdem tzn kwiecien 2005 ,ch.....:( Kamilar czytam wszystko,tzn tez watki na FB,czy mozecie mi wytlumaczyc kim jest duch Zenona,czy ten facet jest normalny? Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Janou nic nie napisze 11.11.06, 20:38 Czasem też się zastanawiam czy on jest normalny. Dyskutantów z którymi się nie zgadza lubi obrzucać najgorszymi inwektywami . Więc jak ktoś chce go czytać musi co i rusz wycierać z błota monitor. Na FB pisze wyłącznie na tematy polityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
janou21 Re: Janou nic nie napisze 11.11.06, 20:47 Mialam cos do powiedzenia a propos amerykanskiej Polonii ale poczekam do poniedzialku po wyborach,a oprocz tego baaaaaardzo mi sie podoba Twoja signaturka:) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Janou nic nie napisze 11.11.06, 20:55 Tak po prawdzie, to prawa autorskie do niej ma pani Anna Sobecka - posłanka radiomaryjna. Proszę więc Cię o to, byś nie wspominała pani poseł (gdybyś ją spotkała) o tej sygnaturce. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Janou nic nie napisze 11.11.06, 21:55 Niestety Duch jest chory z nienawiści:) Do tego ma kompleks wyższości, paranoje i myśli, że jest doktorem Watsonem i Holmsem w jednym:) Ale jakoś się do niego przyzwyczaiłem i "polemizuję z nim" niczym Luter z Kajetanem lub Eckiem:) Odpowiedz Link Zgłoś