pepperoni78 04.07.03, 18:45 Tak mi się Wasze miasto podoba, że jestem ciekaw Waszej opinii o moim tzn. Lublinie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXL Re: Z czym kojarzy się Wam Lublin?? IP: *.echostar.pl 04.07.03, 19:39 pepperoni78 napisał: > Tak mi się Wasze miasto podoba, że jestem ciekaw Waszej opinii o moim tzn. > Lublinie. Przecudne Stare Miasto, tylko tak straszliwie zaniedbane. Gdyby to wyremontować była by perła architektury na skalę europejską ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Z czym kojarzy się Wam Lublin?? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.03, 19:50 odp. na pytanie z czym kojarzy się Wam Lublin tak więc odopwiadam z samochodem Odpowiedz Link Zgłoś
fredt Re: Z czym kojarzy się Wam Lublin?? 04.07.03, 22:14 Z niestety zaniedbanym Starym Miastem, Zamkiem, KUL-em i Bajmem :) Odpowiedz Link Zgłoś
mankut400 Re: Z czym kojarzy się Wam Lublin?? 08.07.03, 20:42 Gość portalu: XXL napisał(a): > Przecudne Stare Miasto, tylko tak straszliwie zaniedbane. > Gdyby to wyremontować była by perła architektury na skalę > europejską ...... Stare Miasto rzeczywiście byłoby przepiękne, dobrze że coś się ruszyło z remontami. Pochodziłem trochę po podwórkach - niesamowicie klimatyczne, ale mieszkać to bym tam nie chciał, czas stanął w miejscu - bez obrazy wiek XIX Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Riggott Re: Z czym kojarzy się Wam Lublin?? IP: *.icpnet.pl 04.07.03, 22:57 Z Budką Suflera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katschy Re: Z czym kojarzy się Wam Lublin?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.03, 23:56 KUL, Budka, klub Motor Lublin, no i autko pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Z czym kojarzy się Wam Lublin?? IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 00:00 pepperoni78 napisał: > Tak mi się Wasze miasto podoba, że jestem ciekaw Waszej opinii o moim tzn. > Lublinie. > Pozdrawiam. 300.000 mieszkańców wschód Polski zimno ------ takie oto przychodzą mi na myśl pierwsze 3 skojarzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toya Re: Z czym kojarzy się Wam Lublin?? IP: *.n.net.pl 05.07.03, 22:56 Gość portalu: P.B napisał(a): > pepperoni78 napisał: > > > Tak mi się Wasze miasto podoba, że jestem ciekaw Waszej opinii o moim tzn. > > > Lublinie. > > Pozdrawiam. > > 300.000 mieszkańców > wschód Polski Nie wiem ile mieszkańcow ale zimno to raczej nie jest > zimno > ------ > takie oto przychodzą mi na myśl pierwsze 3 skojarzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Z czym kojarzy się Wam Lublin?? IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 00:54 Gość portalu: toya napisał(a): > Nie wiem ile mieszkańcow ale zimno to raczej nie jest może i nie, ale z tym mi się kojarzy cholerne stereotypy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxim Ściana Wschodnia, bieda, zacofanie, religijność IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 11:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Ściana Wschodnia, bieda, zacofanie, religijno IP: 150.254.117.* 06.07.03, 11:33 Dokładnie 355 tys. mieszkańców. Lublin wyprzedził Katowice. Lublin kojarzy mi się z: samochodem, starówką, zamkiem, KUL-em, posłem Bielą (chyba teraz nawet senatorem), Bajmem, Budką Suflera, cebularzami i jeżdżącymi stadami trolejbusami. Fajne miasto, tylko szkoda że po 18.00 prawie wszystkie sklepy są zamknięte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.Lewandowski Re: Ściana Wschodnia, bieda, zacofanie, religijno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.03, 12:27 Kolega ma absolutną rację..i do tego jest to silny ośrodek nacjonalizmu w osobach takich jak Bender czy radiomaryjny instytut edukacji narodowej..w ogóle Podlasie Lubelsczzyzna i Podkarpacie to symbole katolickiego nacjonalizmu antysemityzmu zacofania biedy zabobonów itd... To tam właśnie leży Jedwabne, to są tereny gdzie psy dupami szczekają tam postępowy Człowiek i Europejczyk nie ma tam czego szukać..tamte tereny to symbol głupoty..wolą wierzyć w bajki prof Bieli o majątku dla każdego niż w racjonalne argumenty wybitnych liberalnych ekonomistów jak np prof. Balcerowicz ..współczuję tylko mojej koleżacne partyjnej prof Zycie Gilowskiej że musi się z tymi ciemniakami codziennjnie użerać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTYSEMITA ze wsc Re: Ściana Wschodnia, bieda, zacofanie, religijno IP: 80.72.34.* 08.07.03, 19:33 Gość portalu: J.Lewandowski napisał(a): > Kolega ma absolutną rację..i do tego jest to silny ośrodek nacjonalizmu w > osobach takich jak Bender czy radiomaryjny instytut edukacji narodowej..w ogóle > > Podlasie Lubelsczzyzna i Podkarpacie to symbole katolickiego nacjonalizmu > antysemityzmu zacofania biedy zabobonów itd... To tam właśnie leży Jedwabne, to > > są tereny gdzie psy dupami szczekają tam postępowy Człowiek i Europejczyk nie > ma tam czego szukać..tamte tereny to symbol głupoty..wolą wierzyć w bajki prof > Bieli o majątku dla każdego niż w racjonalne argumenty wybitnych liberalnych > ekonomistów jak np prof. Balcerowicz ..współczuję tylko mojej koleżacne > partyjnej prof Zycie Gilowskiej że musi się z tymi ciemniakami codziennjnie > użerać... Nie wiem kim Pan jest i mało mnie to obchodzi, ale nie cierpie jak takie patafony obrażają bogu-winnych ludzi, opierajac się przy tym na stereotypach. > są tereny gdzie psy dupami szczekają tam postępowy Człowiek i Europejczyk nie > ma tam czego szukać..tamte tereny to symbol głupoty..wolą wierzyć w bajki widac prymitywie bezczelny, ze na wschodzie Polski nigdy nie byłeś. Owszem ciemnota jest, ale jest w całym kraju. WSZYSTKIM KTÓRZY OPIERAJA SIE NA PODOBNYCH STEREOTYPACH MIWIE WON Z POLSKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Ściana Wschodnia, bieda, zacofanie, religijno IP: 150.254.117.* 09.07.03, 15:58 Jedwabne nie leży na Lubelszczyźnie, ty pajacu. Odpowiedz Link Zgłoś
lowca.masek Re: Z czym kojarzy się Wam Lublin?? 07.07.03, 10:14 Z trolejbusami! Piękny zabytkowy środek transportu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mad Re: Z czym kojarzy się Wam Lublin?? IP: 217.97.135.* 08.07.03, 17:25 ze Wschodem, samochodem i składką na KUL w kościele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parapet Re: Z czym kojarzy się Wam Lublin?? IP: *.echostar.pl 08.07.03, 19:11 z serdecznymi ludźmi, z KULem, z samochodem, z biedą i ze wschodem. Odpowiedz Link Zgłoś