Gość: Kaja IP: *.icpnet.pl 19.09.07, 21:21 Czy ktos orientuje sie czy warto kupic dzialke w Czerownaku (troche tam smierdzi przez oczyszczalnie) i czy cena 250zł/m jest ok? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Psychiatra Re: dzialka w Czerwonaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 23:01 Lecz sie kobieto!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tecław Re: dzialka w Czerwonaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 07:57 cena jest ok, bo takie dziś są ceny. i w którym miejscu Czerwonaka? bo na dole przy DW196 to bez sensu, ale już "u góry" Czerwonaka jest całkiem ok. poza tym masz na myśli Czerwonak wioskę czy Czerwonak gimnę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: dzialka w Czerwonaku IP: *.icpnet.pl 20.09.07, 19:58 ciekawe - jeden kaze mi sie leczyc a drugi pisze ze jest ok...... Mam na mysli wioske - u gory, dokladnie za ulica polna-tam juz stoja domki jednorodzinne wiec chyba nie jest tak zle z tym powietrzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bongo bongo Re: dzialka w Czerwonaku IP: 193.142.112.* 21.09.07, 11:56 ja tam chciałem kupić działkę, bo okolica jest naprawdę ładna. oczyszczalni nie widać i nie czuć, do tego blisko las i fajny widok ze skarpy. gmina Czerwonak organizowała przetarg na dwie działeczki, ale jeden cwaniak podbił cenę obu działek do ponad 330 zł za metr. po kilku miesiącach się okazało, że zrezygnował z jednej. 27 września jest znowu przetarg na jedną z tych działek... ciekawe ilu będzie chętnych, wtedy w czerwcu było ponad 20 osób!! :( Odpowiedz Link Zgłoś
gospie Re: dzialka w Czerwonaku 24.09.07, 17:19 Witam! Ja mieszkam w Czerwonaku na tym osiedlu i niestety musze przyznać ze często tam zalatuje, szczerze mówiąc jak bym teraz miała wybierac to wolałabym juz Kicin- dalej od oczyszczalni, więcej zieleni, brak przemysłu - a ceny za metr jeszcze jako takie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RafRaf Re: dzialka w Czerwonaku IP: *.gazownia.poznan.pl 25.09.07, 08:26 Mieszkam na tym osiedlu. Zgadzam się z Gospie. Czasami zalatuje z oczyszczalni, ceny działek faktycznie żadna rewelacja (po ok 300 za metr to lekka przesada, w Kicinie chodzą po 250). No i bardzo mnie denerwują dwie wieże telefonii komórkowej, a z tego co wiem nie oficjalnie mają być dołożone jeszcze dwie. Ja pomału zaczynam myśleć o Kicinie - większe działki za te same pieniądze. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: dzialka w Czerwonaku IP: 83.238.246.* 25.09.07, 09:17 Mysle ze bedzie jeszcze czuc ok 2 lat. W tej czesci czuc głownie z osadników wstępnych i z bioreaktorów. A wiem ze Aquanet ma je przykryc do 2009 r. polecam artykuł ekologia-info.pl/index.php?lang=1&menu=4&menu_select=128&podmenu_select=448&nreko=703 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: dzialka w Czerwonaku IP: *.icpnet.pl 25.09.07, 20:54 dzieki za rady, z tym zapachem to faktycznie problem ale skoro maja przykryc oczyszczalnie to powinno sie poprawic, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: dzialka w Czerwonaku IP: *.icpnet.pl 27.09.07, 15:34 konczac watek - dzisiaj odbyl sie przetarg na dzialke w Czerwonaku- jakies niecale 600m2, poszla za ponad 500zł/m2 - jak dla mnie to juz duza przesada, nie sadze aby ta ziemia byla tyle warta ale skoro ktos ja kupil... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tecław Re: dzialka w Czerwonaku IP: 213.77.7.* 27.09.07, 17:06 na gratce jest 629m w tej samej okolicy znacznie taniej... Odpowiedz Link Zgłoś