tipsiara 22.09.07, 11:56 Bo chciałabym sie wybrać ale nie wiem czy jest duzo grzybów czy tylko śladowe ilości:)aha i najlepiej napiszcie w którym dokładnie lesie jest dużo grzybów;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dobrusia_to_ja Coś Tobie przypomnę: 22.09.07, 13:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=48364556&a=48374327 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=47116745&a=47130996 Odpowiedz Link Zgłoś
tipsiara Re: Coś Tobie przypomnę: 22.09.07, 14:05 dobre dobre,sie usmiałam:)))))) ale teraz jest rok póżniej:P Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Coś Tobie przypomnę: 22.09.07, 15:47 tipsiara napisała: > dobre dobre,sie usmiałam:)))))) > > ale teraz jest rok póżniej:P Troszkę wydoroślałaś??;) Odpowiedz Link Zgłoś
tipsiara Re: Coś Tobie przypomnę: 23.09.07, 20:06 dobrusia_to_ja napisała: > Troszkę wydoroślałaś??;) troszeczke to nieee ale ociupinkę to może :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Ale mimo wszystko możesz sprawdzić tutaj: 22.09.07, 14:03 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=47116745&a=47551986 W zasadzie grzybów jest w tej chwili naprawdę dużo, nawet jeśli pojedziesz na nie dopiero po południu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieczarka Re: Byliście już na grzybach? IP: *.eastwest.com.pl 22.09.07, 16:12 Ludzie na grzyby się wybieracie ? Po kiego grzyba? Leśnym ludkom albo stworom żarełko odbierać? Czy Wy się Boga nie wstydzicie? Co za czasy ?Co za obyczaje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIKS Byliśmy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 21:20 Są spore ale bez przesady ilości maślaków- pełną łubiankę moja żona uzbierała w pół godziny. Chyba zaczynają się pojawiać podgrzybki i zajączki- dzisiaj sąsiedzi wrócili z koszykiem wypełnionym małymi grzybkami. Sporadycznie można trafić na prawdziwka- pięknego żona trafiła 50 metrów od domu- wyglądał jak kamień przy drodze i niewiele brakowało, żebym go rozdeptał. To wszystko jest w puszczy Zielonka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks4 Tipsiaro- cvzy byłaś już na grzybach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 21:31 Jak wynika z twoich ubiegłorocznych postów- przypomnianych przez Dobrusię- to w ubiegłym roku chyba nie byłaś na grzybach. Oby historia nie powtórzyła się w tym roku- namawiam do wyjazdu za miasto. Jednak prócz chęci trzeba mieć jeszcze to coś, czego ja w przeciwieństwie do mojej żony akurat nie mam. Ją grzyby wołają, ona czuje ich obecność z daleka. Ja przewracam się na grzybach i ich nie widzę. Więc służę tylko jako ochrona uczonych oraz taki biologiczny GPS do wyprowadzania grzybiarza z lasu. Ale nie zrażaj się moja pisaniną- może masz ukryty talent i o tym nie wiesz. Musisz spróbować! Odpowiedz Link Zgłoś
tipsiara Uprzejmię informuję iż... 23.09.07, 20:05 byłam na grzybach,nie wróciłam z jakimiś wielkimi ilościami ale za to z pełnym urozmaiceniem grzybasów: kurki,podgrzybki,kozaki,sowy,siniaki,prawdziwki:) nigdzie daleko nie byłam ale jak niedługo pojadę do proponowanej tu puszczy zielonki to strzeż sie grzybiarska konkurencjo;)) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a nie byliscie:) 24.09.07, 20:06 ale Ci powiem, ze w Borowcu ani jagod ani grzybow. Gdzies na pd-wsch sa...hmm...zapomnialam nazwy:) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a no i sie nie znam na grzybach 24.09.07, 20:07 wiec moge isc tylko dla ozdoby;) Odpowiedz Link Zgłoś
kein_engel za nowym tomyslem 25.09.07, 19:16 kolo jastrzebska bylam i generlanie jak pojechalismy kawalek w las [niektorzy wjezdzaja sto metrow i sie dziwia, ze nic nei ma] to w 4h 3kosze i wiadro w dwie osoby, neistety malo prawdziwkow, za to podgrzybki swietne Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a to ja bylam... 25.09.07, 21:22 na trasie za wroclawiem a przed kaliszem, jadac w kierunku wwy-czyli cholera wie gdzie;) Odpowiedz Link Zgłoś