Dodaj do ulubionych

Wilczak Budimex

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 13:48
witam
mam pytanie do mieszkancow...jakie sa minusy tego miejsca? slyszalem
ze tam smierdzi od oczyszczalni, czy to prawda?
dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: Zocha Re: Wilczak Budimex IP: *.wbk.com.pl 29.09.07, 00:18
      To nie prawda, nigdy czegoś takiego nie czułam. Nie wiem, może mam
      nos znieczulony na tego typu zapachy??:)
      • Gość: zenek Re: Wilczak Budimex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.07, 13:02
        a jak sie mieszka na tym osiedlu? jakie sa ewentualne minusy? bylem
        tam ostatnio i bardzo mi sie podobalo...
        • Gość: Lex Re: Wilczak Budimex IP: *.ldfm.com 01.10.07, 13:12
          Podobalo ci sie????
          Boze, takiego zagezczenia ludzi na jednym m2 jeszcze nie widzialem. Masakra, budynki gorsze niz za komuny. Nie zazdroszcze tym co tak kase wtopili..
          • Gość: zenek Re: Wilczak Budimex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.07, 13:40
            a mi sie podoba...co do zageszczenia - teraz niestety nowe
            budownictwo tak wyglada - patrz np. os.batorego /nowa czesc/
            • qwes Re: Wilczak Budimex 02.10.07, 09:38
              moim zdaniem osiedle jest ok, fajnie połozone, nie wiem jednak jakie
              jest wykonanie, bo tylko oglądałem z zew.
              natomiast zagęszczenie faktycznie jest masakryczne
        • Gość: Wojt Re: Wilczak Budimex IP: *.echostar.pl 02.10.07, 13:50
          Przecież to jest blokowisko z najgorszych PRL-owskich czasów !!!!
          • Gość: zenek Re: Wilczak Budimex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.07, 09:39
            bylem wczoraj w jednym z mieszkan i...juz mi sie raczej nie
            podoba...male pomieszczenia, srednie wykonanie...moze faktycznie
            jednak komuna?!
            • Gość: Lex Re: Wilczak Budimex IP: *.ldfm.com 03.10.07, 13:18
              Sam mam mieszkanie od Budimexu - jest to moim zdaniem najlepszy developer jesli chodzi o wykomczenie. A mam w sumie 5 mieszkan, kazde od innego developera, tak wiec mam mozliwosc poronania.
              • Gość: zenek Re: Wilczak Budimex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.07, 14:21
                a masz mieszkanie na wilczaku? i co sadzisz o tej okolicy?
                • Gość: Lex Re: Wilczak Budimex IP: *.ldfm.com 03.10.07, 15:54
                  Nie, ale mam na Milczanskiej, w centrum i na Polance.
                  Wilczak? :) Dobrze ze nie zrobili loftow z budynku dawnego Wilmarktu :) Do tego oczyszczalnia 100 metrow od osiedla. Na razie ja rozbudowuja, wiec pewnie tak nie czuc, ale wkrotce ruszy pelna para :)

Nie, jeszcze lepszym pomyslem jest ostatni hit Budimexu - nie wiem gzie to dokladnie, ale jest to 12 pietrowa kostka z chyba tysiacem mieszka, good luck :)
                  • Gość: zenek Re: Wilczak Budimex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.07, 08:17
                    jesli sie nie myle to chyba ma byc na grunwaldzie na
                    ul.babimojskiej...
                    • Gość: zenek Re: Wilczak Budimex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.07, 08:37
                      znalazlem cos na temat tej nieszczesnej oczyszczalni
                      www.tutej.pl/cms.php?i=13857
                      moze jednak nie bedzie tak zle, co myslicie?
                      • Gość: Lex Re: Wilczak Budimex IP: *.ldfm.com 04.10.07, 09:26
                        Moze,

Ale wyloz sobie 500k PLN i mysl, moze nie bezie smierdziec. Popytaj ludzi w czerwonaku lub Bytkowie, moze nie bedzie tak zle...
                        • martkaok Re: Wilczak Budimex 04.10.07, 21:54
                          Mieszkam na Wilczaku - tak szczerze to śmierdzi latem i to tylko
                          czasami, najczesciej wieczorem - do wytrzymania. Jak zamkniesz okna
                          to nic nie poczujesz.
                          • Gość: Lex Re: Wilczak Budimex IP: *.easynet.co.uk 04.10.07, 22:05
                            Dzieki za pocieszenie, pol banki i cieszyc sie tylko latem wieczorem smierdzi. Cyrk..
                            • Gość: zenek Re: Wilczak Budimex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.07, 08:35
                              no wlasnie...trudno wytrzymac latem przy zamknietych oknach...
                              b.dziekuje wam za opinie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka