kaanma11 06.10.07, 15:47 czesc dziewczyny,mam pytanie, jestem we wczesnej ciazy i jestem pacjentka dr Rzymskiego z polnej, czy ktoras z Was cos o nim wie? Czy to dobry lekarz? Martwie sie, bo jestem po jednym poronieniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ypres1 Re: dr Rzymski z polnej 09.10.07, 18:17 Witam! Jestem studentką położnictwa i miałam zajęcia z dr Rzymskim. Proszę mi zaufać jest to pełen profesjonalizmu, godny zaufania specjalista. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaanma11 Re: dr Rzymski z polnej 10.10.07, 09:59 dziekuje Ci bardzo! Niezwykle mnie ucieszyło to, co napisałas, bo ostatnio byłam na niego trochę zła, nie odbierał telefonów, czekałam na niego 3 godziny, takie tam. I zastanawialam sie, czy to wypadek przy pracy czy ostrzegawcze swiatlo (kazdemu moze sie przeciez cos zdarzyc).Jestem bardzo wdzięczna za odpowiedz! pozdrawiam i powodzenia w nowym roku akademickim!! Odpowiedz Link Zgłoś
maafii Re: dr Rzymski z polnej 10.10.07, 10:28 a ja wręcz przeciwnie.... Nie wiem, jak dr.rzymski prowadzi zajęcia ze studentkami, ale ja miałam z nim styczność zawodową i nie mam o nim dobrego zdania. Było to co prawda z 4 lata temu, więc może przez ten czas chłopak się wyrobił. A faktycznie: nie odbieranie tel i czekanie na lekarza 3 godziny mnie też dało by do myślenia. to się chyba nazywa brak szacunku dla pacjentki, czy nie? M. Odpowiedz Link Zgłoś
kaanma11 Re: dr Rzymski z polnej 10.10.07, 18:39 hmm, teoretycznie tak. Tylko czy istnieja tacy lekarze, dla których pacjenci są naprawde najważniejsi? (zwłaszcza ci, którzy nie chodza do nich prywatnie?).Może znasz??? ;-)) Byłoby super ;-) A czy mogłabys nieco bardziej sprecyzowac, dlaczego nie masz o nim dobrego zdania? Odpowiedz Link Zgłoś
maafii Re: dr Rzymski z polnej 11.10.07, 09:14 odpisałam oględnie na twoje konto gazetowe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaanma11 Re: dr Rzymski z polnej 12.10.07, 11:10 dziękuję! Odpisałam również na Twoje konto ;-) Odpowiedz Link Zgłoś