Gość: bartosz IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 09.10.07, 18:55 byłem i w sobote i w niedziele. beznadziejna piszczaca Mych, super za to Nowacka. mnie sie podobało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kacper Recenzja premiery "Stiffelio" Verdiego IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 09.10.07, 19:07 dołączam do Bartka. Byłem w sobotę i najbardziej brakowało mi dramatyzmu i wsparcia w muzyce. (mam super nagranie z MET z Levinem) Podobał mi się Adam Szerszeń i tenor Kostacki. Szkoda że nie ma u nas dobrych dyrygentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Recenzja premiery "Stiffelio" Verdiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 19:37 Pan Cyz, kolejny " wielki recenzent"- oczywiście po pani Jolancie skupił się głównie na scenografii. Gratuluję Gazecie takich właśnie pracowników.Recenzja nie oddaje rzeczywistej odsłony tej opery na płaszczyźnie muzycznej-została pominięta , bo przecież ważne są tylko "obrazki".Czyżby wszyscy fachowi recenzenci byli wszędzie w Polsce a nie w poznaniu? A może wyjechali do Irlandii... Odpowiedz Link Zgłoś