Dodaj do ulubionych

NIE PORÓWNUJCIE WROCŁAWIA DO POZNANIA

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.06.01, 13:23
Nie porównujcie tych miast. To jest bez sensu. Urodziłem się w Poznaniu i
mieszkam w nim prawie 30 lat. Niedawno miałem okazję być we Wrocławiu i muszę
przyznać, że Poznań przy tym pięknym mieście wygląda jak żałosna, śmierdząca,
brudna i podupadająca wioska. Sorry - taka jest prawda. Śmieszą mnie Wasze
porównania. To trochę tak jakby porównywać Paryż i Katowice. Coś takiego jak
poznański ład i porządek jużnie istnieje. Widać to może w miasteczkach typu
Rawicz, Leszno, Rydzyna. W samym Poznaniu - na pewno nie. Chylę czoła przed
władzami Wrocławia, ponieważ są to ludzie, którzy wiedzą czego chcą - a przede
wszystkim chcą wielkiego, pięknego i rozwijającego się Wrocławia. Pozdrawiam
wszystkich - Jacek z Poznania
Obserwuj wątek
    • Gość: P.B Re: NIE PORÓWNUJCIE WROCŁAWIA DO POZNANIA IP: *.wskiz.poznan.pl 07.06.01, 13:57
      Gość portalu: jacek napisał(a):

> Nie porównujcie tych miast. To jest bez sensu. Urodziłem się w Poznaniu i
      > mieszkam w nim prawie 30 lat. Niedawno miałem okazję być we Wrocławiu i muszę
      > przyznać, że Poznań przy tym pięknym mieście wygląda jak żałosna, śmierdząca,
      > brudna i podupadająca wioska. Sorry - taka jest prawda. Śmieszą mnie Wasze
      > porównania. To trochę tak jakby porównywać Paryż i Katowice. Coś takiego jak
      > poznański ład i porządek jużnie istnieje. Widać to może w miasteczkach typu
      > Rawicz, Leszno, Rydzyna. W samym Poznaniu - na pewno nie. Chylę czoła przed
      > władzami Wrocławia, ponieważ są to ludzie, którzy wiedzą czego chcą - a przede
      > wszystkim chcą wielkiego, pięknego i rozwijającego się Wrocławia. Pozdrawiam
      > wszystkich - Jacek z Poznania

>Wątpie żebyś był z Poznania! Ja też byłem w Wrocławiu i nic szczególnego nie
      zauważyłem, wszędzie jest ten sam brud!
      • Gość: wroclawi Re: NIE PORÓWNUJCIE WROCŁAWIA DO POZNANIA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 14:12
        dokladnie takie samo mialem odczucie... jadac do Poznania nasluchalem sie, ze
        to niemieckie czyste miasto - piekny rynek i takie tam. Jakiez bylo moje
        rozczarowanie... chodz ratusz mi sie podobal ! Jest niezly.
        • Gość: ede Re: NIE PORÓWNUJCIE WROCŁAWIA DO POZNANIA IP: 62.21.1.* 07.06.01, 14:19
          Jak już wiele razy mówiłem, nasze miasta są zbliżone, my wolimy Poznań, Wy
          Wrocław. Normalka. A ten jacek to jakiś porąbaniec. Olać śmiecia.
      • kaluz Re: NIE PORÓWNUJCIE WROCŁAWIA DO POZNANIA 12.06.01, 19:22
        Gość portalu: P.B napisał(a):

> Gość portalu: jacek napisał(a):
        >
        > > Nie porównujcie tych miast. To jest bez sensu. Urodziłem się w Poznaniu i
        > > mieszkam w nim prawie 30 lat. Niedawno miałem okazję być we Wrocławiu i mu
        > szę
        > > przyznać, że Poznań przy tym pięknym mieście wygląda jak żałosna, śmierdzą
        > ca,
        > > brudna i podupadająca wioska. Sorry - taka jest prawda. Śmieszą mnie Wasze
        >
        > > porównania. To trochę tak jakby porównywać Paryż i Katowice. Coś takiego j
        > ak
        > > poznański ład i porządek jużnie istnieje. Widać to może w miasteczkach typ
        > u
        > > Rawicz, Leszno, Rydzyna. W samym Poznaniu - na pewno nie. Chylę czoła prze
        > d
        > > władzami Wrocławia, ponieważ są to ludzie, którzy wiedzą czego chcą - a pr
        > zede
        > > wszystkim chcą wielkiego, pięknego i rozwijającego się Wrocławia. Pozdrawi
        > am
        > > wszystkich - Jacek z Poznania
        >
        > >Wątpie żebyś był z Poznania! Ja też byłem w Wrocławiu i nic szczególnego ni
        > e
        > zauważyłem, wszędzie jest ten sam brud!

jaaa pier..le ten jacus to jest jednak debil

• Gość: big Re:Jacek - ty wrednie ściemniasz! IP: *.icpnet.pl 07.06.01, 17:12

> władzami Wrocławia, ponieważ są to ludzie, którzy wiedzą czego chcą - a przede

Jak możesz podawać się za Jacka z Poznania, baranie, jak widać po domenie(prawy
      górny róg) że piszesz z Wrocławia! Sp.... prowokatorze, jak chcesz to ja mogę być
      Natalie z Paryża, ośla łąko!
      • Gość: nuno Re:Jacek - ty wrednie ściemniasz! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.06.01, 19:12
        kurwa czy na tym forum to wszyscy sie muszą kłócić które miasto jest lepsze,
        nie macie innych tematów
    • Gość: Lechita Re: NIE PORÓWNUJCIE WROCŁAWIA DO POZNANIA IP: 209.47.242.* 07.06.01, 19:45

> brudna i podupadająca wioska.

Brawo. Ale czy ty naprawde myslisz ze nas oszukasz? Piszesz z Wroclawie wiec nie
      jestes w Poznaniu i w nim nie mieszkasz.

Sorry - taka jest prawda. Śmieszą mnie Wasze

HAHAHAH. Z Poznania:) Twoje ip wskazuje ze jestes z Wroclawia.
      • Gość: Roberto Re: NIE PORÓWNUJCIE WROCŁAWIA DO POZNANIA IP: 213.76.92.* 07.06.01, 21:38
        Lechito, nie jesteś przecież głupi i wiesz dobrze, że są sposoby na zmienienie
        swojego IP (patrz: hakerzy)!!!!!!!!!!!
        • Gość: Lechita Re: NIE PORÓWNUJCIE WROCŁAWIA DO POZNANIA IP: *.icom.ca 07.06.01, 21:53
          Gość portalu: Roberto napisał(a):

> Lechito, nie jesteś przecież głupi i wiesz dobrze, że są sposoby na zmienienie
          > swojego IP (patrz: hakerzy)!!!!!!!!!!!

Jasne. facet ktory chce zebysmy mysleli ze jest z Poznania zmienia ip z
          poznanskiego na wroclawski:) BUAHAHAAAAHHA
    • Gość: lol Re: Jestem z New Yorku :) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 20:55

Wy nie porownywac Poland z New York. Polsa to szit, i wery stink - ju noł.
      Ja być z New York!

IP jaki IP?

Łot de fak!

Jestem z Nowy Jork - poważka :)))))))))))))))))))))))))))

• Gość: Lechita Re: Jestem z New Yorku :) IP: *.icom.ca 07.06.01, 21:55
        Gość portalu: lol napisał(a):

> Gość portalu: jacek napisał(a):
        >
        > > Nie porównujcie tych miast. To jest bez sensu. Urodziłem się w Poznaniu i
        > > mieszkam w nim prawie 30 lat. Niedawno miałem okazję być we Wrocławiu i mu
        > szę
        > > przyznać, że Poznań przy tym pięknym mieście wygląda jak żałosna, śmierdzą
        > ca,
        > > brudna i podupadająca wioska. Sorry - taka jest prawda. Śmieszą mnie Wasze
        >
        > > porównania. To trochę tak jakby porównywać Paryż i Katowice. Coś takiego j
        > ak
        > > poznański ład i porządek jużnie istnieje. Widać to może w miasteczkach typ
        > u
        > > Rawicz, Leszno, Rydzyna. W samym Poznaniu - na pewno nie. Chylę czoła prze
        > d
        > > władzami Wrocławia, ponieważ są to ludzie, którzy wiedzą czego chcą - a pr
        > zede
        > > wszystkim chcą wielkiego, pięknego i rozwijającego się Wrocławia. Pozdrawi
        > am
        > > wszystkich - Jacek z Poznania
        >
        > Wy nie porownywac Poland z New York. Polsa to szit, i wery stink - ju noł.
        > Ja być z New York!
        >
        > IP jaki IP?
        >
        > Łot de fak!
        >
        >
        >
        > Jestem z Nowy Jork - poważka :)))))))))))))))))))))))))))
        >
        >
        >
        >
        >
        >

Nie sciemniaj. Znam ta gware! Jestes z Chicago:)

• Gość: lol Re: Jestem z New Yorku :) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 22:31

> > Wy nie porownywac Poland z New York. Polsa to szit, i wery stink - ju noł.
          > > Ja być z New York!
          > >
          > > IP jaki IP?
          > >
          > > Łot de fak!
          > >
          > >
          > >
          > > Jestem z Nowy Jork - poważka :)))))))))))))))))))))))))))
          > >
          > >
          > >
          > >
          > >
          > >
          >
          > Nie sciemniaj. Znam ta gware! Jestes z Chicago:)
          >

Ale nie z South Side - bo to ugly... no... brzydke jak Poznań - fe.

Jezdem z North Side - pięknego jak Wroclaw łoł!!!

A tak w ogóle my som Górole z Suchej Beskidzkiej:) w Ameryka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka