aleksa-ndra1 22.10.07, 08:52 Kto może polecić dobra kosmetyczkę w Poznaniu z przystępnymi cenami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AgaP Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 09:34 Ja chodzę na ul.Iłakowiczówny do Saloniku AZYL. Wspaniała atmosfera, pełen profesjonalizm, dobre kosmetyki...a ceny...hmmm Musisz sama stwierdzić czy są dla Ciebie dobre:-)pozdrawiam Aga P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.12.10, 14:06 ja poszłam w zeszłym tygodniu do nowego studia kosmetycznego na ul. Ugory 77.jestem bardzo zadowolona, mają dużo promocji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość:Myszka Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.dynamic.mm.pl 04.12.14, 22:50 Ja już nabiegałam się i mam dosyć sprawdzania. Rok mi zajęło zanim trafiłam do Samui Nad Sagenką, cerę mam na reszcie zdrową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 19:33 Na Chrobrego Libra. Pani Kasia jest doskonała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.icpnet.pl 06.12.07, 16:26 Witam, jesli którakolwiek z Pań będzie kiedys chciała iśc do kosmetyczki na os. Przyjaźni 132 Salon ALEKSANDER to NIECH LEPIEJ NIE WCHODZI!! Salon juz na wyjściu przypomina gabinet weterynaryjny. Kosmetyczka jest niechlujna, salon brudny a usługi do niczego !!! Poszłam tam, bo zależło mi na oczyszczaniu twarzy, ale jak tylko weszłam powiedziałam, że się rozmyśliłam ....!! Dałam sobie jednak usunąc małe owłosienie wogół ust ... Kosmetyczka zrobiła to woskiem i usunęła mi naskórek. jestem oszpecona, za co musiałam zapłacić wcale nie małe pieniądze !!!! NIE POLECAM !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: host Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: 87.204.218.* 16.05.08, 08:38 witam, polecam salonik Azyl, fajny klimat, fachowa obsługa, ale po podwyżkach nie jest już przystępnie dla zwykłego zjadacza chleba :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annstan Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? 27.11.08, 21:26 :)a ja polecam salon urody i odnowy novatio w luboniu:)) nie jest daleko od poznania. 5 min z gorczyna:)) atmosfera rewelacja, profesjonalizm i jakosc:)) od wcozraj maja solarium nowe,... daje ostro:))polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żaki Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 15:03 Jak myślicie poważnie o oczyszczaniu skóry, wybierzecie się do Dąbrówki obok Skórzewa w Poznaniu. Mnie na oczyszczanie wysłał dermatolog, w internecie znalazłem symbiosis, jestem pod ogromnym wrażeniem i niepotrafię powtórzyć jakie kolejno metody miałem wykonane ale najważniejsze że zabieg nie bolał i wyszedłem bez masakry na twarzy, skóra była gładka i świerza. Dostełam zalecenenia jak utrzymać efekty, kupiłem zapisane kremy apteczne i póki co nic mi nie wyłazi. Oni mają autorskie metody kosmetyczne opracowane przez lekarzy. Przed zabiegiem rozmawiają o skórze i zabiegu.Jestem aktualnie 2 tygodnie po zabiegu i jest super polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Personel Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.11.09, 11:18 Ponieważ został wspomniany temat o symbiosis - centrym medycyny ogólnej i estetycznej (dziękujemy za miłe opinie), uprzejmie informujemy iż został przeniesiony z Dąbrówki do Poznania na ogrody (ul. Hoża 1) róg Szpitalnej i Bukowskiej. Zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚC Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: 195.20.110.* 14.10.10, 16:51 BYŁOBY FAJNIE GDYBY CENY TEŻ BYŁY TAKIE SUPER BO 200 ZŁ ZA OCZYSZCZANIE BUZI TO DUŻO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUCCA Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.182.169.239.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.10.10, 21:51 Wczoraj byłam na regulacji brwi w gabinecie Wyspa Urody i zaproponowano mi mikrodermabrazję z algami w cenie 105 zł i trzeci zabieg gratis Sprawdziłam na stronie mają teraz promocję.Dziewczyny doradźcie mi czy to drogo i czy zabieg faktycznie pomaga w oczyszczaniu cery problemowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.12.10, 10:35 mikrodermabrazja jest dobra, jeżeli nie masz ropnych zmian skóry, bo w przeciwnym razie to horror!!!wiem, bo tak mnie załatwiła osiedlowa "kosmetyczka", ryczec mi się chciało. Teraz chodze do Studia M Cosmetic i doradzono mi odpowiednie kosmetyko i peeling kawitacyjny co dwa tygodnie. zadzwoń do nich, napewno będziesz zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 27.02.13, 19:30 Czy byłaś zadowolona z regulacji brwi? Ja zapuszczałam teraz bo chcę mieć grubsze i mieć bardziej naturalny kształt i musze iść do kogoś sprawdzonego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabina Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.centertel.pl 01.11.10, 18:01 Tak to prawda cenią się, ale za to jest to jedyny gabinet gdzie mogę powierzyć moją skórę. Na początku też myslałam, tyle kasy..podusi kilka zaskórników później maseczka..ale kompletnie byłam w błędzie. Do zabiegu, użytko kilka metod, dzięki którym możliwe było uniknięcie podrażnień-a jednoczesne oczyszczenie. Na koniec był jakiś antybiotyk i konkretnie zalecenia jakich kosmetyków powinnam używać. Dlatego polecam nie oszczędzać, warto wybrać się do fachowców i zpałcic trochę więcej. W tym miejscu przyjmuje dużo lekarzy i kilku doskonałych dermatologów, jest to dla mnie ważne gdyż cierpię na łuszczycę i pod znakiem zapytania było jak postepować z moją skórą w przypadku oczyszczania - a dla nich to żaden problem, problematyczne skóry to ich specjalność.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.12.10, 14:09 polecam studio m cosmetic, super prowizje, byłam na przedłużaniu rzęs i zapłaciłam 200zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.12.10, 14:10 studio m cosmetic, dużo promocji, znajdują się na ul. Ugory 77, nie pamiętam numeru telefonu ale w necie mają strone www.studiomcosmetic.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.ip.netia.com.pl 07.05.11, 10:36 Widze mała autoreklama:) gabinet jest kiepski...naprawde....znam go:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.11, 11:32 Hej Chcialam zapytam o efekt przedluzania rzęs..rowzniez mam zamiar udac sie do m cosmetic i pytam o opinie;)jak dlugo utrzymuje sie efekt? Z gory dziekuje.\ marta6890@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.12.10, 10:30 Ja chodze do Studia M Cosmetic na ul. Ugory 77, za mikrodermabrazje z peelingiem kawitacyjnym, maseczką, ampułką zapłaciłam 180zł, bo akurat w ten dzień była promocja. jestem bardzo zadowolona, już nigdy więcej nie pójdę na oczyszczanie twarzy ręczne, jak kilka lat temu byłam u jakiejś kosmetyczki, to zmasakrowała mi twarz,tragedia,dziewczyny naprawde polecam to studio w którym zabieg zrobiono mi profesjonalnie, do tego miła obsługa i nie czułam się spięta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.12.10, 22:27 Następnym razem zapraszam do Studio M Cosmetic oczyszczanie twarzy- peeling kawitacyjny z maseczką za 60zł, czysta skóra -efekt jest widoczny natychmiast, jeżeli chodzi o mikrodermabrazje diamentową to razem z maseczką 130zł ul. Ugory 77 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulek Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.man.poznan.pl 02.03.12, 09:26 Ty jesteś kobietą czy męzczyzną. zdecyduj się raz piszesz łam raz łem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.komster.pl 06.12.13, 13:59 Ja polecam gabinet kosmetyczny www.babor-bb.pl - Barbara Bryłka ;) Jak wiadomo Poznań jest miastem, gdzie jest mnóstwo salonów i trudno jest trafić na profesjonalistów i przemiłych fachowców ;) Salon Pani Basi ma w ofercie takie zabiegi jak: depilacja woskiem, pastą cukrową, różnego rodzaju zabiegi spa, oczyszczanie i pielęgnacja twarzy. Sama ostatnio skusiłam się pierwsze w życiu przedłużanie rzęs i efekt mnie naprawdę powalił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.centertel.pl 17.02.09, 10:50 Bardzo Polecam Akademia Piękna na al.solidarnosci 38a tel.061 8202320 Super mega dobre kosmetyki super fachowa kadra i ceny przystepne oraz zawsze wiele promocjiw ktorych zawsze cos soie znajdzie odpowiedniego dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Akademia piękna Poznań IP: *.icpnet.pl 12.03.09, 21:32 Czy ktoś coś wie o tej promocji - laserowej depilacji za 99 zł? czy to nie jest jakaś podpucha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Akademia piękna Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 19:17 mam nadzieje że nie... bo zapisałam się na depilacje łydek.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAłaMonisia Re: Akademia piękna Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 20:19 ja chodzę na taką depilacje za 99 zł do gabinetu ingenium i to jest na serio! też nie mogłam uwierzyć! a jednak prawdziwe promocje istnieją! polecam jestem po 2 zabiegach na łydkach i efekt naprawde widać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.13, 11:57 Potwierdzam. Promocje mają fajne ale też byłam na makijażu permanentnym. Super pani. Świetnie doradzi, ma niesamowitą cierpliwość no i oko. Jestem bardzo zadowolona. Pani Agnieszka, to pamiętam bo moja imienniczka. W każdym razie polecam bo super mi się trzymają i piękny naturalny kolor.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mala Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.13, 13:13 tzn w Akademii piękna.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 22:27 Witam. POlecam bardzo Kasie w saloniku kosmetycznym na Armi Krajowej 101 w Studio zgrabnej sylwetki...pod Biedronką.Jest przesympatyczna.Byłam u niej kilka razy i np na oczyszczaniu jak klientka poprosi zrobi dodatkowo np masaż relaksujący i policzy taniej i coś dorzuci ekstra fratis :-D Ma szeroką oferte usług cała kosmetyka i masaże oraz świecowanie uczu na oczyszczenie i woskowanie brazyliskie czyli głębokie bikini. Zdecydowałam sie bo miałam z tym problem.I ma niedrogo!Polecam! Ja jestem bardzo zadowolona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: 95.108.32.* 24.10.10, 00:39 no już P Kasi nie ma na Armii, prowadzi salon obok na STarym Żegrzu 37 Nowy salon otwarła Orchidea 601 828 535 a klientki poszły za nią :-) ja też:-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasi Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.komster.pl 24.06.09, 15:26 A można dowiedzieć się ile kosztuje oczyszczanie twarzy- maseczka rozpulchniająca itd w Saloniku Azyl? Ogólnie jak tam ceny wyglądają.. wiem że najtaniej nie jest.. ale chcę wiedziec czy to jest bliżej 100zł czy 200zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady-0 Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 22:49 lady-oChciałabym polecić kosmetyczkę w salonie Nefretete na Szczepankowie panią Olę.Posiada dobry sprzęt-bezbolesne usuwanie zmarszczek aparatem Jeet Peel.Miła i profesjonalna obsługa.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.08.09, 20:17 Polecam kosmetyczka Kasie na Armii Krajowej 101 jest tam równiez solarium aerobik.Pod biedronka :-) polecam kosmetyczke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniulkakulka Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.icpnet.pl 05.08.09, 10:00 nie robcie sobie sami pr jelopy nikt nie jest glupi i widzi ze sami sobie podbijacie posty. Nie jest to najlepsza forma promocji - widac ze macie problem z klientami i chcecie pozyskac nowych!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: candygirl Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.icpnet.pl 20.08.09, 23:14 hmmm... myślę że nie jedna osoba tak by zrobiła, byle tylko wyrobić sobie opinię... niestety klienci sami doskonale wiedzą do kogo mają chodzić, bo na opinię pracuje się latami i niekoniecznie przez internet... ja moge powiedzieć że bardzo dobry Salon to Wenecja na Krauthofera... przede wszystkim czysto i higienicznie... atmosfera miła, zawsze podają kawę lub herbatę. Z tego co wiem to teraz są tam dwie kosmetyczki, młodsza Marta robi rewelacyjnie paznokcie żelowe, a pedikir to jej specjalność. Starszą rzedko widuję, ale jest chyba tylko od zabiegów na twarz. Polecam też tam fryzjerów widać ze maja tam ruch, zapisy conajmniej na tydzien dwa do przodyu. Czasami cos się trafi z dnia na dzień, ale tylko czasami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miss johnson Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.rejtravel.pl 28.08.09, 22:17 Polecam Anie, wszystko macie opisane na Jej stronie cosmeo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidia Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.173.5.241.tesatnet.pl 05.09.09, 23:03 witam, ja polecam salon w Luboniu na ul. wojska polskiego 4 - Klub Piękna, bywaja u nich gwiazdy - twarza salonu jest Kasia Wilk ...polecam tam Pania Martyne która robi rewelacyjnie Tipsy i Pania Magde u ktorej bylam na serii zabiegów na rozstepy i bylo super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitty Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.11.09, 20:06 Hej! ja znalazłam ostatnio fajną kosmetyczkę w poznaniu na ulicy miastkowskiej(na ławicy). Taki gabinecik domowy ale naprawde ok. czysto, profesionalnie. Byłam tam na przedłużaniu rzęs (super efekt i bardzo tanio 120 zł) i na makijażu ślubnym (nie pamiętam dokładnie ale chyba 40 zł a był bardzo trwały). nazywa się Gabinet Ingenium. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
super_filipka Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? 07.11.09, 07:56 Ja polecę Galerię Urody "La Lumiere" (można obejrzeć sobie ich stronę lalumiere.ue). Koleżanka korzysta, a ja właśnie wybieram się na złuszczający zabieg za pomocą kwasów dermatologicznych. Mają bardzo przystępne ceny, miły i profesjonalny personel i bardzo szeroki wachlarz usług. Wiem że szczególnie chwalą sobie wykonywane u nich zabiegi na twarz oraz makijaż permanentny. Zresztą sam wystój, jak obejrzałam stronę mówi sam za siebie :) - pełen luksus, a ceny naprawdę ok Odpowiedz Link Zgłoś
kluchucha Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? 29.11.09, 21:01 To prawda, La Lumiere przy Przemysłowej naprawdę daje radę. Wyjątkowo miłe panie, no i profesjonalne podejście do klientki. Miałam okazję korzystać u nich z usług fryzjerskich i mikrodermabrazji - nie mam żadnych zastrzeżeń co do jakości wykonania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malva85 Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.11.09, 19:02 Ja znalazłam fajną kosmetyczkę na ławicy na ul. miastkowskiej. Mały kameralny gabinet ale bardzo profesionalna obsługa. p. Kasia to taka pasjonatka kosmetologi, zna wszelkie nowinki. Ceny naprawde przystępne np. peeling kawitacyjny 40 zł. Podaje namiary: www.gabinetingenium.pl Naprawde fajne miejsce, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola Ann Estetyka- nie polecam! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.11.09, 20:16 Opiszę swoją wizytę w tym salonie. Byłam ostatnio w Ann Estetyce w pasażu Apollo na masażu czekoladowym, czekając na zabieg zostałam przyjęta przez uprzejmą panią recepcjonistkę i poczęstowana kawą. Z zabiegu, który wykonała mi taka czarna, mocno umalowana pani nie jestem zadowolona(miałam wrażenie że ta Pani jest znudzona tym co robi, na moje pytania odpowiadała z nerwami). Przeżyłam jednak szok ponieważ cała umazana pilingiem musiałam iść zmyć go na piętro (w innych "Miejskich Spa" łazienka jest tuż obok pokojów w którym odbywa się masaż), przejść przez recepcję na której stał jakiś facet (chyba właściciel, bo z groźną miną upominał recepcjonistkę) i z obrzydliwą miną się na mnie patrzyl! Więc już nie czułam się komfortowo, nastepnie po bardzo stromych schodach w cienkich japonkach wejść pod prysznic. Jednak nie powiem salon jest ładnie urządzony, ale minusem jest to, że podczas masażu OKROPNIE ZMARZŁAM!. Aż trzęsłam się z zimna, więc zabieg nie był już sam w sobie przyjemnością, ale pod czas niego myślałam tylko o tym jak mi zimno i żeby to już był koniec. Masaż czekoladą trwał jakąś godzinę... Podczas płacenia jakaś druga Pani (taka około 40-stki chyba kierowniczka tego salonu)wyszła z pokoju obok recepcji z miną jakby jej ktoś coś zrobił nie odpowiedziała na moje dzień dobry, trzasnęła drzwiami i poszła... Także tak wygladała moja chwila relaksu w tym salonie który mówi o sobie miejskie spa :-( Troszkę ośrodków tego typu już w swoim życiu zwiedziłam, i nie polecam tego miejsca dla kogoś kto szuka relaksu i ukojenia... Z tego co czytałam na ich stronie to salon jest od niedawna, więc muszą się jeszcze bardzo dużo nauczyć... Znam inne miejsca w Poznaniu w których pobyt to przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waris Samui IP: *.echostar.pl 04.01.10, 15:04 Popieram opinię o tym "SPA" Jestem bardzo zawiedziona :( Umówiłam się na godzinę 11:00, gabinet był jeszcze zamknięty, czekałam 10 minut, przyszła "obsługa" i wszystko odbywało się SZYBKO SZYBKO a SPA to chyba relaks i dobre samopoczucie? Byłam u niejakiej Pani Ewy (brunetka o mocno spalonej solarium buzi), mało profesjonalnej i o nikłej wiedzy na temat kosmetyków. Nie mówiąc o temperaturze panującej w pomieszczeniu... brr Bardzo polecam natomiast gabinet SAMUI na Libelta, niestety nie mieli wolnych terminów i musiałam ich zdradzić, kiedyś chodziłam do salonu Aspazja, ale też się zraziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Samui IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.10, 00:36 Od mojego męża dostałam na gwiazdkę kupon upominkowy do tego SPA. Masaż gorącymi kamieniami był cudowny, dawno tak się nie zrelaksowałam - gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Samui IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.10, 13:36 POLECAM SAMUI SPA NA LIBELTA ! BYŁAM WCZORAJ NA MIKRODERMABRAZJI. MIŁA I PROFESJONALNA OBSŁUGA. CO MIESIAC MAJĄ PROMOCJE TAKZE CENOWO JEST OK! POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Samui IP: *.dynamic.mm.pl 20.11.14, 15:48 W temacie spa widzę ucichło. Ja polecam Samui Spa. Mają duże doświadczenie i dobrą jakość. Ja robiłam u nich wieczór Panieński, rewelacja!! Od jakiegoś czasu mają prezenty Spa w dobrej cenie, więc obdarowujemy się z przyjaciółką :) Wychodzi korzystnie. www.samui-spa.pl, tutaj macie pełną ofertę i te prezenty.Buźka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Samui IP: *.dynamic.mm.pl 22.11.14, 16:56 Samui spa to moje ulubione miejsce w Poznaniu. Chodzę na spa kilka razy w roku i dzięki temu, że mają różne pakiety prezentowe mogę pozwolić sobie na kilka godzin ruksusu. www.samui-spa.pl/promocje/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Samui IP: *.dynamic.mm.pl 28.11.14, 12:01 Dzięki za info, byłem na stronie i kupiłem prezent spa. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Samui IP: *.dynamic.mm.pl 02.12.14, 22:12 opinie mają dobre... ktoś kupował te prezenty?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.dec@gazeta.pl Re: Samui IP: *.dynamic.mm.pl 08.12.14, 14:07 Ja kupiłem dla narzeczonej i reakcja była bez cenna. Gorzej, że teraz nie wiem co kupić na gwiazdkę. Jak kupie spa będzie trochę mono tematycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Samui IP: *.maxnet.biz 11.12.14, 13:31 dzieki za podpowiedz, w Poznaniu jest duzo mozliwosci jesli chodzi o spa. Oferta samui jest najlepsza ze względu na bony i prezenty w zaj...ej cenie. www.samui-spa.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Terenia Re: Samui IP: *.dynamic.mm.pl 15.12.14, 21:23 Potwierdzam, byłam na masażu balijskim bo dostałam bon od męża i dzieciaków na mikołajki. Było super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.dec@gazeta.pl Re: Samui IP: *.dynamic.mm.pl 04.12.14, 22:39 Ja też mam dobre zdanie o Samui, jeszcze się nie zawiodłam, ale i tak twierdze, że nie ma miejsc idealnych :) zawsze się można czegoś dopatrzyć...prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Samui IP: *.dynamic.mm.pl 01.12.14, 19:02 Szukałam pomysłu na prezent i trafiłam na www.samui-spa.pl/prezenty, byłam tam z koleżankami na wieczorku Panieńskim. Spędziłyśmy sympatyczny wieczór, relaks nisamowity. Najważniejsze, że to coś innego, a nie zwykła popijawa w klubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Samui IP: *.dynamic.mm.pl 01.12.14, 19:15 prezent na święta załtwiłem :) dzięki za podpowiedź, a swoją drogą...Dziewczyny, czy były byście zadowolone z prezentu np. spa? www.samui-spa.pl/prezenty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Nińka Re: Samui IP: *.dynamic.mm.pl 08.12.14, 14:04 Bardzo dobry pomysł na prezent, ciekawe czy mój mężczyzna będzie taki pomysłowy. Byliśmy w Samui na dwa dni przed ślubem, super relaks, piękny zapach unoszący się w pomieszczeniach i balijki robiące nam masaż PIEKNIE! Odpowiedz Link Zgłoś
aniasosa Re: Samui 26.03.15, 20:49 bylam rowiez i rowniez polecam, swietnie miejsce do relaksu ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Waldemar Re: Samui IP: *.dynamic.mm.pl 10.12.14, 00:19 Jestem bardzo dobrym klientem Samui. Jeden raz zdarzyło się tylko, że nie byłem zapisany na masaż, który umawiałem tydzień wcześniej. Na szczęście znalazło się miejsce, ale liczy się fakt. Z żoną kupujemy sobie bony i robimy w ten sposób prezenty na różne okazje. Lubimy razem chodzić na zabiegi do fish spa, polecam każdemu. Plus za czystość, minus za małe zamieszanie. Obsługa oczywiście - plusik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Ann Estetyka- nie polecam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 22:19 To chyba miałaś jakiegoś niefortunnego pecha. W Ann Estetyka byłam w ubiegłym tygodniu - atmosfera super. Wszędzie pozapalane świeczuszki, lampioniki, w wazonach świeże kwiaty: gerbery i tulipany. Byłam mile zaskoczona. Przemiła pani recepcjonistka poczęstowała mnie pyszną kawą, a zabieg - marzenie. Byłam na masażu gorącymi kamieniami - rewelacja. Tak się zrelaksowałam, że nie chciało mi się wychodzić - naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Sensuelle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.11, 16:32 Co sądzicie o salonie Sensuelle w Poznaniu?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anya Re: Ann Estetyka- nie polecam! IP: *.icpnet.pl 06.06.11, 22:36 a ja polecam :) byłam tam dwa razy i dwa razy zostałam ciepło, uprzejmie i profesjonalnie przyjęta :) oprócz mnie było tam jeszcze dwoje klientów i oboje wyglądali na zadowolonych na pewno zajrzę tam jeszcze nie raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.karolin.pl 20.11.09, 21:47 WITAM JA POLECAM PANIĄ MARTĘ ZE SOBIESKIEGO Z SALONU SUN CITY- OBOK TOŚKA, BARDZO FAJNA, OTWARTA BABKA, POGADA O CERZE, PIELĘGNACJI MIAŁAM PROBLEMY Z CERĄ TRĄDZIKOWĄ I POMOGŁA MI!! POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 15:00 Widać że pani Kasia robi sobie auto reklamę, biedronka raczej nie przyciąga zbyt dużo klientów... Był ktoś może w Magadi? Jest w mojej okolicy i chętnie bym się wybrała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: 95.108.32.* 01.10.10, 01:16 Kobieto nie wiesz co piszesz,sama sobie reklame robisz krytykując inne salony....Pani Kasia przeniosła się już z pod biedronki rok temu na STare Żegrze 37 Salon Orchidea, jak nie wierzysz zadzwoń 601 828 535,ona nie musi robić sobie reklamy bo jedna drugiej przekazuje info. Widać że masz kompleksy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olenka88 Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.10, 02:35 ja polecam Gabinet Ingenium w Poznaniu na ul.Miastkowskiej (ławica) naprawde super obsługa, miła kameralna atmosfera a przy tym naprawde profesionalne zabiegi w bardzo atrakcyjnych cenach. Ja chodze na masaże odchudzające (40 zł) i mikrodermabrazje twarzy (w pakiecie wyszło 65 zł za zabieg a w cenie jest pielęgnacja) więc moim zdaniem super!!! cennik jest na www.gabinetingenium.pl bardzo polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 18:03 gorąco polecam salon magia na zydowskiej 30 tanie usługi ale przedewszystim świetne doradza a jej zabiegi to bajka ja jestem w 100% zadowolona piling kawitacyjny rewelka a srebna depilacja miod malina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDA Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.karolin.pl 24.01.10, 19:59 Witam, ja ma dobrą kosmetyczkę którą mogę polecić, jeździ do domu, dojazd do klienta jest gratis. Pedicure frezarką 45 zł ma malowaniem, makijaż za 50 zł- super 10 godzin mi się trzymał!! moge polecic kosmetyczka Marta 793-156-826 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelika Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? Pani Marlena IP: *.icpnet.pl 25.01.10, 18:21 Witam od kilkunastu miesięcy jestem stałą klientką pani kosmetolog Marleny z Samui Spa w Poznaniu . Bardzo dobry fachowiec Polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? Pani Marlena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 14:04 Również polecam zabiegi w Samui Spa u Pani Marleny w szczególności czekoladowy zabieg na ciało, po nim moja skóra była jedwabiście miękka i ujędrniona, do tego piękny wystrój zapach czekolady, świetny klimat. Totalny relax serdecznie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiak Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? Pani Marlena IP: 95.108.37.* 22.11.10, 15:58 Cześć dziewczyny. Słyszałam o tym Samui Spa same złe rzeczy wieć poszłam tam żeby się przekonać na własnie skórze. Klimat może i fajny,ale z tego co dowiedziałam się od obsługi kosmetyki są "przelewane" pracują na najtańszych kosmetykah typu Zaja i Bielenda a kasują duża kase. Jeśli chodzi o fryzjerstwo wiem ze pracuja tam na Joannie a nie na żadnym Lorealu. Ogolnie to NIE POLECAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? Pani Marlena IP: *.icpnet.pl 22.11.10, 23:59 W tym salonie nie ma żadnej Ziajii / Joanny . Brak słów na takie wypowiedzi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? Pani Marlena IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.10, 13:20 trzy i cztery tygodnie temu zostal zwolniony z Samui Spa Lukasz Makosa -dyscyplinarnie i oto (powyzsze wpisy)jego i zwolnionej trzy tyg temu Agnieszki Trzebnej ......sLodka zemsta!!! Do tej pory mielismy tylko pozytywne wpisy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pobita tajka pobita tajka w samui-spa IP: *.ip.netia.com.pl 07.05.11, 11:45 a co z pobita tajka!!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędrowniczek Re: pobita tajka w samui-spa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.13, 02:09 można jej się zapytać osobiście jak została potraktowana www.facebook.com/noknoi.klarhan?fref=ts Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? Pani Marlena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 16:24 Ja nie uwierze w zadne zle slowo o Samui Spa, od dluzszego czasu korzystam tam z zabiegow (roznych - masaze, kosmetyka, fryzjer, paznokcie) i zawsze jestem bardzo zadowolona! Dobrze znam personel i smac mi sie chce na te teksty o joannie czy ziaji. Mimo, ze odeszly dwie osoby, salon w niczym nie stracil, nadal panuje tam super atmosfera a zabiegi sa na jak najwyzszym poziomie. Nie chcecie to nie chodzcie tam, ale te niczym nie uzasadnione klamstwa sa zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? Pani Marlena IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.12.10, 22:30 Złe opinie zawsze piszą te osoby, które są z konkurencji, albo zostały wyrzucone z danego gabinetu kosmetycznego- czyli beznadziejne kosmetyczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maggi samui-damski boxer IP: *.ip.netia.com.pl 07.05.11, 11:43 samui- damskiboxer: nie wiem czy wiecie....i to mozna sprawdzic- tajka ktora pracowała w samui została uderzona przez własciciela i nie chciał jej zaplacic za prace..Przyjechała policja...uwazam ze nadaje sie to do gazety!!Włascicielem jest podobno warszawiak . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirela Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? Pani Marlena IP: *.connect.netcom.no 23.11.10, 22:55 Gosiak... trzeba mieć iloczyn inteligencji by uwierzyć w te brednie...obsługa uprzejmie Cię poinformowała że jest nieuczciwa tak? hahaha dawno czegoś takiego nie słyszałam!!!a może jeszcze Ci powiedzieli że toalety są nieświeże? Nie trzeba korzystać z usług tego salonu żeby wiedzieć, że coś tu nieładnie pachnie...a może jesteś z konkurencji i tak chcesz walczyć na rynku? Wypisując takie paszkwile (zresztą widać że twoja pani od polskiego się nie popisała)świadczysz o swoim buractwie i odciągasz ludzi od dobrych usług. Ogólnie to się puknij !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? Pani Marlena IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.04.12, 13:42 yyyy,sorry ale Ziaja pro i Bielenda pro są bardzo dobrymi firmami i duzo kosmetyczek na nich pracuje i jestem bardzo zadowolona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? Pani Marlena IP: *.dynamic.mm.pl 22.11.14, 17:06 To chyba konkurencja, ja jestem ich klientką już dłuższy czas. Nie ukrywam wpadki się zdarzają, jesteśmy tylko ludźmi, ale jakość jest bardzo dobra i to za każdym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Quest Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? Pani Marlena IP: *.dynamic.mm.pl 15.12.14, 21:30 Kiedyś kupiłam bon do spa Samui, czy ktoś ostatnio korzystał, szukam fajnego prezentu na święta w poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chocolateri Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.naramowice.maverick.com.pl 05.02.10, 11:25 Gorąco polecam gabinet kosmetyki profesjonalnej na ul. Słowiańskiej. Nazywa się Estetic o ile dobrze nazwę napisałam, aczkolwiek szukałam strony internetowej i mi nie wyskakiwała więc penwnie jakoś inaczej sie to pisze:) Młode, przesympatyczne i pełne zapału dziewczyny. Czysto i pachnąco, zawsze coś dla ciała i dla ducha. Uczęszczam tam na pazurki ( żel) i mikrodermabrazję ( potworne plamy na twarzy:( po 14 latach palenia )Byłam tam zaledwie 3 razy i nie zmienię ich na żadne inne. Wczoraj masaż twarzy miałam gratis :) Nie ma tam pośpiechu, wchodzisz i czujesz się wyjątkowa. I pomyśleć że przez 30 lat unikałam takich przyjemności. Niestety nie pamiętam numeru ulicy , ale mam numer tel.61-6703269. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zazi.70 Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? 25.02.10, 12:40 Gość portalu: chocolateri napisał(a): > Gorąco polecam gabinet kosmetyki profesjonalnej na ul. Słowiańskiej. > Nazywa się Estetic o ile dobrze nazwę napisałam, aczkolwiek > szukałam strony internetowej i mi nie wyskakiwała więc penwnie jakoś > inaczej sie to pisze:) Młode, przesympatyczne i pełne zapału > dziewczyny. Czysto i pachnąco, zawsze coś dla ciała i dla ducha. > Uczęszczam tam na pazurki ( żel) i mikrodermabrazję ( potworne plamy > na twarzy:( po 14 latach palenia )Byłam tam zaledwie 3 razy i nie > zmienię ich na żadne inne. Wczoraj masaż twarzy miałam gratis :) > Nie ma tam pośpiechu, wchodzisz i czujesz się wyjątkowa. I pomyśleć > że przez 30 lat unikałam takich przyjemności. Niestety nie pamiętam > numeru ulicy , ale mam numer tel.61-6703269. Pozdrawiam Kochana słowiańska 53B?? www.esthetic.com.pl ?? znalazłam ich stronę tylko numer mi się nie zgadza telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
magda-8101 kosmetyczka salon magia poznań 24.02.10, 00:46 Polecam takiego profesjonalnego, miłego, cieplego podejścia jeszcze nie spotkałam. www.salonmagia.eu polecam zrobią z was na bustwo, a paznokcie jakie mi zrobila tipserka 3D rewelacja jak mój mąż zobaczyl swoje zdjęcie na paznokciach był bardzo mile zaskoczony:))))) Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Ann Estetyka- nie polecam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 08:10 Byłam w czwartek, jestem średnio zadowolona. Bardzo podoba mi się natomiast w regeneracji na batorego, maja chyba tez odział na wildzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiśnia Re: Ann Estetyka- nie polecam! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.08.10, 15:35 Mam wrażnie, że tam pracują niedoświadczone panie "kosmetyczki" po jakiś kursach. Nie umieją odpowiedzieć na pytania, plączą się, nie podobało mi się jak Pani zrobiła mi pedicure-bardzo niedokładnie. Używają do każdej osoby tych samych pilników, niby je dezynfekują. Bardzo się zraziłam i nie polecam :(( Po za tym trudno znaleźć to miejsce, bo jest strasznie schowane. Odpowiedz Link Zgłoś
magicka Re: Ann Estetyka- nie polecam! 14.09.10, 08:56 Ale wy pieprzycie głupoty!!! To chyba jeden z nielicznych salonów, gdzie faktycznie dbają o klienta, zwracają uwagę na sterylizację, bo właścicielem jest pani doktor. I oni tam naprawdę dbają o wszystko. Dziewczyny nie są po kursach tylko po studiach. Nie wiem kto aktualnie tam jeszcze teraz pracuje, ale nawet Pani, która jest na recepcji to skończyła kosmetologię. Więc wiadomo.... kto pisze na tych forach Konkurencja! Kto ma troche oleju w głowie to pójdzie i sam sprawdzi a nie kieruje się tym co wypisują właściciele zazdrosnych salonów... :> Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Ann Estetyka- nie polecam! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.12.10, 22:33 wredne opinie zawsze wystawia konkurencja, bo sikają w gacie na myśl ,że są lepsze od nich kosmetyczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Ann Estetyka- nie polecam! IP: *.icpnet.pl 23.12.10, 14:25 Ja uwazam ze opinie wystawiaja klientki ktore placac za usluge oczekuja jakosci i uprzejmosci. Poddenerwowanym szefom salonow, ktorzy nie potrafia zniesc slowa krytyki polecam mniej na internecie czasu spedzac a wiecej na udoskonalaniu swoich gabinetow. Co do Annestatyka to rowniez nie mam dobrego doswiadczenia, aczkolwiek jest to moja subiektywna ocena do ktorej ma prawo. Bezposrednia konkurencja na Piekarach bije was na glowe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-ryk'a Re: Ann Estetyka- nie polecam! IP: 89.174.230.* 30.12.10, 16:01 A dlaczego nie masz?Co Ci sie nie podobało? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orka Re: Ann Estetyka- nie polecam! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.01.11, 19:52 A ja polecam, byłam i jestem bardzo zadowolna. Trafilam przypadkiem w tamtym roku zimą na masaż kamieniami, z jakiejś promocji. Bardzo ładne wnętrze i nie drogo mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: Ann Estetyka- nie polecam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 14:15 Byłam na masażu kamieniami razem z narzeczonym - rewelacja - 90 minut wspaniałego relaksu. Na pewno wskoczymy jeszcze raz w Walentynki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: kosmetyczka salon magia poznań IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.04.10, 21:03 Tak z ciekawości zajzałam na ich stronę i jestm zaskoczona naprawde bardzo ładna strona. Mają superowską promocję na mikrodermabrazję ide po świętach. Kosmetyczka zrobiła mi regulację i ogromnie miłe wrażenie dowiedzialam się, ze wcześniej pracowaLa w Lafajet. W gabinecie mają tak ładnie ach... ten kominek...świeczki... mam nadzieję, ze potwierdzą się te pozytywne opinie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: kosmetyczka salon magia poznań IP: *.echostar.pl 02.04.10, 20:38 to jak będziesz po to napisz proszę jak wrażenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: kosmetyczka salon magia poznań IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.04.10, 01:17 Dziś miałam zrobioną mikrodermabrazje i mam bardzo delikatnie zaczerwienioną skórę ale efekt widoczny :)) wygladzona skóra:)) zapisałam się na kolejne jeszcze 9 i będę jak nowo narodzona :)))) W salonie jest bardzo przyjemnie ch ten kominek chyba sobie taki kupię :))) super. Stanowczo polecam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi Re: kosmetyczka salon magia poznań IP: *.icpnet.pl 08.11.10, 13:48 Stanowczo odradzam!!! Kosmetyczka zrobiła mi oczyszczanie i tak jak mówiła, opuchlizna i zaczerwienie zeszło bardzo szybciutko, ale został mi okropne rany na twarzy wymagające interwencji dermatologa. Jestem załamana! Odpowiedz Link Zgłoś
jedynykinia123 Re: kosmetyczka salon magia poznań 17.11.10, 20:06 jestem bardzo zdziwiona i aż się przestraszyłam ale ja byłam w tym salonie już ładnych kilka razy i jestem bardzo zadowolona z rezultatu jaki udało mi się osiągnąć. Miałam tez oczyszczanie i mikro z różnymi maseczkami, ampułkami itd. Ja w każdym razie polecam jest czysto ciepło i przyjemnie. Bardzo fajnie kiedy kosmetyczka przygasza światło i ukazuje się ogień z kominka :) elektryczny ale piękny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: kosmetyczka salon magia poznań IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.01.11, 18:32 ja już nie czytam opini , bo najlepiej isc i samemu się przekonac co do jakości zabiegu, a jeszcze lepiej popytac po koleżankach gdzie chodzą. Byłam w kilku miejscach, w jednym jak mi zrobiła babka zabieg jakimiś kwasami to po kilku dniach nadal miałam czerwoną twarz i zero efektu, inna jak zrobiła mi mikrodermabrazje korudonową to dostałam jakies stany zapalne skóry, dlatego teraz rozglądam sie za nowo otwartym gabinetem , bo nie zawsze kosmetyczki z doświadczeniem wieloletnim są dobre, czasami gubi je przeświadczenie, że są doskonałe.nasze twarze to nie cos na czym mozna robic doswiadczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: kosmetyczka salon magia poznań IP: *.hestia.pl 16.03.11, 11:26 kosmetyczka ok. ale pani kasi brakuje w tym salonie.... pani kasia przyjmuje w salonie bewerly w poznaniu przy ul. 3-go maja. tel. do niej to 533 757 797 lub502 288 373 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: kosmetyczka salon magia poznań IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.03.11, 11:44 gdyby brakowało to by się ktoś tu pytał, więc się nie wpraszaj Odpowiedz Link Zgłoś
kamasitha2 Re: kosmetyczka salon magia poznań 27.04.11, 20:13 Tylko nie salon Magia. Poszłam tam po obejrzeniu strony internetowej i przeczyaniu opinii. Poszłam w sprawie przedłuzania włosów. Na stronie ta usługa jest opisana i podana cena. Przywitała mnie jakaś Pani pytaniem "My? My sie tym zajmujemy!?" Po czym zawołała drugą Panią która stwierdziła że takiej usługi nie wykonują. Jak widac strona nijak ma się do rzeczywistości. W salonie pusto ani jednej klientki. Odpowiedz Link Zgłoś
okoliczka Re: kosmetyczka salon magia poznań 12.09.11, 18:22 odradzam ten salon gorąco, kicz, chałtura, i profesjonalne ceny, chyba że chcecie przepłakac całą noc i czekac na odrost włosów.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miska Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: 94.254.134.* 07.04.10, 18:04 Ja ostatnio bylam w salonie Magia. Myslalam ze tam jet tylko fryzjerstwo ale ucieszylam sie ze rowniez jest tam gabunet kosmetyczny. Bylam na oczyszczaniu manualnym i o dziwo nie bolalo to jak zawsze. kosmetyczka polecila mi kosmetyki do pielegnacji twarzy udzielila mi porad i dostalm probki roznych kremow. Cena bardzo atrakcyjna Odpowiedz Link Zgłoś