Dodaj do ulubionych

POD ŻADNYM POZOREM NIE WYBIERAJCIE 0-1033!!!!! WYBIERAJCIE 0-1044!!!!!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.01, 12:43
Tepsa przyzwyczajona do swojego monopolu nie chce za wszelką cenę oddać choć
trochę konkurencji. Ciągle zagrywa nieuczciwie (te reklamy i komuniakty w
telefonach). Każde nam wybierać 0-1033 przy rozmowach międzymiastowych żebyśmy
mogli ciągle nabijać jej kieszenie. Ale dosyć dojenia nas! Proszę WAs
wszystkich uprzejmie, nie wybierajcie 0-1033 przy rozmowach międzymiastowych,
tylko wybierajcie 0-1044 (połączenie zrealizuje wtedy NOM - Niezależny Operator
Międzystrefowy). Po pierwsze aby nie dać monopoliście nas wykorzystywać, po
drugie bo NOM ma o 10% niższe ceny. Pozdrawiam wszystkich!

NO COMMENT
Obserwuj wątek
    • Gość: Pcheła Re: POD ŻADNYM POZOREM NIE WYBIERAJCIE 0-1033!!!!! WYBIERAJCIE 0-1044! IP: *.pkobp.pl 03.07.01, 16:35
      O co naprawdę chodzi! Zanim zacznę wybierać innych opertorów niż TPSA niech
      firma wykorzystująca prefix 1044 przedstawi mi się. Komu będę płacić? Dzięki
      reklamie TPSA przynajmniej wiem komu płacę (nie rozumiem zarzutu wobec TPSA, że
      się reklamuje. Przecież za to płaci). A że jest to monopolista - trudno -
      przynajmniej swój. Zresztą jeżeli jest konkurent to już nie jest monopolistą
      lecz co najwyżej duopolista. Oprócz tego nowy operator wcale nie jest tańszy.
      Reasumując - jak najwięcej nowych operatorów do wyboru lecz niech do cholery
      się przedstawią. Obecnie wiem tylko o firmie o tajemniczym skrócie, który
      posługuje się prefixem 1044.
      Pozdrowionka!
      • Gość: nocoment Re: www.nom.com.pl IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.01, 21:36
        Ten operator to NOM (Niezależny Operator Międzystrefowy). Ceny mają o 10%
        tańsze. Więc jak nie wierzysz to oto adres: www.nom.com.pl
      • Gość: Robert Mentalność niewolnika IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.01, 21:40
        To się nazywa mentalność niewolnika. Nie możesz funkcjonować bez swojego pana!
        R.
        • Gość: Pcheła Re: Mentalność niewolnika IP: *.pkobp.pl 04.07.01, 07:54
          Gość portalu: Robert napisał(a):

> To się nazywa mentalność niewolnika. Nie możesz funkcjonować bez swojego pana!
          > R.

O co Ci chodzi R.? Czy ja Tobie zabraniam korzystać z twojego operatora? Jesteś
          pracownikiem NOM, czy wyrzucili Cię z TPSA? Dla Twojej wiadomości bardzo żadko
          korzystam z teleofonów stacjonarnych. Na myśli mam tylko fakt, że na rynku
          pojawił się nowy operator, który chociażby dla zwykłej przyzwoitości powinien się
          swoim potencjalnym klientom przedstawić. Nie uczynił tego i uważam, że już na
          początku wykazał się pewnego typu arogancją zakładając, że zła sława TPSA
          wystarczy. Takie postępowanie moim zdaniem świadczy o braku szacunku dla
          potencjalnych klientów i postrzeganie ich jako sfrustrowanej masy, która na samą
          wiadmość o powstaniu nowego operatora rzuci się na jego usługi. Nie obrażaj więc
          tylko pomyśl. Nie urażając nikogo - nie Ty będziesz mi dyktował ani nikt inny z
          czyich usług mam korzystać. Pozdrowionka!
          Misza! Dzięki za adres internetowy NOM lecz moim zdaniem to trochę mało.
          Pozdrowionka!

• Gość: Robert Re: Mentalność niewolnika IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.01, 10:20
            Nie jestem byłym pracownikiem TPSA, ani obecnie NOM
            Uważam tylko, że nowemu operatorowi należy pomóc
            utrzymać się na rynku. W interesie tanczej
            telekomunikacji. I tyle.
            R.
          • Gość: e-x. Re: Mentalność niewolnika IP: *.magit.com.pl 05.07.01, 16:42
            Gość portalu: Pcheła napisał(a):
            > korzystam z teleofonów stacjonarnych. Na myśli mam tylko fakt, że na rynku
            > pojawił się nowy operator, który chociażby dla zwykłej przyzwoitości powinien s
            > ię
            > swoim potencjalnym klientom przedstawić. Nie uczynił tego i uważam, że już na
            > początku wykazał się pewnego typu arogancją

No nie wygłupiaj się!

Jak się miał przedstawić, skoro się tydzień czy 2 wcześniej dowiedział, że od 1
            lipca będzie miał łącza (a i tak chyba nie działają...)

e-X.
      • Gość: Robert Re: POD ŻADNYM POZOREM NIE WYBIERAJCIE 0-1033!!!!! WYBIERAJCIE 0-1044! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.01, 19:44
        Żyjemy w wolnym kraju. Płać nadal (tele)komunie!
        R.
    • Gość: . Re: POD ŻADNYM POZOREM NIE WYBIERAJCIE 0-1033!!!!! WYBIERAJCIE 0-1044! IP: *.napri.sk 03.07.01, 20:40
      • Gość: ethanol NONCOMENT MA RACJE IP: *.coh.org 03.07.01, 21:10
        zbiorowa solidarnoscia mozemy dokopac TPS-ie wybierajac 1044. Za te wszystkie
        lata wysokich cen, arogancji i olewania klientow nalezy jej sie kop w d...
        • Gość: Kosa Re: NONCOMENT MA RACJE IP: 150.254.98.* 04.07.01, 11:22
          O oplatach za internet nie wspomne.
        • Gość: anka9009 Re: NONCOMENT MA RACJE IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.01, 12:04
          zwłaszcza jeśli ktoś ma dostęp do internetu przez połączenie telefoniczne
          • Gość: mik Re: NONCOMENT MA RACJE IP: 195.205.164.* 09.07.01, 13:57
            Gość portalu: anka9009 napisał(a):

> zwłaszcza jeśli ktoś ma dostęp do internetu przez połączenie telefoniczne

No pewnie, ze im dokopac. Co za roznica komu placimy jesli mozemy to robic
            taniej? A polskosc i tak utrzymamy. Jesli my nie mamy pieniedzy to korzystajmy z
            pomocy pienieznej kogos ineego. Inaczej bedzie jeden wielki regres, a i tak z
            nami nie jest najlepiej. No wiec radze pomyskec takze i o innych mozliwosciach.
            Przeciez 1033 i 1044 to nie jedyne numery ktorymi mozna sie posluzyc.
    • Gość: ethanol Re: POD ŻADNYM POZOREM NIE WYBIERAJCIE 0-1033!!!!! WYBIERAJCIE 0-1044! IP: *.coh.org 09.07.01, 20:54
      "Telekomunikacja Polska SA wprowadziła cichą podwyżkę. Od 1 lipca impuls w
      automatach telefonicznych kosztuje nie 35 gr jak z domowego aparatu, ale
      przynajmniej o 10 proc. więcej. "
      • Gość: Ela Re: POD ŻADNYM POZOREM NIE WYBIERAJCIE 0-1033!!!!! WYBIERAJCIE 0-1044! IP: *.ilot.edu.pl 10.07.01, 13:42
        Tak, w zależności od rodzaju karty impuls kosztuje od 40 do 45 groszy. Chyba
        chcą sobie odbic ewentualne straty, gdy zaczął działac NOM.
      • Gość: Robert Re: POD ŻADNYM POZOREM NIE WYBIERAJCIE 0-1033!!!!! WYBIERAJCIE 0-1044! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.01, 19:43
        Też to zauważyłem Spirytusiku!
        Pozdrawiam
        R.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka