etykieta.zastepcza 13.11.07, 15:19 ...i pójdzie w marszu kwiat nietolerancyjnych baranów bredzących o tolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hh W Krakowie teczowe s..c er nie uszanowalo IP: *.eastwest.com.pl 13.11.07, 15:30 pomnika nieznanego zolnierza. Dlatego caly normalny Poznan powinien dac odpor dewiantom zoboczencom oraz wszelkiej masci holoty. Stop lewackiej zarazie ,stop poplecznikom pedofilow. Marsz hipokryzji musi byc zatrzymany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsurani oho - żywe dowody na ciągłość ewolucji dają głos IP: *.idpan.poznan.pl 13.11.07, 15:39 Wypisz wymaluj - "zaginione ogniwo" Darwina pomiędzy człowiekiem, a pawianem :))) Tylko co Giertych na to? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodek z Grunwaldu Zbezczeszczeniem Trzech Krzyży będzie Młodzież Wsz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.07, 16:57 Wszechpolska i jej brudne buciczki u stóp pomnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Zbezczeszczeniem Trzech Krzyży będzie Młodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.07, 18:06 ilu krzyzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: Zbezczeszczeniem Trzech Krzyży będzie Młodzie IP: *.icpnet.pl 13.11.07, 18:28 problemy z liczeniem to znany problem wśród zwolenników skrajnej prawicy, związane jest to z niedorozwojem umysłowym! Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Ten wątek jest w dziale "Kraj" 17.11.07, 19:21 > problemy z liczeniem to znany problem wśród zwolenników skrajnej > prawicy, związane jest to z niedorozwojem umysłowym! Ten wątek jest w dziale "Kraj", więc gość nie musi być z Poznania, nie musi wiedzieć ile jest krzyży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyhomonazizm wierzacy w rozdzki bezmozg tsuranni tez przyjdzie IP: *.eastwest.com.pl 13.11.07, 17:40 przebierz sie za homonaziste!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DużeS Re: W Krakowie teczowe s..c er nie uszanowalo IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.07, 22:29 'Dać odpór dewiantom'?? A co to za język?! Człowieku, z jakiego Ty się ołtarza urwałeś?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsuranni ma ktoś jakiś środek na karaluchy? IP: *.idpan.poznan.pl 13.11.07, 15:37 przydałoby się na Młodzież Wszechpolska jak znalazł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: ma ktoś jakiś środek na karaluchy? IP: *.eastwest.com.pl 15.11.07, 16:52 nie , na homonazistow i nierobow co pojda w tym marszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOmTom O to jak pójde wspomóc Kombatantów IP: 212.38.200.* 13.11.07, 15:41 Jestem młodym Polakiem i pójde wspomóc Kombatantów - chociażby przez szacunek dla Nich organizacje homoseksualne powinny rozpocząć marsz z innego miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: O to jak pójde wspomóc Kombatantów IP: *.icpnet.pl 13.11.07, 15:52 przecież ci tzw. kombatanci nikogo nie szanują, to straszne bydło narodowo-katolickie jest. w zeszłym roku, gdy organizatorzy marszu równości próbowali porozumieć się z "kombatantami" w sprawie przebiegu trasy, tym "bojownikom o boga" starczyło inwencji na kilka słów powszechnie uchodzących za plugawe i obraźliwe i na nic więcej!!! jeśli tak mają wyglądać ludzie godni szacunku to mnie szacunku dla nich nie starcza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: O to jak pójde wspomóc Kombatantów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.07, 16:34 Kto tu jest bardziej chory. Tych z marszu prosto należy kierować do psychiatryka. To skaza narodu! Jedzcie sobie do Holandii tam wasze miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: O to jak pójde wspomóc Kombatantów IP: *.icpnet.pl 13.11.07, 16:45 sądząc po zachowaniu "kombatantów" podczas zeszłorocznego marszu to raczej oni klasyfikują się na kurację w szpitalu dla psychicznie i nerwowo chorych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d przepraszamy Kat uciekl z oddzialu IP: *.eastwest.com.pl 13.11.07, 22:48 schowal psychtropy pod podusie, juz dobrze kat zaraz zasniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Po co za każdym razem podpisujesz się inaczej? 17.11.07, 20:32 Gość portalu: d napisał(a): > schowal psychtropy pod podusie, juz dobrze kat zaraz zasniesz. A kolega skąd wie co to są "psychotropy"? Sądząc z panicznych reakcji to chyba wiem, skąd znasz takie rzeczy... ;) PS Po co za każdym razem podpisujesz się inaczej, przecież widać że to jedna osoba - nie po stylu odpowiedzi, a po domenie, która jest obok twojego postu. Liczysz na to, że tego nie widać? Gościu, jak masz problem z tym marszem, to zrób swój, przecież widzisz jakie to proste. Weź sobie sztandar, napisz coś na nim zgłoś to do UM i masz darmową ochronę policji. To będzie bardziej cywilizowane niż bluzganie z domu. Informacja prasowa gwarantowana, żaden świr prasie nie ucieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Jesteśmy w Holandii --> Są lepsze problemy. 17.11.07, 19:30 Gość portalu: mj napisał(a): > Jedzcie sobie do Holandii[,] tam wasze miejsce. Jesteśmy w Holandii. Poznań jest liberalny, tj. nikogo nie obchodzi kto z kim w łóżku śpi i czy tacy ludzie biegają sobie po mieście. Wiem, bo pytałem. Jedynie osoby w wieku bardzo zaawansowanym, wręcz post-moherowym mają z tym problem, reszta (nawet 60-latkowie) mają to po prostu "gdzieś". Są lepsze problemy. U nas wtrącanie się w sprawy sąsiada uważane jest za niegodne. PS Znany poznański ś.p. fotograf prowadził studio ze swoim partnerem ok. 20 lat młodszym, razem chodzili do kościoła itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmiech na sali Marsz w Krzesinach czyli ostatnie podrygi... IP: *.icpnet.pl 13.11.07, 16:59 ...Wszy Polskiej... LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DużeS TOm tom jesteś wszechpolakiem, a nie Polakiem IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.07, 22:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala polski ciemnogród a w berlinie gej orgie na 1000al IP: 83.238.212.* 13.11.07, 16:05 osób w których biorą udział znani poznańscy politycy i wysokiej klasy przedstawiciele kleru. ale wy ku...wa jesteście zakłamani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Czy nie można przestać pisać o tych marszach? IP: 195.20.110.* 13.11.07, 16:11 Gdyby nie to, że media wywołują zainteresowanie tymi paradami i marszami, to pies z kulawą nogą by się nimi nie zainteresował, a im samym odechciałoby się łażenia bez sensu. No ale media muszą wzbudzić jakąś sensacje, żeby bylo o czym mowić i co pokazywać. Normalny człowiek ma głęboko w d.... te ich wszyskie przemarsze i nawet na to nie zwraca uwagi. No chyba, że jest tym atakowany przez media, jak przez onanizującego się ekshibicjonistę na plaży w Strzeszynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodek z Grunwaldu Słuszny postulat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.07, 17:03 Otórzmy się, bądźmy bardziej tolerancyjni, a nie będą musieli łazić bez sensu. Tak myślących, że przecież nikt ich nie dyskryminuje jest w zajętym sobą, zabieganym, tolerancyjnym Poznaniu zdecydowana większość. Niestety jest też trochę - może jednak trochę mniej niż średnia krajowa - ciasnych umysłowo ludzi, którzy mają gen agresji przeciw "innym", "onym" i dopóki nie wyleczy się tych kompleksów tkwiących w jakiejś części społeczństwa, to takie marsze i szum są celowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s wlodek idz na eme a nie popieraj homonazistow IP: *.eastwest.com.pl 15.11.07, 16:51 Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Mam nadzieję, że chociaż obiad zjedzą ;) 17.11.07, 19:34 Gość portalu: Włodek z Grunwaldu napisał(a): > Tak myślących, że przecież nikt ich nie dyskryminuje jest w zajętym > sobą, zabieganym, tolerancyjnym Poznaniu zdecydowana większość. Stawiam na to, że większość maszerujących to przyjezdni. Nie mogą przecież maszerować w swoich miastach, to co za problem wsiąść raz do roku w pociąg i przy okazji zwiedzić Poznań? Mam nadzieję, że chociaż obiad zjedzą, inaczej żadnych pieniędzy nie zostawią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsurani dokładnie IP: *.icpnet.pl 13.11.07, 19:01 podobnie czy nie można było przemilczeć wizyt Karola Wojtyły w tym samym miejscu o które dziś tyle hałasu? W ogóle dziennikarze powinni zająć się raczej zbieraniem liści spod drzew, ewentualnie kierowaniem ruchem drogowym na skrzyżowaniach, zamiaast wywoływać niezdrowe zainteresowania w narodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g tsuranni pala Ci stoi? IP: *.eastwest.com.pl 13.11.07, 22:47 naprawde Twoje zycie jest takie beznadziejne ze albo sie podniecacasz jakimis cudakami z rozdzkami a teraz homonazistami...czlowieku jest tyle fajnych rzeczy na swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: dokładnie IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.07, 20:57 > podobnie czy nie można było przemilczeć wizyt Karola Wojtyły Jak mi wskażesz choć jedną osobę z tego marszu, co jest znana tak jak Wojtyła (choć w Polsce) i jego/jej pozytywną popularność można porównać z JP2 - to w następnym marszu osobiście poniosę Cie na barana. Swoją drogą porównywać byle pedała do Wojtyły, który głównie przyczynił się do obalenia komuny, to trzeba mieć nieźle nasrane we łbie. Już widzę, jak Gomułka by wyraził zgodę na paradę równości czy czegokolwiek. Ale większośc z tych paradujących nie ma pojęcia co to ZOMO i bukowe osiemdziesiątki - i dobrze. Tylko uszanujcie to, że w dużej mierze właśnie m.in. Wojtyle zawdzięczacie to, że nie musicie tego dzisiaj doświadczać i możecie se normalnie paradować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab4 Kombatanci popilnują Krzyży przed Marszem IP: *.icpnet.pl 13.11.07, 16:40 W artykule jest błąd, zamiast "Dni Równości i Tolerancji" powinno być coś w stylu "dNi rÓwNoŚCI i tOlErANCji", a przynajmniej tak się reklamowali na ogłoszeniach. Nie mam nic do homoseksualistów ale pokemoństwa nie znoszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt serdeczne pozdrowienia dla ks abpa seniora IP: *.gprs.plus.pl 13.11.07, 18:21 i wszystkich zaklamanych kombatantow 56 ktorzy kilka organizacji maja bo miedzy soba porozumiec sie nie moga! Ot taki przyklad tolarancji Czy ktos wie, czy wielebny Juliusz raczy wziac udzial w marszu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotosmak Kombatanci popilnują Krzyży przed Marszem IP: *.icpnet.pl 13.11.07, 18:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał, hetero :-) dziękujemy MW ! IP: *.icpnet.pl 13.11.07, 19:03 Bardzo dziękuję MW i wszystkim nietolerancyjnym politykom za darmową reklamę marszu. Dzieki Wam nie musimy robić sobie propagandy. Podobnie jak w zeszłym roku, Poznań będzie się śmiał z biednych obrońców nietolerancji i homofobii (przypominam, że Hitler kazał mordować homoseksualistów i nawoływał do przemocy wobec mniejszości, miedzy innymi seksualnych). a bardzo wielu poznanaiaków przyjdzie na amrsz, chociażby z ciekawości. Bardzo dziękujemy i zapraszamy na MARSZ @! Stawcie się zwolennicy nietolerancji w jak najwiekszej liczbie, to podobnie jak w zeszłym roku stróże prawa, porządku i demokracji, czyli nasza Policja, pogodni Was gazem i pałkami. Na własne życzenie. i wtedy będziecie wkurzeni, że prawda i tolerancja wygrała. Wrócicie do domów pełni niemnawiści, chociaż uważacie się za katolików. Ohhhhh, coż za zaprzeczenie swojej religii ! pozdrawiam ! Michał Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Re: dziękujemy MW ! 17.11.07, 19:39 Gość portalu: michał, hetero :-) napisał(a): > Bardzo dziękuję MW i wszystkim nietolerancyjnym politykom za > darmową reklamę marszu. W setkach tysięcy to liczyć! > bardzo wielu poznanaiaków przyjdzie na marsz, chociażby z > ciekawości. Sorry, tutaj [wasz] PR zawiódł: jest za zimno. > [...] podobnie jak w zeszłym roku stróże prawa, porządku i > demokracji, czyli nasza Policja, pogodni Was gazem i pałkami. Kurcze, nie mogę się powstrzymać z dodaniem tego, że jestem dumny że Policja przestrzega prawa do demonstracji i odgania przeszkadzających mętów. Oczywiście jeśli MW dostanie odmowę marszu, to też stanę w obronie ich prawa do zebrań ;) > [...] będziecie wkurzeni, że prawda i tolerancja wygrała. > Wrócicie do domów pełni niemnawiści, chociaż uważacie się > za katolików. "Chociaż" czy "dlatego że"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgorczyna Re: Kombatanci popilnują Krzyży przed Marszem IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.07, 19:18 "przecież ci tzw. kombatanci nikogo nie szanują, to straszne bydło narodowo-katolickie jest." Wspaniala tolerancja. Bydlo... Dzieki tym kombatanatom mozesz zyc w wolnym kraju i gardlowac na nich m.in. Puknij sie bucu w leb. Nie jestem: "narodowokatolickim bydlem" (kombatantem), czlonkiem MW itd itd, ale mam nadzieje ze nie bedzie tam tej parady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsurani Re: Kombatanci popilnują Krzyży przed Marszem IP: *.icpnet.pl 13.11.07, 19:20 myślę, że to dzięki innym kombatantom mogę żyć w takim kraju. Ci nie wiedzą nawet o co tak naprawdę walczyli - szli tylko podpuszczeni przez kler. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g tsuranni idz i zbuduj rozdzke i wspomoz homonazist IP: *.eastwest.com.pl 13.11.07, 22:45 tsuranni i homonazisci jedna banda - nie damy podejsc gejozie pod pomniki z ktorym nie maja nic wspolnego. A teraz panie intelgent powiedz pan dlaczego teczowe scier nie uszanowalo pomnika w Krakowie. Powiedz pan milosnik rozdzek powinnien takie rzeczy wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: Kombatanci popilnują Krzyży przed Marszem IP: *.icpnet.pl 13.11.07, 19:58 marsz równości będzie niezależnie od tego, czy podoba się to takim jak ty czy nie!!!! TO MIASTO JEST NASZE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skskk miasto Poznan nie nalezy do homonazisto nie klam IP: *.eastwest.com.pl 15.11.07, 16:50 f Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Realia.... musisz w końcu im sprostać. 17.11.07, 20:28 Realia.... musisz w końcu im sprostać, ale nie bój się, nowoczesna psychiatria ma wiele lekarstw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc głupota ludzka nie zna granic! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.07, 19:32 wydawałoby się, że starośc to doświadczenie, to mądrośc, to dawanie dobrego przykładu, to tolerancja, to mądra dyplomacja, ......., jak widac to niestety, głupota, życie niczego ich nie nauczyło, zmarnowany czas, zmarnotrawione życie, a innych już nie ma, bo to nie gra!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Stop Homonazistom IP: *.eastwest.com.pl 13.11.07, 22:46 dlaczego wymuszaja na normalnych i chca isc pod pomnik? Nie ma innych miejsc czy to juz jest slawetny terror z UE i homonazistowskie zagrywki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DużeS Stop nazistom IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.07, 22:36 Ależ niektórzy żałują, że Adolfa już brak...tak by się do gazu powysyłało, że mają 'zboki' czelność spod pomnika ruszać! Co za bydlaki praw obywatelskich się domagają...to tylko w Polsce możliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: głupota ludzka nie zna granic! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 19:26 Wstydz sie co piszesz. Ci ludzi krew przelewali a Ty i twoji "inni orientacyjnie koledzy i kolezanki" smiecie ich nazywac głupkami. Zostancie lepiej w "podziemiach" bo juz po mału wszyscy "normalni" maja was dosc. Odpowiedz Link Zgłoś
oboze-ratujsiektomoze Kombatanci popilnują Krzyży przed Marszem 13.11.07, 20:05 "Według organizatorów [marsz] ma być pochodem osób solidaryzujących się z prześladowanymi ze względu na płeć, orientację seksualną, pochodzenie etniczne, wyznanie, niepełnosprawność i biedę." A co z ludźmi dyskryminowanymi ze względu na przekonania polityczne? Komuniści, faszyści, narodowi-socjaliści są w tym kraju prześladowani bardziej, niż zboczeńcy, bo prawnie. Za cmokanie osoby tej samej płci na ulicy można co najwyżej dostać w dziób od przechodnia, a na pewno nie będzie cmokających się ścigał sąd. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Kombatanci popilnują Krzyży przed Marszem 13.11.07, 22:36 Stare pryki zawłaszczyły sobie Plac Mickiewicza! A może wy swój pomnik przeniesiecie na Krzesiny lub na jakis stadion? Tam żaden marsz czy manifestacja juz wam nie będzie przeszkadzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smierdz.pedalom Mam nadzieję,że kibole Lecha załatwią sprawę.. ;) IP: *.echostar.pl 14.11.07, 00:03 homonazizmowi trzeba dać zdecydowany odpór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kilinski Re: gdzie ta tolerancja IP: *.sfc.pl 14.11.07, 16:38 Jedno mnie tu dziwi,ci kombatanci bronia krzyży przed profanacja itp.Ale kto obronił te dzieci ktore wykorzystywał arcybiskub Peatz.Czemu wtedy nie było tych kombatantów i MW? Poza tym Marsz Równosci idzie pod hasłem obrony przed nietolerancj nie tylko dla homoseksualistów.Skad ta nienawisc do dorosłych ludzi któży chcą życ po swojemu.Homoseksualista nie wykorzystuje dzieci jak prominęci koscioła katolickiego.A przy okazji podczas Rozpudy został ukuty termin Eko terrorysci,teraz mamy nazwe homonazisci.Czy taki termin jak idiokombatanci sie przyjmie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Kombatanci popilnują Krzyży przed Marszem IP: *.tktelekom.pl 14.11.07, 09:37 władze miasta wydały pozwolenie? nielegalny marsz w 2005 roku? gdzie rzetelnosc dziennikarska? gdzie znajomość prawa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Poznaniacy stop Homonazistom i Hipokrytom IP: *.eastwest.com.pl 15.11.07, 16:49 anrachisci co wpisuja hasla obrazjace godla i niszcza mury miasta , wszelkiej masci nieroby i smierdzace potem dzieci kwiaty a do teg homonazisci co by chcieli swiatk ksztaltowac...STOP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyrek Re: Poznaniacy stop Homonazistom i Hipokrytom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 23:20 Czy Poznań to miasto konserwatywne?? Nie popieram startu marszu równości z Placu Mickiewicza. Uczestnicy mogliby wyruszyć 50m dalej z pod Zamku i sprawa byłaby zamknięta. Nie mam nic przeciwko marszowi, ale organizatorzy powinni wziąć pod uwagę kombatantów i ludzi starszych. A teraz apel do wszystkich: do zwolenników i przeciwników: bądźmy tolerancyjni wobec innych, a inni będą i nas tolerować, tyczy się to także do organizatorów marszu. Gej to też człowiek. Czy tak nie może wyglądać Poznań???: wiadomosci.onet.pl/63795,21,2,0,1,pokaz.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Oby nie Poznan nie moze dostac sie w lapy homonazi IP: *.eastwest.com.pl 16.11.07, 16:01 homonazistow takze tych tsurnanich co pracuja w instytucie w korniku. Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Dowód na inteligencję Młodzieży Wszechpolskiej! ;) 17.11.07, 20:00 Gość portalu: s napisał(a): > [...] takze tych tsurnanich co pracuja w instytucie w korniku. Proszę Państwa! Mam dowód na ślady inteligencji, wprawdzie szczątkowej, gościa (podpisującego się za każdym razem inaczej) wypisującego hasła o "homonazistach" itp. Otóż naczelny ten doszedł metodą skorzystania z usługi "whois"[1], że domena "idpan.poznan.pl" jest Instytutem Dendrologii w Kórniku, przez co wyprzecił szympansa, który jedynie potrafi myć skarpetki mydłem czy przybijać gwoździe młotkiem[2]. Spieszę zgłosić publikację do czasopisma z Listy Filadejfijskiej! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erina Re: Poznaniacy stop Homonazistom i Hipokrytom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 16:35 mój Dziadek był ranny w Czerwcu 56 roku, Babcia szukała go w poznańskich szpitalach kilka dni. Szanuję tych którzy wtedy manifestowali, pamiętam o nich. Walczyli o chleb i wolność - o prawa człowieka. Dla mnie te prawa też są ważne. Jestem lesbijką. Razem z Moją Partnerką wybudowałysmy dom, jesteśmy rodziną. I chodzę na Marsz Równości bo jestem obywatelką i patriotką i chcę, żeby w moim Mieście i mojej Ojczyźnie było miejsce także dla nas. I to w tym miejscu - pod Krzyżami i w każdym innym. Szanuję innych ludzi ale domagam się szacunku dla siebie. I równych praw. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Poznaniacy stop Homonazistom i Hipokrytom 17.11.07, 18:28 kombatanci-sporo tam było kryminalistów-odbitych z pierdla. dorwali sie do karabinków-i to było to q..a powstanie. Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Mogę Cię szanować za to, że nie parkujesz na trawn 17.11.07, 20:26 Gość portalu: Erina napisał(a): > [...] Jestem lesbijką. To straszne ;) .... > [...] I chodzę na > Marsz Równości bo jestem obywatelką i patriotką i chcę, żeby w moim > Mieście i mojej Ojczyźnie było miejsce także dla nas. ...A teraz poważnie. Może to nie Niemcy, ale w tym mieście masz większy spokój niż gdziekolwiek indziej. Warto docenić - choć trochę. Widzisz przecież, że większość pisze, że nie wie po kiego grzyba ta cała dyskusja. Spójrz na całą sprawę z boku. Wiem, że nie masz łatwo, ale pukasz do otwartych drzwi. Nie zapominaj, że jeden głos krytyki słychać łatwiej, niż pięć głosów wsparcia. Dla Twojego ego bardziej denerwujący jest ten wystraszony idiota wypisujący o "gejonazistach", niż te kilkanaście głosów próbujących przekazać Wam, że w zasadzie sprawy nie ma, róbcie co chcecie, my "normalni" ludzie pozwalamy wam mieszkać w spokoju i w zasadzie nie wiemy w czym problem. Wait a minit, there's a problem: ta prowokacja. Masz prawo zaczynać marsz gdzie chcesz, ale matka Ci mówiła, że nie robi się głupich min do psa na łańcuchu, bo pies się może zerwać. Sorry, ale IMHO wy po prostu leczycie swój kompleks lat przymusowego ukrycia przez szybkie nadrabianie korzystaniem z wolności na maksa. Z całym szacunkiem, ale to jest tak dziecinne jak nastolatek upijający się do nieprzytomności, bo wcześniej nie wolno było. Trochę to śmieszni wygląda, i takie jest IMHO przesłanie większości postów. > Szanuję innych ludzi ale domagam się szacunku dla siebie. Większość Ci nie odmawia szacunku, ino jako człowieka, nie lesbijki. Zauważ, że to przez manifestację odmienności stajesz się odmienna, nie przez sam FAKT bycia nieco inną. Na co liczysz, że ktoś stanie na Twoim progu i powie Ci "fajnie, że w końcu podjęłaś tę decyzję"? Mogę Cię szanować tylko za to, że nie parkujesz na trawniku i nie wymiotujesz mi na wycieraczkę. To, co robisz za drzwiami mieszkania, jak osiągasz orgazm i jak wychowujesz swoją córkę to Twoja sprawa, i nie licz na wsparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DużeS Re: Poznaniacy stop Homonazistom i Hipokrytom IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.07, 22:39 Ja szanuję tylko tych, którzy mnie i mi podobnych szanują...Okazuje się wieć, że w Polsce zbyt wielu szanować się nie da...;-/ Czy się mylę? Hm... --- Języki obce za FREE!!!anglorus.wordpress.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb nieco dziecinna reakcja 17.11.07, 19:49 Gość portalu: pyrek napisał(a): > Czy Poznań to miasto konserwatywne?? > Nie popieram startu marszu równości z Placu Mickiewicza. Uczestnicy mogliby > wyruszyć 50m dalej z pod Zamku i sprawa byłaby zamknięta. Moim zdaniem wybór tego miejsca to prowokacja, która jest niepotrzebna. Mam wrażenie że po latach przymusowego "chowania się w piwnicy" chcą pokazać, że mają prawo wyjść na wierzch. Taka nieco dziecinna reakcja, ale cóż, każdy kiedyś był dzieckiem ;) > Nie mam nic przeciwko marszowi, ale organizatorzy powinni wziąć pod > uwagę kombatantów i ludzi starszych. Czy kombatanci i ludzie starsi biorą pod uwagę gejów i lesbijki? Przestańmy umieszczać starszych ludzi na piedestale, oni (w większości) nie są tego warci. > A teraz apel do wszystkich: do zwolenników i przeciwników: bądźmy > tolerancyjni wobec innych, a inni będą i nas tolerować, Pukasz do otwartych drzwi: w końcu marsz jest w Poznaniu nie bez przyczyny. Takich wystraszonych półgłówków jak Twój poprzednik (podpisujący się za każdym razem inaczej) nie jest wielu. > Czy tak nie może wyglądać Poznań???: > <a href="wiadomosci.onet.pl/63795,21,2,0,1,pokaz.html" U nas nie ma takiwego przemysłu turystycznego, nie ma sensu promować miasta w ten sposób. Sam fakt, że miasto ściąga gejów jest ogromną promocją - bo geje siedzą na wysokich stanowiskach i są na homofobię wrażliwi (zupełnie jak Żydzi ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyrek Re: nieco dziecinna reakcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 23:45 I co marsz przeszedł? Czy uczestnicy marszu kogoś pobili czy skrzywdzili? Nie przeszła sobie grupka paru normalnych ludzi i co komu to przeszkadzało. Czy naprawdę nie możemy być tolerancyjni? Gej to też człowiek. I nie mówcie, że homoseksualizm jest tylko w Holandii. Parada gejów w Rio De Janiero. Tam szły tysiące osób: wiadomosci.onet.pl/63795,21,2,0,1,pokaz.html Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Re: nieco dziecinna reakcja 19.11.07, 10:58 Gość portalu: pyrek napisał(a): > Czy naprawdę nie możemy być tolerancyjni? A nie jesteśmy? > Gej to też człowiek. Poważnie? Niedawno to odkryłeś? Masz "polski" problem, czytasz między wierszami i dodajesz sobie treść. Pisałem tylko, że start spod krzyży (do których nie mam jakiegoś specjalnego stosunku) to prowokacja, a taka nie jest TUTAJ potrzebna, bo uczestnicy po prostu nie potrzebują zwracać na siebie uwagi w ten sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
etykieta.zastepcza buahahaha, groteskowy spacerek 18.11.07, 01:12 No widowisko było żenujące, jak co roku zresztą. Tym razem na 200-300 uczestników było 400 policjantów, proporcja wprost genialna, ciekawe, kto za to płaci. Inna sprawa, to to, że w dalszym ciągu nie wiem po co ta hucpa? Za pieniądze podatników mała i hałaśliwa grupka homozielonychlewaków wykrzyczała zestaw tak żałosnych banałów typu "wszyscy równi" i tak dalej, że aż po prostu można było doznać skrętu kiszek z żałości. I wszystko to w nadmiarowej asyście konnej i pieszej policji (jak autorka-obserwatorka p. Przybylska słusznie skonstatowała - także z pewnym odsetkiem gejów). Jako demokracja prezentujemy się fatalnie i kompletnie niedojrzale, bo pozwalamy sobie wejść na głowy jakimś homofanatykom, którzy korzystając z naszych wspólnych bo publicznych pieniędzy realizują swoje mało znaczące fanaberie w przestrzeni publicznej. Ja się pytam kogo obchodzi, z kim ktoś inny, zupełnie mi obcy idzie do łóżka? Świat, w którym kilkunastu wariatów bredzi o tolerancji w asyście kilkuset policjantów jest światem postawionym na głowie. Ta grupa nie ma za grosz poczucia odpowiedzialności za państwo, prezentuje wyłącznie postawę roszczeniową żądając pieniędzy na ochronę swojej żenującej manifestacji. Czas z tym skończyć i wprowadzić prawo, które będzie ustanawiać proporcjonalną do liczby uczestników demonstracji asystę policji, a to, co wyjdzie ponad to, będzie ekstra płatne przez organizatorów. Wtedy tym wszystkim homolewakom po otrzymaniu pierwszej faktury od społeczeństwa odechce się pieprzenia o głupotach i o tym, co wkładają sobie do własnych dup na forum publicznym. Aha, zupełnie nie na miejscu jest robienie sobie przez homolewaków zasłony dymnej z niepełnosprawnych, niskich, wysokich, czarnych i żółtych. Jak zwykle wstyd i pieprzenie w bambus. Niech żyje tolerancja! Niech żyje równość! Banały! Oczywiste oczywistości! Echchchchch.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balanga Re: O co tym gejaszkom chodzi IP: *.pools.arcor-ip.net 18.11.07, 19:10 Prawa czlowieka i obywatela maja jak kazdy z nas. Chca pokrzyczec i w korowodach posuwac, z obstawa, moze jeszcze pochodnie zapala za moje, podatnika pieniadze? NIE i jeszcze raz NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyrek Re: O co tym gejaszkom chodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 23:48 A ja sobie nie życze, aby z moich podatków szły pieniądze na obstawę kibiców podczas meczów ligowych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mynie Re: Kombatanci popilnują Krzyży przed Marszem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 17:28 a co ma do tego tolerancjacw..u? Odpowiedz Link Zgłoś