Gość: mycha IP: *.icpnet.pl 30.07.03, 11:54 M......bylam ciekawa czy tu zajrzysz :P ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: faxe Re: Dyskoteki w Poznaniu IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 12:26 Mickey zaraz tu pewnie zawita :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Dyskoteki w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 30.07.03, 12:27 oo mycha :) a dlaczego juz sie do mnie nie odzywasz?? ostatnio przez GG prowadzilem monolog bo sie nie odezwalas... :-( pozdrawiam marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Dyskoteki w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 30.07.03, 14:29 marcin?nic mi o tym nie wiadomo:(to niemozliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mickey Re: Dyskoteki w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 30.07.03, 17:18 oczywiscie, ze jestem ;) i oczywiscie, ze monitoruje takie tematy ale moglas mi sie po prostu spytac:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Dyskoteki w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 31.07.03, 18:36 tak tak tylko kiedy???:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mickey Re: Dyskoteki w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 31.07.03, 19:21 tam gdzie zawsze:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Dyskoteki w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 31.07.03, 22:33 nie pytam gdzie tylko kiedy??:P Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.r.rm Tylko SCORPIO ! 31.07.03, 22:49 Tam zawsze mogę poderwać supersamca !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mickey Re: Tylko SCORPIO ! IP: *.icpnet.pl 01.08.03, 00:00 z reguly sie chyba mijamy, ale jak bedziesz znowu daj znac i wyjde do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.rrm Re: Dyskoteki w Poznaniu 01.08.03, 19:50 to siedliska dealerów narkotyków i półświatka przestępczego..normalny człowiek się w takich miejscahc nie pokazuje Odpowiedz Link Zgłoś
telewizja.trwam Oszołom w SCORPIO !!! 01.08.03, 23:26 oszolom.z.rrm napisał: > to siedliska dealerów narkotyków i półświatka przestępczego..normalny człowiek > się w takich miejscahc nie pokazuje Oszoł !!! Ty zboczeńcu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Dyskoteki w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 02.08.03, 10:53 Oszolom,w takim razie gdzie sie bawi normalny (mlody) czlowiek?? Chyba nie jest dla Ciebie największą rozrywką niedzielne wyjscie do kościoła? A moze bawisz sie kulturalnie-opera,teatr...? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.r.rm Re: Dyskoteki w Poznaniu 02.08.03, 18:40 Gość portalu: mycha napisał(a): > Oszolom,w takim razie gdzie sie bawi normalny (mlody) czlowiek?? > Chyba nie jest dla Ciebie największą rozrywką niedzielne wyjscie do kościoła? > A moze bawisz sie kulturalnie-opera,teatr...? Mnie kręcą tylko spocone ciała młodych pięknych mężczyzn. A co w tym złego ?! Ks. Bartnik czy o.Dyrektor też są pięknymi mężczyznami. Oszołom z Rodziny Radia Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Touluse~Lautrec Oszołom! Nie zapomnij ! 05.08 wizyta u proktologa! IP: *.chello.pl 02.08.03, 19:17 oszolom.z.r.rm napisał: > Gość portalu: mycha napisał(a): > > > Oszolom,w takim razie gdzie sie bawi normalny (mlody) czlowiek?? > > Chyba nie jest dla Ciebie największą rozrywką niedzielne wyjscie do kościo > ła? > > A moze bawisz sie kulturalnie-opera,teatr...? > Mnie kręcą tylko spocone ciała młodych pięknych mężczyzn. A co w tym złego ?! > Ks. Bartnik czy o.Dyrektor też są pięknymi mężczyznami. > Oszołom z Rodziny Radia Maryja. Tylko tym razem umyj sie przed tym ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Touluse~Lautrec Re: Oszołom! Nie zapomnij ! 05.08 wizyta u prokto IP: *.chello.pl 03.08.03, 16:42 Gość portalu: Touluse~Lautrec napisał(a): > oszolom.z.r.rm napisał: > > > Gość portalu: mycha napisał(a): > > > > > Oszolom,w takim razie gdzie sie bawi normalny (mlody) czlowiek?? > > > Chyba nie jest dla Ciebie największą rozrywką niedzielne wyjscie do k > ościo > > ła? > > > A moze bawisz sie kulturalnie-opera,teatr...? > > Mnie kręcą tylko spocone ciała młodych pięknych mężczyzn. A co w tym > złego ?! > > Ks. Bartnik czy o.Dyrektor też są pięknymi mężczyznami. > > Oszołom z Rodziny Radia Maryja. > > Tylko tym razem umyj sie przed tym ! Uprzejmie przypominam ! Odpowiedz Link Zgłoś
telewizja.trwam Re: Oszołom! Nie zapomnij ! 05.08 wizyta u prokto 03.08.03, 18:29 Gość portalu: Touluse~Lautrec napisał(a): > Gość portalu: Touluse~Lautrec napisał(a): > > > oszolom.z.r.rm napisał: > > > > > Gość portalu: mycha napisał(a): > > > > > > > Oszolom,w takim razie gdzie sie bawi normalny (mlody) czlowiek?? > > > > Chyba nie jest dla Ciebie największą rozrywką niedzielne wyjscie > do k > > ościo > > > ła? > > > > A moze bawisz sie kulturalnie-opera,teatr...? > > > Mnie kręcą tylko spocone ciała młodych pięknych mężczyzn. A co w tym > > złego ?! > > > Ks. Bartnik czy o.Dyrektor też są pięknymi mężczyznami. > > > Oszołom z Rodziny Radia Maryja. > > > > Tylko tym razem umyj sie przed tym ! > Uprzejmie przypominam ! Tylko się nie spóźnij, Hubert !!! Odpowiedz Link Zgłoś
telewizjatrwam Re: Oszołom! Nie zapomnij ! 05.08 wizyta u prokto 03.08.03, 19:10 telewizja.trwam napisała: > Gość portalu: Touluse~Lautrec napisał(a): > > > Gość portalu: Touluse~Lautrec napisał(a): > > > > > oszolom.z.r.rm napisał: > > > > > > > Gość portalu: mycha napisał(a): > > > > > > > > > Oszolom,w takim razie gdzie sie bawi normalny (mlody) czlow > iek?? > > > > > Chyba nie jest dla Ciebie największą rozrywką niedzielne wy > jscie > > do k > > > ościo > > > > ła? > > > > > A moze bawisz sie kulturalnie-opera,teatr...? > > > > Mnie kręcą tylko spocone ciała młodych pięknych mężczyzn. A co w > tym > > > złego ?! > > > > Ks. Bartnik czy o.Dyrektor też są pięknymi mężczyznami. > > > > Oszołom z Rodziny Radia Maryja. > > > > > > Tylko tym razem umyj sie przed tym ! > > Uprzejmie przypominam ! > Tylko się nie spóźnij, Hubert !!! - postanowiłem zmienić miejsce naszego spotkania żadnych pedalskich klubów. zapraaszam cię do programu Alicji R Modlińskiej zerwane więzi to coś w rodzaju programu wybacz mi...mam nadzieję że mi wybaczysz wszytskie niegodziwości których ci zaaplikowałem..jest mi bardzo przykro i bardzo tego żałuję Odpowiedz Link Zgłoś
touluse.lautrec Ojej! to ja jestem tam umówiony!! 03.08.03, 19:13 Muszę jeszcze sobie zrobić test na hiva..ostatnio często zmieniałem partnerów seksualnych boje się ze trafiłem na jakiegoś kseropozytywnego typka to chyba był ten obrzydliwy pedryl pospisujący sie jako telewizja trwam...już ja dorwę tego gada... Odpowiedz Link Zgłoś
telewizjatrwam oświadczam że Oszołom jest heteroseksualny 03.08.03, 19:16 To Michnik kazał mi tak mówić płaci mi za te klamstwa po 50zł za każdy paszkwil oczerniajacy Oszołoma Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.r.rm Jestem gejem ! I jestem z tego dumny !!! 03.08.03, 19:30 A do proktologa i tak się wybiorę ! Odpowiedz Link Zgłoś