emel2x 18.11.07, 21:39 Który lokal organizuje najlepszą imprezę sylwestrową? W zeszłym roku odwiedziliśmy Alibi i było nieźle a w tym roku musi być wyjątkowo? Bawiliście się gdzieś w zeszłym roku i może ktoś ma coś super do polecenia? Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sjustynka Re: Sylwester 2007 w Poznaniu 25.11.07, 22:28 witajcie. również na chwilę obecną nie mam planów na sylwka a też chciałabym spędzić go wyjątkowo.może jakiś bal>???:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dididi Re: Sylwester 2007 w Poznaniu IP: *.nsm.pl 29.11.07, 19:15 hej a czy w Poznaniu odbywa się jakaś impreza sylwestrowa pod gwiazdami, nie wiem np na rynku - czy odbywa się jakiś koncert, jakieś sztuczne ognie itp? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Sylwester 2007 w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 07.12.07, 18:06 Nic ciekawego dla poznaniaków nie ma nasze miasto nam do zaoferowania jeśli chodzi o sylwestra i większe imprezy kulturalne.Już od kilku lat Poznań zaniedbuje mieszkańców jeśli chodzi o rozrywkę kulturalna,żadnych ciekawych ofert!mało atrakcyjne zespoły.Władze miasta powinny wziąć sobie do serca dobro mieszkańców przykład z Krakowa czy choćby Wrocławia,pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordimer Re: Sylwester 2007 w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 29.12.07, 23:03 Mi tam to zwisa że nic nie ma...Wolę żeby nic nie było niż ma być Doda albo inne gówna w stylu noc hakin stevensa, i nataszka urbańska, ble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: Sylwester 2007 w Poznaniu IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.07, 10:05 > Wolę żeby nic nie było niż ma być Doda albo inne > gówna w stylu noc hakin stevensa, i nataszka urbańska, ble Czyżbyś był z zarządu miasta albo radnym? No bo wypowiedź jest na prawdę na poziomie - no i właśnie dzięki takiej kreatywności nic w tej naszej wiosce nie ma, poza odpustem od czasu do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Sylwester 2007 w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 21.12.07, 22:14 Witam. Ostrzegam pred Alibi, bylem w zeszlym roku i bylo srednio. Najgorsze to ze wlasciwie nie bylo jedzenia, tylko zimne przekaski - wiszace kilbasy hihihi - a ceny jak na Batorym. Za 0,5l trzeba bylo zaplacic minimum 80zl ! Nie wspomne o szampanie, gdzie w lokalach przewaznie jest butelka na pare, a nie lyk w kubku plastikowym. Tak wiec wlasciciele postawili przede wszystkim na zdarcie kasy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diablo666 Re: Sylwester 2007 w Poznaniu IP: *.sarmacka.net 01.01.08, 00:23 ja mysle jak kolega bo na h.. zapraszac dode zeby zje..ła klimat sylwestra?? porażka... ja org. sylwka na chacie w rytm rapu:PP Odpowiedz Link Zgłoś