Dodaj do ulubionych

chyba znalazł sie admin

31.01.04, 13:47
I wykasował mó wątek.Tylko-pytam z ciekawości-dlaczego?
Co w nim było takiego ,(a nie wiem czym kieruje się ten ktoś,wszak osoba
całkiem bezstronna jak przypuszczam ;),że nadawał się jesynie do kasacji.
Chyba że wróciła nam cenzura,a wiadomo że cenzorzy inteligencją nie grzeszą
i wszystko co zawiera słowo "sex" wprawia ich w drgawki nerwowe.
Może troszkę praktyki adminie(cenzorze ? ) ...
Bo się wściekłam na tą głupotę ludzką
Obserwuj wątek
    • debi_bebi Re: chyba znalazł sie admin 31.01.04, 13:52
      Cześć. Też zauważyłam dziwne działania na FT. Np. zniknął wątek, krórego
      jedyną winą było to, że został zamieszczony 2 razy. Wylądował na oślej ławce.
      • debi_bebi Re: chyba znalazł sie admin 31.01.04, 14:33
        Ciekawe, że Twojego wątku nie znalazłam nawet na oślej ławce. Za to znalazłam
        tam wątek o masturbacji, na ktorym sama z zaangażowaniem dyskutowałam.
        Nie wiem, co za politykę względem FT prowadzi administracja Forum GW :(
        • maxiona Re: chyba znalazł sie admin 31.01.04, 15:23
          Widocznie ktoś uważa że lepsza jest metoda na chybił trafił niż wcale :)
        • Gość: liberal chyba przeniesli tu tego, cenzora............. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.04, 15:25
          co go z wiadomosci wyrzuli,
          stacza sie biedak:(
          • debi_bebi Re: chyba przeniesli tu tego, cenzora............ 31.01.04, 15:32
            Nie sądzę. Myślę, ze tnie u nas ktoś z "góry" i robi to, jak słusznie
            zauważyła maxiona, na ślepo i od przypadku do przypadku.
          • Gość: samanta Re: chyba przeniesli tu tego, cenzora............ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.01.04, 15:32
            no to masz debi to czego chcialas..... teraz ani Piotrusia nie bedzie ani
            nas .jakis dupek bedzie wszystko cial jak popadnie,sluchajac w wolnych chwilach
            radia maryja,he,he
            • debi_bebi Re: chyba przeniesli tu tego, cenzora............ 31.01.04, 15:37
              Wiesz co? Z Ciebie jest doskonała krytykantka-malkontentka. Ustawiasz sie w
              pozycji biernego obserwatora i dowalasz tam, gdzie Ci wygodniej, w dodatku bez
              sensu.
              • maxiona Re: chyba przeniesli tu tego, cenzora............ 31.01.04, 15:40
                No co chcesz od niej , może się zacięła .
                • debi_bebi Re: chyba przeniesli tu tego, cenzora............ 31.01.04, 15:45
                  tak, to by dużo tłumaczyło. Koń z klapkami na oczach tez nie widzi tego, co po
                  bokach. Zawężone horyzonty.
              • samanta1 Re: chyba przeniesli tu tego, cenzora............ 31.01.04, 15:44

a ty na co liczylas? Ze zamorduje admina spolecznego?
                • debi_bebi Re: chyba przeniesli tu tego, cenzora............ 31.01.04, 15:46
                  Nie, bo takiego nie ma, jak głosi oficjalna wieść.
              • Gość: liberal swiete slowa, debi............... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.04, 15:46
                trafnie podsumowalas,
                samantke:)
                • debi_bebi Re: swiete slowa, debi............... 31.01.04, 15:53
                  Myślisz, że mi na tym zależało? Wolałabym doszukać się zgoła innych cech, np.
                  choćby szczątków dobrych intencji na rzecz działań pro publico bono.
                  • samanta1 Re: swiete slowa, debi............... 31.01.04, 15:59
                    to sie zapisz do jakiegos zwiazku bos najwyrazniej niewyzyta spolecznie.

> Myślisz, że mi na tym zależało? Wolałabym doszukać się zgoła innych cech, np.
                    > choćby szczątków dobrych intencji na rzecz działań pro publico bono.
                • samanta1 Re: swiete slowa, debi............... 31.01.04, 15:58
                  Droga specjalistko od masturbacji ....w koncu to ty wiecznie narzekasz jak
                  stara panna na brak albo nadmiar adminow wiec nie zawracaj mi dupy i przestan
                  juz jeczec.Jak taka jestes niezadowolona to zmien forum na inne i juz.
                  Kitek,a ty juz calkiem wyparles sie swojej ksywy?
                  • debi_bebi Re: swiete slowa, debi............... 31.01.04, 16:07
                    Droga specjalistko od wtryniania wszędzie swoich trzech groszy, sama sobie mną
                    dupę zawracasz gdzie i kiedy tylko możesz :) czyżby to jednak był jakiś objaw
                    sympatii, czy tylko się nudzisz, chociaz na GW tyle ciekawych for, gdzie
                    mogłabyś sie nareszcie wykazać ?
                • maxiona Re: swiete slowa, debi............... 31.01.04, 15:58
                  A skończy się na zapasach w kisielu...
                  • debi_bebi Re: swiete slowa, debi............... 31.01.04, 16:08
                    Eee tam :) Kto by nam chciał sędziować?
                    • schizoo Re: swiete slowa, debi............... 31.01.04, 16:11
                      ja!ja!
                      • debi_bebi Re: swiete slowa, debi............... 31.01.04, 16:14
                        I zrobiłbyś to bezstronnie?
                        • maxiona Re: swiete slowa, debi............... 31.01.04, 16:15
                          debi_bebi napisała:

> I zrobiłbyś to bezstronnie?

Zrobiłby to pewnie na stronie ::)
                          • debi_bebi Re: swiete slowa, debi............... 31.01.04, 16:17
                            Ze zwyciężczynia, z przegraną, czy z obiema naraz, żeby było po równo?
                            Patrz maxiona, a Ty o grupowym seksie marzysz ;)
                            • maxiona Re: swiete slowa, debi............... 31.01.04, 16:18
                              Już nie muszę marzyC ::)
                              • debi_bebi Re: swiete slowa, debi............... 31.01.04, 16:21
                                Ho, ho! Ale a' propos, co Ty byś robiła z pięcioma? Na mój gust przynajmniej
                                ze dwóch musiałoby leżeć odłogiem :)
                                • maxiona Re: swiete slowa, debi............... 31.01.04, 16:23
                                  No właśnie ,dlatego zeszłam do dwóch
                                  • debi_bebi Re: swiete slowa, debi............... 31.01.04, 16:26
                                    To chyba optymalne rozwiązanie dla trojga ?
                                    • maxiona Re: swiete slowa, debi............... 31.01.04, 16:28
                                      Prawdę powiedziawszy to chyba rację mają ci którzy mówią , że we dwoje jest
                                      ciasno a trzy osoby to już tłok.
                                      • debi_bebi Re: swiete slowa, debi............... 31.01.04, 16:31
                                        jednym słowem - masturbacja ?
                                        • maxiona Re: swiete slowa, debi............... 31.01.04, 16:35
                                          Masturbacja to już samotność
                                          • debi_bebi Re: swiete slowa, debi............... 31.01.04, 16:39
                                            trudno nie przyznac Ci nieco racji :)
                                            Ale, jak powiedają niektórzy, lepiej samemu, niż w złym towarzystwie.
                                            • maxiona Re: swiete slowa, debi............... 31.01.04, 16:44
                                              To zależy czy chcesz dawać czy brać. A "w złym towarzystwie" można tylko brać
                                              i jest ok.
                                              • debi_bebi Re: swiete slowa, debi............... 31.01.04, 16:47
                                                W takim razie to musi być specjalnie dobrane "towarzystwo", że chce tylko
                                                dawać.
                                                • schizoo Re: swiete slowa, debi............... 31.01.04, 16:54
                                                  normalnie zgorszyłem się...
                                                  • debi_bebi Re: swiete slowa, debi............... 31.01.04, 16:55
                                                    Myślałby kto, żeś taki świętoszek!
                                                  • maxiona Re: swiete slowa, debi............... 31.01.04, 16:59
                                                    Dobrze że normalnie ,bo wszystko co nienormalne to zboczone
                                                  • schizoo Re: swiete slowa, debi............... 31.01.04, 17:06
                                                    jak jest normalnie,to jest nienormalnie...
                                                  • maxiona Re: swiete slowa, debi............... 31.01.04, 17:12
                                                    Mam za dużego kaca żeby to pojąć , ale brzmi bardzo mądrze.
                                                • maxiona Re: swiete slowa, debi............... 31.01.04, 16:57
                                                  Niekoniecznie. Jeśli chodzi tylko o sex to można każdy może tylko brać.
                                                  No wiesz sex dla przyjemności i nic poza tym.
                                                  • debi_bebi Re: swiete slowa, debi............... 31.01.04, 17:09
                                                    Seks dla przyjemności to coś, do czego nie każdy jest zdolny, a z kolei wielu
                                                    ze zdolnych woli sie do niego nie przyznawać.

P.S. Maxiona, jak obstawiasz, wytną nas tym razem, czy nie ;)
                                                  • maxiona Re: swiete slowa, debi............... 31.01.04, 17:15
                                                    Wydaje mi się że to była taka akcja jednorazowa do następnego razu (masło
                                                    maślane) ::)))
                              • schizoo Re: swiete slowa, debi............... 31.01.04, 16:21
                                ja nic o tym nie wiem..........
                                • maxiona Re: swiete slowa, debi............... 31.01.04, 16:25
                                  Pewnie za dużo wypiłeś
                                  • debi_bebi Re: swiete slowa, debi............... 31.01.04, 16:27
                                    To sie nazywa, że Schiziowi się oczy zamykają w najmniej oczekiwanych
                                    momentach :)
                                    • Gość: samanta Re: swiete slowa, debi............... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.01.04, 18:11
                                      nie tedy droga debi jesli chcesz sie dowartosciowac .teraz zaczynam pojmowac
                                      twoje swietne porozumienie z messja he,he
                                      • debi_bebi Re: swiete slowa, debi............... 31.01.04, 18:15
                                        Jak zwykle bez sensu, ale cieszy mnie, że w ogóle jakas myśl zaświtała ci w
                                        głowie.
    • maxiona Re: chyba znalazł sie admin 31.01.04, 15:32
      Dziwne ale to nie cenzor a jakieś służby porządkowe przeniosły mój wątek do
      FEN.
      A za odśnieżanie nie ma się kto wziąć...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka