Dodaj do ulubionych

Zegnam forum

IP: *.icom.ca 27.07.01, 07:11
Niestety musze was wszystkich pozegnac. Wyjezdzam teraz na rok do pracy, i nie
wiem czy bede mial dostep do forum. Bardzo bym chcial nadal tu pisac, ale jesli
bedzie to niemozliwe, pojawie sie tu dopiero za rok.

Zegnam wszystkich regularnych forumowiczow, Radosta, lol, PB, ethanol etc. i
tych mniej regularnych. Mam nadzieje ze za rok spotkamy sie w Poznaniu. na
rynku przy piwie lub na stadionie nowego, bogatego Lecha, glownego faworyta na
mistrza Polski (i nie tylko).

Zegnam tez Warschau, Roberta, wroclawi. Czasami byly klotnie, ale przyznacie
chyba ze sie nie nudziliscie. Moze wpadne do Wawy i Wrocka jak bede w Polsce.

No coz, mam nadzieje ze jak wroce tu za rok, to forum bedzie mialo 100 tys
wpisow. I mam nadzieje ze wszyscy tu bedziecie. Postarajcie sie dogonic Wroclaw
i Warszawe. Taki stawiam wam wszystkim cel :)

Do zobaczenia za rok, na forum lub w Poznaniu.

Czesc!
Obserwuj wątek
    • Gość: guerra Re: Zegnam forum IP: *.icpnet.pl 27.07.01, 07:40
      Nie bój się...mam już koncepcję na dogonienie Festung Breslau - pozdro
    • Gość: P.B Re: Zegnam forum IP: 213.25.33.* 27.07.01, 09:13
      Gość portalu: Lechita napisał(a):

> Niestety musze was wszystkich pozegnac. Wyjezdzam teraz na rok do pracy, i nie
      > wiem czy bede mial dostep do forum. Bardzo bym chcial nadal tu pisac, ale jesli
      >
      > bedzie to niemozliwe, pojawie sie tu dopiero za rok.
      >
      > Zegnam wszystkich regularnych forumowiczow, Radosta, lol, PB, ethanol etc. i
      > tych mniej regularnych. Mam nadzieje ze za rok spotkamy sie w Poznaniu. na
      > rynku przy piwie lub na stadionie nowego, bogatego Lecha, glownego faworyta na
      > mistrza Polski (i nie tylko).
      >
      > Zegnam tez Warschau, Roberta, wroclawi. Czasami byly klotnie, ale przyznacie
      > chyba ze sie nie nudziliscie. Moze wpadne do Wawy i Wrocka jak bede w Polsce.
      >
      > No coz, mam nadzieje ze jak wroce tu za rok, to forum bedzie mialo 100 tys
      > wpisow. I mam nadzieje ze wszyscy tu bedziecie. Postarajcie sie dogonic Wroclaw
      >
      > i Warszawe. Taki stawiam wam wszystkim cel :)
      >
      > Do zobaczenia za rok, na forum lub w Poznaniu.
      >
      > Czesc!

Ja również żegnam i pozdrawiam poznaśkiego "guru".
    • Gość: Warschau Re: Zegnaj forum i nie wracaj... IP: *.nm.matrix.pl 27.07.01, 09:53
      Wreszcie! Nie będzie już Lechity..Buuuuu! A więc krzyżyk na drogę! Za to
      obrażanie innych, wulgaryzmy, zarozumialstwo i poznański szowinizm! A żebyś
      urobił się po łokcie i nic z tego nie miał!
      AMEN!
      • Gość: P.B Re: Zegnaj forum i nie wracaj... IP: 213.25.33.* 27.07.01, 10:24
        Gość portalu: Warschau napisał(a):

> Wreszcie! Nie będzie już Lechity..Buuuuu! A więc krzyżyk na drogę! Za to
        > obrażanie innych, wulgaryzmy, zarozumialstwo i poznański szowinizm! A żebyś
        > urobił się po łokcie i nic z tego nie miał!
        > AMEN!

Nie przesadzaj Warschau!!
      • Gość: Kinga Nie tylko ćwierćhrabek i kryptociota, ale i mała gnidka... IP: 195.205.4.* 27.07.01, 11:53

> Wreszcie! Nie będzie już Lechity..Buuuuu! A więc krzyżyk na drogę! Za to
        > obrażanie innych, wulgaryzmy, zarozumialstwo i poznański szowinizm! A żebyś
        > urobił się po łokcie i nic z tego nie miał!
        > AMEN!

Warschau, twoje ostatnie zdanie świadczy o tym, co napisałam w tytule.
        • Gość: Warschau Re: Tylko ćwierćhrabek i kryptociota, ale i tak Kinga go podrywa.... IP: *.nm.matrix.pl 27.07.01, 12:37
          Wow! Stęskniłaś się widzę księżniczko Kingo za mną...Lepiej Ci się zrobiło
          seksualna marzycielko? Znalazłaś jakiegos amatora na siebie? Oj chyba nie bo
          znów mnie podrywasz...Ale nic z tego...z takimi zapyziałymi babsztylami raczej
          nikt (nawet ja) nie chce mieć do czynienia...Zauważyłaś, że nikt Twoich postów
          tutaj nie popiera, nie reaguje a nawet na nie nie odpowiada?
          Stuknij się w główkę głupiutka Ty i daj sobie spokój z ćwierćhrabkiem i
          kryptociotą, bo to wszystko świadczy o Twoim żenująco niskim poziomie
          intelektu, kultury osobistej...Wygląda na to ,ze masz jakies problemy
          emocjonalne lub jesteś niezrównoważona psychicznie...Albo po prostu chłopa Ci
          trzeba!!!
          • Gość: Kinga Re: Tylko ćwierćhrabek i kryptociota, ale i tak Kinga go podrywa.... IP: 195.205.4.* 27.07.01, 17:18

> Stuknij się w główkę głupiutka Ty i daj sobie spokój z ćwierćhrabkiem i
            > kryptociotą, bo to wszystko świadczy o Twoim żenująco niskim poziomie
            > intelektu, kultury osobistej...

Warschau, sam nie wierzysz w to co piszesz. Intelektu nie tykaj, bo to śliski
            temat w rozmowie z tobą. Co do kultury osobistej: lepiej nazwać kogoś
            ćwierćhrabkiem niż burakiem, według mnie. Według ciebie - pewnie nie. Tak
            przynajmniej wnisokuję na podstawie twoich postów.
            Co do twojej prośby, aby dać sobie spokój z ćwierćhrabkiem i kryptociotą: myślę,
            że raz na jakiś czas trzeba ci to przypomnieć, żebyś za bardzo nie podnosił
            głowy. Sam powiedz: bardzo niegrzecznie przeganiałeś Lechitę, życzyłeś mu, żeby
            się na pracował i nic nie zarobił. Dostałeś kubełek zimnej wody na główkę i...
            jak ładnie wygląda twój następny post! Aż miło. Zupełnie inny w tonie.

Wygląda na to ,ze masz jakies problemy
            > emocjonalne lub jesteś niezrównoważona psychicznie...Albo po prostu chłopa Ci
            > trzeba!!!

Tak, tak, ple, ple. A może zjadam małe dzieci na kolację, mój ty słodki
            psychoanalityku-amatorze.

• Gość: Warschau Re: Zegnaj forum i nie wracaj.../do Lechity/ IP: *.nm.matrix.pl 27.07.01, 12:40
        Ale i tak będzie nam wszystkim (także i mi tęskno za Tobą). Z kimb ędzie można
        się podkłócać? Z tym krzyżykiem na drogę trochę przesadziłem...więc może trochę
        prowiantu na drogę?
        I zarób jak najwięcej, ale zeby Ci woda sodowa nie uderzyał do głowy...
    • Gość: anka9009 Re: Zegnam forum IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.01, 12:18
      szkoda bez ciebie to już nie będzie to samo
      my nie złożymy broni
      będziemy pisac, pisac, pisać, pisac...
      ale gdzie ty sie wybierasz, że możesz nie miec dostępu do forum?!
      mam nadzieję, że w jakies cywilizowane miejsce
      życze powodzenia
      zajrzyj jak tylko będziesz mógł
    • Gość: canemuto Re: Zegnam forum IP: *.icpnet.pl 27.07.01, 20:36
      olej te bzdury wypisywane przez warschauka, powodzenia w nowej pracy i do
      zobaczenia za rok. pozdr:) canemuto (mnie regularny forumowicz:)))
    • Gość: wroclawi FUCK OUT ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.01, 21:20
      • Gość: Sergio Re: FUCK OUT ! IP: 212.126.22.* 27.07.01, 22:56
        Ładnie nam się tutaj przedstawiłeś, a teraz do widzenia, zrób oborę u siebie.
        • Gość: wroclawi FUCK OUT ! one more time ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.01, 10:46
          ale obora... massacra... to ty chyba nie widziales obory lechity na forum
          Wroclaw i Kuchnia Wegetarianska...

• Gość: lol Re: Zegnam forum IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.01, 21:51
      Lechito! Trzymaj sie zdrowo! Zycze Ci realizacji planow i powodzenia! Zawsze
      glosno mow zes z Poznania i walcz za nasze miasto jak lew:) !!!

Pozdrowienia

lol
    • Gość: Sergio Re: Zegnam forum IP: 212.126.22.* 27.07.01, 22:58
      Wszystkiego dobrego, zdróweczka, dużo bejmów i wracaj do nas jak tylko będziesz
      mógł.
      pozdro :-))))
      • Gość: Radost Re: Zegnam forum IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.01, 23:59
        Trzymam za slowo Lechita! samych sukcesow!! i do zobaczenia w Poznaniu !
        Osiagniesz sukces bo tak musi byc.....:) pozdro! bedzie 100000 a moze i wiecej!
        pozdro:)
        • Gość: ethanol Re: Zegnam forum IP: *.coh.org 28.07.01, 00:49
          Tak jest Lechita, duzo bejmow zarob, gospodaruj i pracuj jak na poznaniaka
          przystalo.
          • Gość: Ra Re: Zegnam forum IP: 150.254.191.* 30.07.01, 08:37
          • Gość: Raper Re: Zegnam forum IP: 150.254.191.* 30.07.01, 08:39
            3maj się i napisz jeszcze kiedyś :))
            Pozdr
    • Gość: johann Re: Zegnam forum IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.01, 09:51
      Gość portalu: Lechita napisał(a):

> Niestety musze was wszystkich pozegnac. Wyjezdzam teraz na rok do pracy, i nie
      > wiem czy bede mial dostep do forum. Bardzo bym chcial nadal tu pisac, ale jesli
      >
      > bedzie to niemozliwe, pojawie sie tu dopiero za rok.
      >
      > Zegnam wszystkich regularnych forumowiczow, Radosta, lol, PB, ethanol etc. i
      > tych mniej regularnych. Mam nadzieje ze za rok spotkamy sie w Poznaniu. na
      > rynku przy piwie lub na stadionie nowego, bogatego Lecha, glownego faworyta na
      > mistrza Polski (i nie tylko).
      >
      > Zegnam tez Warschau, Roberta, wroclawi. Czasami byly klotnie, ale przyznacie
      > chyba ze sie nie nudziliscie. Moze wpadne do Wawy i Wrocka jak bede w Polsce.
      >
      > No coz, mam nadzieje ze jak wroce tu za rok, to forum bedzie mialo 100 tys
      > wpisow. I mam nadzieje ze wszyscy tu bedziecie. Postarajcie sie dogonic Wroclaw
      >
      > i Warszawe. Taki stawiam wam wszystkim cel :)
      >
      > Do zobaczenia za rok, na forum lub w Poznaniu.
      >
      > Czesc!

no i dobrze,że pojechał.Szkoda,że na rok...... :-(((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka