Dodaj do ulubionych

sklepy meblowe w Poznaniu

05.08.03, 19:33
Czy ktos moze polecic dobre sklepy meblowe w Poznaniu i okolicach? Gdzie jest duzy wybor, kompletne np. sypialnie, ale i pojedyncze meble? Poza Ikea, bo to juz dobrze znam. Chodzi rowniez o komisy starych mebli holenderskich i innych.
Obserwuj wątek
    • psok Re: sklepy meblowe w Poznaniu 06.08.03, 12:48
      Właśnie jestem po niedawnej rundzie po poznańskich salonach meblowych.
      Największe to: DOMAR na Szczeniackiej 4 (chyba najwiekszy w Poznaniu), MEBLOPOL
      na rogu Bogusławskiego i Szczeniackiej, MABOR w Górczyńskim CH (razem z
      Albertem przy Głogowskiej). A jeśli interesują cię meble systemowe to albo
      Giant obok Kinepolis lub CH Panorama (meble Black Red White), albo salon mebli
      Forte (przy Głogowskiej na przeciwko Giełdy Odzieżowej). Jest jeszcze parę
      sklepów przy Obornickiej. Jeśli natomiast interesują cię droższe egzemplarze
      (np. Kler, Swarzędz S.A. lub meble włoskie) to polecam ETC w Swarzędzu. W
      Swarzędzu jest jeszcze salon z meblami wykonywanymi na zamówienie przez
      tamtejsze zakłady stolarskie przy ul. Wrzesińskiej (jest w czym wybierać choć
      tanio nie jest).
      • magda_s4 Re: sklepy meblowe w Poznaniu 06.08.03, 12:57
        Mogę tylko dodać, że komis startch mebli holenderskich jest na Dębcu, na 28.
        czerwca.
    • Gość: julia Re: sklepy meblowe w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 06.08.03, 15:11
      sklep Victoria na Czechosłowackiej (między Górczynem a Dębcem) i Bodzio (ul. Za
      bramką)
      • Gość: :) Re: sklepy meblowe w Poznaniu IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 22:17
        w Galerii Tesco na Piątkowie (dawny HiT)
    • psok Re: sklepy meblowe w Poznaniu 07.08.03, 09:52
      W Victorii są głównie meble tapicerowane. Bodzio jest jeszcze przy Głogowskiej
      (w takim nowym budynku, zaraz obok salony mebli biurowych Balma). Jednak nie
      polecam są beznadziejne. Jeszcze mi się przypomiało o dwóch dużych sklepach:
      przy Dziadoszańskiej - sklep Bazar(niedaleko Kinepolis i Gianta - przy Giańcie
      trzeba skręcić w lewo, a bramę wjazdową na takie podwórze z różnymi hurtowniami
      itp.) oraz przy Grunwaldzkiej (dużo mebli np. z pod marki Klose). Do tego
      sklepu znalazłem nawet kiedyś link z stroną:
      www.meble.poznan.pl
    • hylia7044 Re: sklepy meblowe w Poznaniu 01.04.26, 12:11
      Koniecznie zobaczcie na ofertę od firmy www.villaproject.pl firma ta od lat projektuje kuchnie funkcjonalne i nowoczesne. Jesli marzy wam się takie wnętrze to sprawdźcie na stronę i kontaktujcie się z nimi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka