ewapoznan 11.01.08, 10:54 Które polecacie dla początkujących? Gdzie mniejszy tłok w weekendy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lepszejutro Re: rusalka(nt) 11.01.08, 15:23 I tu i tu ten sam syf i tłok. Wspaniałe pomniki największego trepa w historii miasta-niejakiego Frankiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicia0000 Re: Lodowisko Malta czy Bogdanka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.08, 19:33 moim zdaniem jest lepsza bogdanka ale na malcie jest mniej ludzi :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOHNY Re: Lodowisko Malta czy Bogdanka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.08, 12:17 JAK NA POZNAń 500 TYś MIASTO TO WSTYD ,żE TAKIE G... NAZYWAMY LODOWISKIEM MAM WIęKSZY ZAMRAżALNIK W MOJEJ LODóWCE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luelle Re: Lodowisko Malta czy Bogdanka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 20:50 osobiście wolę bogdankę, malta jest za daleko, drugi koniec poznania. nie wiem jak jest na malcie, ale na bogdance można wykupić karnety. przez to wychodzi taniej, i nie trzeba stać w tych gigantycznych kolejkach do kasy. oba lodowiska niestety są małe, w weekendy jest masa ludzi, nie da się w ogole fajnie pojeździć. jak na takie duże miasto, rzeczywiście wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piękna Re: Lodowisko Malta czy Bogdanka? IP: 212.160.172.* 07.02.08, 09:11 Teraz doszło jeszcze jedno ""lodowisko"" w Poznaniu -w Plazie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
elagresto Re: Lodowisko Malta czy Bogdanka? 07.02.08, 11:32 niestety nie ma jezior zamarzniętych, a tak to bym polecał sołacz/rusałkę. mi osobiście bardziej się bogdanka widzi ze sztucznych lodowisk Odpowiedz Link Zgłoś