Gość: patyczako IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.03, 20:59 Wg mnie Kinepolis. Wielkie jak lotnisko, przerywają filmy w połowie, wielki spęd ludzisków, drogie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yashoo Re: Najgorsze kino w Poznaniu? 18.08.03, 07:34 Gość portalu: patyczako napisał(a): > Wg mnie Kinepolis. Też tak uważam. A najbardziej to mnie wkurzyło jak nie pozwolono mi wejść do środka z własnymi Chipsami. I rozumiem gdyby był zakaz spożywania czegokolwiek na sali kinowej. Ale nie - bo tuż za bramka z ochroną można kupić popcorn, chipsy itp, tyle że o wiele droższe. Podobno ich regulamin właśnie tak stanowi - ale mi sie coś wydaje że to chyba jest nadużycie. Pomijam,że można tam kupić tylko Chrunchips, a ja najbardziej lubię Chio ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brum Re: Najgorsze kino w Poznaniu? IP: *.icpnet.pl 18.08.03, 10:00 Zdecydowanie Kinepolis. Nie dość, że śmierdzi żarciem, to jeszcze 90 procent widowni to dresiarze, karki, fryty i inne tego typu. Zdecydowasnie wolę kina Artfilmu - choć są mniej wygodne i mają gorszy repertuar. Wiem przynajmniej, że mi nikt za plecami nie będzie przez 3/4 filmu rzucał kurwami i chujami i wciągał jakieś świństwa cuchnące musztardą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczako Re: Najgorsze kino w Poznaniu? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 17:13 DOBRZE GADA...PIWA MU(JEJ?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: Najgorsze kino w Poznaniu? IP: 217.153.116.* 18.08.03, 17:45 Gość portalu: Brum napisał(a): > Zdecydowanie Kinepolis. Nie dość, że śmierdzi żarciem, to jeszcze 90 procent > widowni to dresiarze, karki, fryty A kto to jest fryta, bo nie wiem? Domyślam się tylko, że laska dresa, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Najgorsze kino w Poznaniu? 19.08.03, 11:30 Dobrze wypieczona (na solarium). ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Najgorsze kino w Poznaniu? IP: *.icpnet.pl 18.08.03, 23:05 A ja tam lubię Kinepolis, choć z dresami nie mam NIC wspólnego! A może wy wszyscy pracujecie w MUlti??? Odpowiedz Link Zgłoś
yashoo Re: Najgorsze kino w Poznaniu? 19.08.03, 07:07 Gość portalu: aga napisał(a): > A może wy wszyscy pracujecie w MUlti??? Ja nie. Za Multikinem zresztą też nie przepadam - chyba przesadzają tam z tą klimą bo zawsze marznę w czasie seansu. Moje ulubione kina to Malta i Amarant - mają niepowtarzalny klimat prawdziwego, starego kina i tylko tam naprawde przyjemnie ogląda się dobre filmy. Natomiast jak mam zamiar obejrzeć jakiś najnowszy przebój lub kino akcji to najpierw kieruję sie w stronę kina Wilda a dopiero potem do Multi. A tak swoją drogą - czy ktoś z was może słyszał kiedy wreszcie planowane jest zakończenie remontu Apolla? Przecież to już jest przesada - chyba trzeci rok je remontują... Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Najgorsze kino w Poznaniu? 19.08.03, 11:34 Lubię Maltę. W Amarancie mi za twardo i za mało miejsca. W Muzie miałam kilka razy na włączoną w połowie seansu klimę, w takima natężeniu, że w swetrze i kurtce było mi zimno. ;) Poza tym mam za długie nogi i mi nie wygodnie. ;) Ale w Muzie jest przemiły pan w barku. :) Ogólnie są to trzy kina, do których najczęściej chodzę, ze wzgledu na repertuar. I mimo tych kilku wad - lubię je. Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Najgorsze kino w Poznaniu? 19.08.03, 11:35 Kurcze, miało być o najgorszych. ;) No, najgorsze to Multikino i Kinepolis: - drogo - tłumnie - smierdząco - specyficzna klientela. Odpowiedz Link Zgłoś
yashoo Re: Najgorsze kino w Poznaniu? 19.08.03, 11:39 lahliq napisała: > Kurcze, miało być o najgorszych. ;) Zawsze jak wątek jest o najgorszych to pojawia się tez wykaz ulubionych - w sumie to chyba dobrze, bo tak by trzeba prowadzić równocześnie dwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczako Re: Najgorsze kino w Poznaniu? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.03, 15:15 DOBRZE GADA ...PIWA MU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Ja też mam swoje zdanie! 19.08.03, 13:08 Według mnie kino Imax na Trójpolu. Wielkie jak lotnisko, przerywają filmy w połowie, wielki spęd ludzisków, drogie... I poza tym niemiła obsługa. Jak często bywasz w Kinepolis, patyczako? Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Ja też mam swoje zdanie! 19.08.03, 13:29 magda_s4 napisała: > Według mnie kino Imax na Trójpolu. Wielkie jak lotnisko, przerywają filmy w > połowie, wielki spęd ludzisków, drogie... I poza tym niemiła obsługa. > Jak często bywasz w Kinepolis, patyczako? Wielkie jak lotnisko bo mają w planach bezpośrednie połaczenia z Ławicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczako Re: Ja też mam swoje zdanie! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.03, 15:16 Byłam raz z życiu...i uważam ze o raz za dużo... Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Ja też mam swoje zdanie! 19.08.03, 15:24 Gość portalu: patyczako napisał(a): > Byłam raz z życiu...i uważam ze o raz za dużo... Hmmm... I teraz mi głupio... Bo byłam pewna, że to żart... dziewczyny, to kino naprawdę już jest??? Czytam co tydzień "Co jest grane" i nie zauważyłabym, ze mamy takie kino? Cholera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczako Re: Ja też mam swoje zdanie! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.03, 18:31 Chyba czegoś nie złapałeś...Mowa o Kinepolis!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Nie masz się co martwić, lahliq :-) 20.08.03, 12:02 > Hmmm... I teraz mi głupio... Bo byłam pewna, że to żart... > dziewczyny, to kino naprawdę już jest??? Cholera... Oczywiście, że to żart - brawo za inteligencję! (bez ironii) "Ja też mam swoje zdanie" jest cytatem pierwszej wypowiedzi Patyczako. Z tym, że zamiast Kinepolis wstawiłam Imax i dodałam coś o obsłudze. Jak widzisz, Patyczako w Kinepolis była tylko raz, a już wie, że tam ZAWSZE przerywają filmy i ZAWSZE jest beznadziejnie. Ja jestem jeszcze lepsza, bo jeszcze nie ma Imaxu, a ja już wiem, że tam jest okropnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lahliq IMAX na Trójpolu IP: 81.210.121.* 20.08.03, 12:08 Wiesz... Załapałam żart, stąd mój post o połączeniach z Ławicy. ;) Ale późniejsze posty były poważne, poza tym Ty pisałas o IMAX a Patyczako nagle stwierdziła, że mówicie o Kinepolis. ;) Ktoś namieszał. ;) Co do IMAXu - byłam raz. W Francji. I nie żałuję. :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Re: IMAX na Trójpolu 20.08.03, 12:19 Chwała Ci za to, że mój żart załapałaś. Był on kurarą w stronę Patyczako. Przeczytaj dokładnie mój poprzedni post - dowiesz się dlaczego napisałam o IMAXie :-D Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: IMAX na Trójpolu 20.08.03, 12:25 Wszystko już jasne. :) A co do kin, tych "najgorszych", czyli Kinepolis i Multikina, to człowiek jest czasem zmuszony do nich iść, jeśli zależy mu na jakimś aktualnym hicie. ja wtedy wybieram godziny najwcześniejsze - nie raz zdarzyło mi się być jedynie we dwoje na sali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIPunia - Iwona Re: IMAX na Trójpolu IP: *.puszczykowo.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 18:48 widocznie patyczako nie widzi różnicy :P Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Hej, Patyczako... 20.08.03, 11:55 Gość portalu: patyczako napisał(a): > Byłam raz z życiu...i uważam ze o raz za dużo... Wiesz, ja raz w życiu byłam w Barcelonie. Uważam, że to okropne miasto: cały czas pada deszcz, autobusy ciągle się spóźniają, Urząd Miasta cały dzień zamknięty, w sklepach drożyzna, a jedzenie do kitu. Że nie wspomnę o brudnych chodnikach - miasto flejtuchów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczako Re: Hej, Patyczako... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.03, 13:09 No więc właśnie raz i sie ma dość na resztę życia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chicha Re: Hej, Patyczako... IP: 195.126.154.* 20.08.03, 14:04 najgorsze, to bez wątpienia Kinepolis parkingi płatne, spęd ludzi, daleko od Centrum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Hej, Patyczako... IP: 195.20.110.* 20.08.03, 15:41 Stosując przytaczany powyżej sposób argumentacji dot. Kinepolis można by stwiedzić, iż najgorszy smochód to ............ Mecedes. Strasznie drogi, wszyscy chcą go mieć, jeżdżą nim "karki" z "fytkami", obłędnie drogi serwis, a do tego salon daleko od Centrum. Teraz poważnie. To kino akurat lubię. Wygodne fotele, dogodne godziny seansów, aktualny repertuar, nikt nie zasłania widoku, dobre nagłośnienie, a że daleko i drogo - no cóż komfort wymaga ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie lubie studento Re: Hej, Patyczako... IP: *.icpnet.pl 20.08.03, 18:29 Kinepolis- nigdy nie przerwali senasu(bylem dokladnie 59 razy). Wygodne fotele, klimatyzacja ok, dobry dzwiek,dobry obraz. Rozrywka na najwyzszym poziomie. Platny parking?? i za bilet tez trzeba placic?? Skandal!! Bywam tez w Malcie i Muzie i choc oba maja swoj klimat to nie sa w polowie tak komfortowe jak Kinepolis. Kinepolis jest najlepszym kinem w Poznaniu (oczywiscie mowimy o tym co da sie zmierzyc i zwazyc- dzwiek,obraz,wygoda). Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Oj, Patyczako... 20.08.03, 21:28 Nie można generalizować po jednym razie... Żeby się przekonać, jakie coś jest naprawdę, musisz poznać to, bywając tam kilka razy. Wystrzegaj się pochopnych opinii. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIPunia - Iwona Re: Hej, Patyczako... IP: *.puszczykowo.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 18:46 magda_s4 napisała: [...] heheh i dodaj jeszzcze, ze w tej Barsie byłaś niedziele w październiku :PP Odpowiedz Link Zgłoś