Gość: jona IP: *.devs.futuro.pl 20.08.03, 08:44 Zna ktoś taką? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: julia Re: dobra i tania krawcowa w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 20.08.03, 10:46 na Dębcu przy pętli autobusowej jest jedna czy tania nie wiem, bo z usług innych nie korzystam, ale jest świetna a czego potrzebujesz? Może akurat znam cenę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lahliq Re: dobra i tania krawcowa w Poznaniu IP: 81.210.121.* 20.08.03, 11:06 To i ja się wtrącę, bo też szukam dobrej krawcowej. :) Interesują mnie ceny sukienek (typu wizytowa, koktajlowa) oraz damskiego garnituru - może znasz? W zamian moge ostrzec przed inną krawcową. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Do Julii IP: *.devs.futuro.pl 21.08.03, 08:29 A przy której pętli? Tej za torami, gdzie końcowe przystanki mają autobusy 75 i 79? Interesowałyby mnie ceny uszycia garsonek i sukienki. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Do Jony IP: *.icpnet.pl 21.08.03, 16:33 Tak, na tej pętli, tuż przy przejeździe kolejowym (tym koło pętli tramwajowej). Uszycie sukienki wizytowej ok. 100 zł. Nie wiem czy jest tanio, ale obsługa jest extra. na pewno coś doradzi (i nie zrobią fuszerki). Pozdrawiam. Gdyby jeszcze jakieś pytania, to służę pomocą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliska Re: dobra i tania krawcowa w Poznaniu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.03, 14:32 nie wiem co dla ciebie znaczy "tania", ale dobra krawcowa jest na ul. Polskiej (przy krzyżówce z Dąbrowskiego). Szyję sobie u niej spodnie i jestem bardzo zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re: dobra i tania krawcowa w Poznaniu IP: *.devs.futuro.pl 22.08.03, 08:26 Dzięki dziewczyny za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś