Dodaj do ulubionych

Szukam dobrego psychologa w Poznaniu.

24.02.08, 20:52
Czy ktos moze polecic kogos sprawdzonego? Bede wdzieczna za sugestie.
Obserwuj wątek
    • Gość: sabrossa www.humani.pl IP: *.gprs.plus.pl 25.02.08, 01:41
      a dokładniej www.humani.pl/dorosli/krolkuczkowska.htm szczerze polecam !!
      • george_sand1 Re: www.humani.pl nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.02.08, 09:53
        bylam u tej pani krol-kuczkowskiej razem z mezem na terapii malzenskiej i
        przyznam ze nic nie uzyskalismy przez to oprocz droooogich wizyt(wtedy ponad
        1,5 roku temu to bylo 100 zl/h!!),to byla jakby zwykla pogawedka z dobrym
        znajomym nic wiecej,a wpisy polecajace ta pania psycholog(bez dokladnego
        uzasadnienia kto i z jakich przyczyn poleca) obecne sa w necie na wieeeeelu
        stronkach bez komentarza....
        • ja_piernicze Re: www.humani.pl nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.02.08, 21:43
          Co wobec tego jesli nie humani? Bo juz bylam sklonna sie tam zglosic.
          • Gość: prosze Re: www.humani.pl nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 25.02.08, 22:35
            www.psychotekst.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=399
        • Gość: sabrossa Re: www.humani.pl nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gprs.plus.pl 27.02.08, 12:04
          dziwne, widocznie teraz była u niej jakaś obniżka, bo ja płacę 80 zł. Terapia
          polega na rozmowie, kierowanej przez terapeutę - wystarczy poczytać trochę o tym.
          Ja chodzę już prawie rok, wyciągnęła mnie z potwornego doła
          • george_sand1 Re: www.humani.pl nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.02.08, 12:24
            terapia sabrosso nie polega na rozmowie kierowanej przez terapeute bo powinna
            byc dobrana przez psychologa odpowiednia metoda
            terapeutyczna(np.behawioralna,gestalt) inaczej psycholog jest od wszytskiego
            czyli od niczego i niekompetentny radze poczytac:
            www.psychologia.net.pl/katalog.php?level=8
            • Gość: sabrossa Re: www.humani.pl nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gprs.plus.pl 27.02.08, 13:24
              Psychoanaliza, która jest formą terapii polega właśnie na mówieniu
              www.psychologia.net.pl/artykul.php?level=286
              • george_sand1 Re: www.humani.pl nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.02.08, 15:29
                jezeli tak uwazasz to nie bede sie klucic,kazdy ma prawo do swojego punktu
                widzenia,stwierdzam fakt ze niestety "terapia"p.krol-kuczkowskiej nic dobrego
                nie wniosla,nie znam osoby co by pomogla jej psychoanaliza taka o ktorej
                mowisz...ale ty pewnie lepiej wiesz...
                • Gość: sabrossa nie chcę się kłócić, tylko wyrażam swoje IP: *.gprs.plus.pl 27.02.08, 16:17
                  obiektywne zdanie - chodziłam wcześniej do dwóch innych psychologów
                  (dyplomowanych psychoterapeutów zresztą), polecanych no i nie byłam w ogole
                  zadowolona, zero jakiegokolwiek efektu.
                  Natomiast tutaj efekt jest wyraźny, nie dość, że czuję się o niebo lepiej, to
                  jeszcze stałam się spokojniejsza i bardziej pogodna. Pozdrawiam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka