ja_piernicze 24.02.08, 20:52 Czy ktos moze polecic kogos sprawdzonego? Bede wdzieczna za sugestie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sabrossa www.humani.pl IP: *.gprs.plus.pl 25.02.08, 01:41 a dokładniej www.humani.pl/dorosli/krolkuczkowska.htm szczerze polecam !! Odpowiedz Link Zgłoś
george_sand1 Re: www.humani.pl nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.02.08, 09:53 bylam u tej pani krol-kuczkowskiej razem z mezem na terapii malzenskiej i przyznam ze nic nie uzyskalismy przez to oprocz droooogich wizyt(wtedy ponad 1,5 roku temu to bylo 100 zl/h!!),to byla jakby zwykla pogawedka z dobrym znajomym nic wiecej,a wpisy polecajace ta pania psycholog(bez dokladnego uzasadnienia kto i z jakich przyczyn poleca) obecne sa w necie na wieeeeelu stronkach bez komentarza.... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_piernicze Re: www.humani.pl nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.02.08, 21:43 Co wobec tego jesli nie humani? Bo juz bylam sklonna sie tam zglosic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosze Re: www.humani.pl nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 25.02.08, 22:35 www.psychotekst.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=399 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabrossa Re: www.humani.pl nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gprs.plus.pl 27.02.08, 12:04 dziwne, widocznie teraz była u niej jakaś obniżka, bo ja płacę 80 zł. Terapia polega na rozmowie, kierowanej przez terapeutę - wystarczy poczytać trochę o tym. Ja chodzę już prawie rok, wyciągnęła mnie z potwornego doła Odpowiedz Link Zgłoś
george_sand1 Re: www.humani.pl nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.02.08, 12:24 terapia sabrosso nie polega na rozmowie kierowanej przez terapeute bo powinna byc dobrana przez psychologa odpowiednia metoda terapeutyczna(np.behawioralna,gestalt) inaczej psycholog jest od wszytskiego czyli od niczego i niekompetentny radze poczytac: www.psychologia.net.pl/katalog.php?level=8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabrossa Re: www.humani.pl nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gprs.plus.pl 27.02.08, 13:24 Psychoanaliza, która jest formą terapii polega właśnie na mówieniu www.psychologia.net.pl/artykul.php?level=286 Odpowiedz Link Zgłoś
george_sand1 Re: www.humani.pl nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.02.08, 15:29 jezeli tak uwazasz to nie bede sie klucic,kazdy ma prawo do swojego punktu widzenia,stwierdzam fakt ze niestety "terapia"p.krol-kuczkowskiej nic dobrego nie wniosla,nie znam osoby co by pomogla jej psychoanaliza taka o ktorej mowisz...ale ty pewnie lepiej wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabrossa nie chcę się kłócić, tylko wyrażam swoje IP: *.gprs.plus.pl 27.02.08, 16:17 obiektywne zdanie - chodziłam wcześniej do dwóch innych psychologów (dyplomowanych psychoterapeutów zresztą), polecanych no i nie byłam w ogole zadowolona, zero jakiegokolwiek efektu. Natomiast tutaj efekt jest wyraźny, nie dość, że czuję się o niebo lepiej, to jeszcze stałam się spokojniejsza i bardziej pogodna. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś