mantis1 25.08.03, 20:28 jakie byly? wysoka frekwencja? sprzedawali moze zywca:)? niestety mnie nie bylo wiec prosze o krotkie streszczenie. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dmk Re: Imieniny Lecha nad Malta IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 08:41 Około 50 tys. ludzi, firma która organizowała zostawiła bałagan (niby dzisiaj mają sprzątnąć)... Odpowiedz Link Zgłoś
mantis1 Re: Imieniny Lecha nad Malta 26.08.03, 18:42 no zawsze sprzatali swoja droga jestem ciekaw na ilu jeszcze imprezach nad malta bedzie gral perfekt, bo sa chyba na ponad 50 procentach wszytkich imprez. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid [vip] Re: Imieniny Lecha nad Malta IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 26.08.03, 21:38 bylem . było fajnie. żywiec byl :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bladyrunner Re: Imieniny Lecha nad Malta IP: *.gazeta / 192.168.42.* 27.08.03, 03:34 Gość portalu: Dawid [vip] napisał(a): > bylem . było fajnie. > żywiec byl :P Uważaj kolego bo Cie zaraz jakiś wrocławianin zjedzie, że przecież w Poznaniu nie mogło byc fajnie. A potem pół Polski się wpisze, że to prawda i że Poznań to wiocha i nie może byc tu fajnie... Ps. Tez byłem i było super! Świetne sztuczne ognie i naprawdę z rozmachem. Miasto ze swoim 750 leciem powinno się czegoś nauczyc od Kompani P... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosciu Re: Imieniny Lecha nad Malta IP: *.icpnet.pl 27.08.03, 21:45 Gość portalu: Bladyrunner napisał(a): > Gość portalu: Dawid [vip] napisał(a): > > > bylem . było fajnie. > > żywiec byl :P > > > Uważaj kolego bo Cie zaraz jakiś wrocławianin zjedzie, że przecież w Poznaniu > nie mogło byc fajnie. > A potem pół Polski się wpisze, że to prawda i że Poznań to wiocha i nie może > byc tu fajnie... > > Ps. > Tez byłem i było super! > Świetne sztuczne ognie i naprawdę z rozmachem. > Miasto ze swoim 750 leciem powinno się czegoś nauczyc od Kompani P... jest kasa to jest i dobra organizacja. Odpowiedz Link Zgłoś