v.i.k.k.a 15.04.08, 20:13 teraz mozemy czatowac;) Szkoda tylko, ze z poczty nie mozna wrocic na forum.Albo znowu ja czegos nie umiem;( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m.i.e.r.z.w.a Re: Tej zauwazyliscie,ze nowa pocztaGW jest na ge IP: *.ovh.net 15.04.08, 21:51 Nie Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Tej zauwazyliscie,ze nowa pocztaGW jest na ge 15.04.08, 21:54 U mnie na górze na pasku z lewej strony wyświetla się Forum - po kliknięciu wchodzę w forum. Czy Wy wiecie jak odzyskać starą pocztę Wcięło mi wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Tej zauwazyliscie,ze nowa pocztaGW jest na ge 16.04.08, 00:56 A nie masz czegos takiego jak'archiwum wiadomosci'?MI takie cos wyskakiwalo i pozniej przejscie do nowej poczty. Stare wiadomosci byly w archiwum, ale po odpaleniu 'nowej poczty' sa w tej nowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: a ja nie mam forum:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 10:09 v.i.k.k.a napisała: > obraze sie i sobie pojde;( Błagam- nie odchodź! Bez ciebie nie ma forum Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Re: a ja nie mam forum:( 16.04.08, 15:51 Czy wy używacie poczty ze strony Gazety czy z jakiegoś programu pocztowego. Ja od lat używam Outlooka Express, który jest dodawany chyba do Windowsów. Outlook jest bardzo wygodny bo za jednym zamachem przegląda wszystkie konta pocztowe oraz archiwizuje całą pocztę na dysku mojego komputera i to podzielona tematycznie wg. mojego uznania.. Ale nie wiem czemu teraz mój Outlook nie widzi nowej poczty i muszę dodatkowo otwierać stronę pocztową Gazety. Czy ktoś wie co z tym można zrobić??? Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: a ja nie mam forum:( 16.04.08, 21:53 Ze strony, nie lubie programow pocztowych-outlooka to juz w ogole;( A nowa poczta otwiera mi sie tak jak inne moje konta na gmail i nie mam pojecia dlaczego tak jest. Nie wiem, nie wnikam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Re: a ja nie mam forum:( 17.04.08, 23:25 v.i.k.k.a napisała: > A nowa poczta otwiera mi sie tak jak inne moje konta na gmail i nie mam pojecia dlaczego tak jest --- Właśnie przed chwilą rozwiązałem swój problem podobny do Twojego. Trzeba będąc na stronie poczty GW otworzyć "ustawienia" i uruchomić obsługę POP. To jest bardzo czytelnie pokazane- wystarczy kliknąć w odpowiedni kwadracik. Odpowiedz Link Zgłoś
mapiec Re: a ja nie mam forum:( 18.04.08, 00:09 Gmail ma możliwość ściągania wiadomości z innych kont czy dzielenia na kategorie (automatycznie wg wcześniej ustalonego filtru) i nie musimy robić kopii e-maili w przypadku formatowania dysku. Same zalety! Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: a ja nie mam forum:( 18.04.08, 01:23 no wlasnie, a co sie Wam w gmailu nie podoba? ja tam sobie chwale. kilka adresow w jednej skrzynce. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Re: Tej zauwazyliscie,ze nowa pocztaGW jest na ge 16.04.08, 16:00 v.i.k.k.a napisała: > Szkoda tylko, ze z poczty nie mozna wrocic na forum.Albo znowu ja czegos nie umiem;( --- Nie wiem jaką masz przeglądarkę. W Firefoxie adres naszego forum możesz dodać do zakładek do folderu "Folder zakładek osobistych". Wówczas zawsze będziesz go miała na pasku nad oknem aplikacji i bez trudu wrócisz na forum z poczty. Rene chyba tak ma! W Internet Explorerze chyba takiej możliwości nie ma - więc jest powód, żeby przesiąść się na Ognistego Liska :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Tej zauwazyliscie,ze nowa pocztaGW jest na ge 16.04.08, 21:51 Mam firefoxa. Ja chce tak jak bylo do tej pory czyli jak weszlam z forum na poczte to po lewej stronie na gorze mialam linka do forum(tak jak teraz mam z forum na poczte ale nie odwrotnie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawianka Re: Tej zauwazyliscie,ze nowa pocztaGW jest na ge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 22:32 co to znaczy: 'na gemeli'??? Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Re: Tej zauwazyliscie,ze nowa pocztaGW jest na ge 17.04.08, 23:07 Gość portalu: wroclawianka napisał(a): > co to znaczy: 'na gemeli'??? --- Droga Wrocławianko! słowo "gemela" jest tylko jedną z wielu form występujących w naszym regionie. Możesz sie zatem jeszcze zetknąć z określenie: "gemyla" albo "gimela". Mam nadzieje, że odpowiedziałem szczegółowo i wyczerpująco :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Tej zauwazyliscie,ze nowa pocztaGW jest na ge 17.04.08, 23:57 Już sama nazwa wskazuje, ile ta poczta jest warta. Mało userfriendly, www graficznie koszmarna, zacina się przy wczytywaniu. Gemyla, gemela, gymyla - śmietnik Gemylorz, gymylorz - śmieciarz, łajza śmietnikowa. Tę gemylę jedynie z powodu przeuroczych dziewczyn z tego forum sprawdzam. Odpowiedz Link Zgłoś
ywwy Re: Tej zauwazyliscie,ze nowa pocztaGW jest na ge 18.04.08, 08:20 Zauważyliśmy, niestety, też nie mogę wrócić, kurde-bele :( Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Re: Tej zauwazyliscie,ze nowa pocztaGW jest na ge 18.04.08, 20:15 ywwy napisała: > Zauważyliśmy, niestety, też nie mogę wrócić, kurde-bele :( --- Nie można wrócić na forum- bo twórcy tego nie przewidzieli. Gazeta zaadaptowała do swoich celów istniejący wcześniej program firmy Google. A Google pisząc program o istnieniu Gazety zapewne nie wiedział ani nie wiedział, że kiedyś Gazeta porzuci własne rozwiązanie i przesiądzie się na ich produkt. Ja mając Firefoxa adres forum zapisałem w folderze zakładek osobistych, wobec czego jest on zawsze widoczny na pasku nad oknem aktualnie otwartej aplikacji, np, poczty Gazety. PS Nie wiem czy poprawnie jest kurde- bele czy tez raczej kurde- lebele. Mnie do ucha bardziej pasuje to drugie westchnienie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawianka Re: Tej zauwazyliscie,ze nowa pocztaGW jest na ge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 18:55 bardzo dziekuje za wyczerpujace wyjasnienia, wciaz sie ucze, ostatnio: kejter i wuchta... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś