Gość: ppp IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.02, 18:19 Co sądzicie? Jakie są wasze opinie o tej szkółce? Czy warto tam się uczyć? Może jako temat uzupełniający - funkcjonowanie dziekanatów?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mada Re: WSZIB IP: 212.160.159.* 23.01.02, 15:20 Chyba nie ma gorszej szkoły...Zero organizacji. Dziekanaty: szkoda mówić.Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: WSZIB IP: *.mtp.com.pl 24.01.02, 14:16 Studiuje tam moja dziewczyna. Dużo się o teh szkole nasłuchałem - odradzam. Student jest traktowany jak szmata. Kasę ściągają z ciebie na każdym kroku. Od dziekanatu najlepiej trzymać się z dala, ale przecież to niemożliwe.Kiedys była taka sytuacja że moja panienka zdawała coś we wrześniu i nie zdążyła wziąć wpisu od doktorka, a ten wyjechał sobie na 2 miesiące za granicę.Na normalnej uczelni w takiej sytuacji wpisu może dokonać rektor, albo kanclerz. Natomiast w WSZiB był taki burdel i tak niekompetencja wielkich dam w dziekanacie że dziewczyna do początku grudnia nie miała ważnej legitymacji studeckiej. Szkoła powinna zabulić za poniesione z tego tytułu szkody. Ponadto nie wiem jak to możliwe ale zaksięgowanie czesnego trwa ok. 2 tygodni. Skutek jest taki, że możesz nie otrzymać w terminie karty egzaminacyjnej, albo pieczątki do legitymacji, "bo jeszcze nie ma wpłaty", której dokonałeś tydzień temu. To się nie mieści w głowie. Jeśli mogę coś doradzić wśród prywatnych to tylko WSB.Przynajmniejjest wyższy poziom, a o takich wałkach niesłyszałem. Szkoda bo kiedyś (5-6 lat temu) WSZiB była najlepszą szkołą niepubliczną w Poznaniu i jedną z lepszych w Polsce. Teraz spadła na psy. Ciekawe kiedy szanowne szefostwo tej budy zrozumie że o studentów trzeba dbać i traktować ich jak klientów, bo ich opinia o szkole jest najważniejsza, a złe wiadomości szybciej się rozpowszechniają niż te dobre. Widać o wewnętrznym PR w WSZiB nie mają pojęcia. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
wiedzma1 Re: WSZIB 24.01.02, 14:49 z duza przykroscia musze potwierdzic zla opinie o tej szkolce wsrod znajomych - podobno drogo (wymuszanie odsetek) nie milo - dziekanaty a rozni ppprofesorowie maja studenta w profesorskiej d...e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kksl Re: WSZIB IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.02, 23:11 Jestem studentem tej szkółki. I niestety muszę się zgodzić ze wszystkimi opiniami tutaj zawartymi. Jedynym celem tej szkółki niedzielnej jest zarabianie kasy. Cel edukacyjny jest gdzieś na szarym końcu. Dziekanat - ........................................ A jeszcze kilka lat temu nie było tam tak źle. Było nawet dobrze. Kończąc: nie nie polecam!!!!! Przestrzegam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS. Na rynku pracy dyplom tej szkoły to raczej wilczy bilet niż przepustka. Odpowiedz Link Zgłoś