mezczyzna123 04.06.08, 22:57 Witam, bardzo Was proszę o opisanie lub skierowanie mnie na link, który wyjaśni mi co to jest za inwestycja Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hmmm mam nadzieję, że to pomoże: IP: *.gprs.plus.pl 05.06.08, 02:40 www.echo.com.pl/mieszkania_i_apartamenty.php?o=4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mezczyzna123 Re: mam nadzieję, że to pomoże: IP: *.toya.net.pl 05.06.08, 10:09 Jestem z centralnej Polski i właśnie na stronach Echo znalazłem informacje o tym obiekcie. Interesują mnie raczej lokale użytkowe, więc bardzo Was proszę o info czy to jest dobra lokalizacja pod biuro, handel itp. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: mam nadzieję, że to pomoże: 05.06.08, 10:22 Jeśli chodzi o handel, gastronomię, usługi jest to istna pustynia. Pytanie tylko, czy w dobie pielgrzymek do centrów handlowych mają rację bytu punkty, które trudno znaleźć, pod którymi nie ma jak zaparkować (cholernie ciasno teraz budują). Radzę dotrzeć do studentów ekonomii, którzy za frico w ramach prac domowych lub za niewielkie pieniądze oblecą okolicę i przeprowadzą rekonesans na zadany temat. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a :D 05.06.08, 11:46 George, czy to jest ten 'rynek' za UAM, stawami i lasem? Widzialam tam podobny 'rynek z kamienicami' a moze nwet dwa 'rynki'....albo i trzy;) W kazdym razie 'rynki' moze mialy po 500m2,przy nich bloki....tfuuu...'kamienice' z mieszkaniami ...wrrrrroc...'z apartamentami' po 50m2:)))) Uwielbiam te nowoczesne rynki, kamienice i apartamenty:D Jaki blok jest, kazdy widzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: :D 05.06.08, 12:17 To nie Naramowice a Umultowo, zwane w tej części nie wiadomo dlaczego Moraskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: :D 05.06.08, 12:36 Patrze na map i nic nie widze;) Wychodzi mi,ze umultowo jest za 'duza ulica' tylko musze ja umiejscowic jakos w tym co kojarze:)) Odpowiedz Link Zgłoś